Vergeving

1.1K 78 3

Binnen zie ik Megan koken.

"hey Megan weet jij welke kamer voor mij is?"

"Ja, als je boven bent tot het einde van de gang lopen en de deur rechts."

"Dankje." vlug loop ik nog kwaad naar boven. Als ik voor mijn deur sta doe ik hem open. WOW wat een kamer! Het is 3 keer groter dan mijn kamer. Er staat zelfs een 2 persoons bed. als ik verder in mijn kamer loop zie ik dat ik ook een inloopkast heb. Ik loop in de kast en zie allemaal prachtige kleren hangen en natuurlijk ook mooie schoenen. Ik zie dat het al avond is en ik ben moe van het trainen, ik zal maar gaan slapen. ik wil toch Rozelina voor vandaag niet meer zien. Ik loop terug naar mijn inloopkast en zoek een pyjama als snel vindt ik één. Ik trek hem vlug aan. Pppfff ik ben dood moe. Ik ga nu echt slapen...

Ik word lichtjes wakker. Ik strek me uit met een kreun en wrijf in me ogen. Ik kijk hoe laat het is. Wow al zo laat! Het is al 11 uur. Vlug stap ik uit bed. wacht eens , waar is de badkamer? Oh, ik zal wel paar deuren lichtjes opendoen om te kijken als het de badkamer is.
Ik doe mijn deur een beetje open zodat ik kan kijken als er iemand op de gang loopt. Gelukkig er is niemand, ik denk dat ze allemaal al beneden zijn.
Vlug loop ik naar de deur voor mij en doe de deur lichtjes open. Oké dit is duidelijk een slaapkamer. 2de poging. ik probeer de deur er naast. Mijn mond valt open. Er is hier gewoon een fitness ruimt. 3de poging. Nu probeer ik de deur voor de fitness kamer. Ik doe de deur lichtjes open. Jackpot hier is de badkamer. Stom van mij de badkamer was gewoon naast mijn kamer. Vlug neem ik mijn kleren uit mijn kamer en ga naar de douche. Ik kleed me aan en doe make-up op die ik in de kamer heb gevonden. Ik loop uit de badkamer en merk dat mijn buik gromt.Vlug neem ik de trap naar beneden. Eerst zie ik niemand in de woonkamer. Als ik in de badkamer ben staat Megan weer te koken.

" Hoi Megan."

"Hoi Selina, goed geslapen?" zegt ze met een blije blik

"Ja hoor, beter dan dat ik had verwacht. Kook jij altijd?" Vraag ik haar.

"Ja, het is mijn hobby en ik ben ook de enigste die kan koken."

"Serieus" zeg ik met een verbaasde blik.

"Ja, bij ons koken we niet. De magie doet het. Maar je kan bij ons nog altijd leren koken, maar dan is het als hobby zoals ik het doe." Zegt ze trots

"Wow dat is ook nieuw ."

"Selina ik heb een ontbijt gemaakt. Het is een gekookt eitje met geroosterd brood en nog gewoon brood met jam." Vlug ga ik aan tafel zitten en eet alles op. Het was heerlijk. Ik sta recht en ruim alles op. Snel draai ik me om omdat ik iemand voel tikken.

"Selina." Het is Rozelina.

"Ja"

"Sorry van gisteren." Zegt ze met een trieste blik.

"Het is niet erg, ik begrijp het dat je het niet mag zeggen. Het is gewoon voor mijn eigen veiligheid." Zeg ik met een kleine glimlach.

"Bedankt dat je niet kwaad meer bent maar zou je het zien zitten om vandaag nog wat te trainen?"

"Ja ik heb er echt zin in. Ik heb er een goed gevoel in." Glimlach ik

"Oké volg mij maar." Zegt ze opgefleurd...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sorry voor dit kleine hoofdstuk maar ik heb niet veel tijd om te schrijven.

Hopelijk beviel dit hoofdstuk je ook :)

ps sorry als er schrijffouten in zitten.

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!