Bölüm 24

12 1 0
                                    

         " İyi akşamlar Matmazel Sera. Bu akşam gerçekten göz kamaştırıyor siz. "

    Bir anda irkilerek yan tarafa dönmemi sağlayan sesle daldigim yerlerden çıktım. Kısaca teşekkür edip, yalnız ve sessiz halime bir an önce geri dönmeyi planlıyordum, ancak Thomas'in meraklı ve konuşmaya istekli hali  buna hemen izin verecek gibi durmuyordu. Yine de olabildiğince az cevapla kurtulmak istiyordum.

    " Teşekkür ederim Bay Night. Çok naziksiniz. "

    "  Oooooo Hayır hayır sevgili Sera. Aramizdaaaa...... Nasıl derler...... Iııııı. . Hah. Resmiyet yok. Gereksiz. Thomas de lütfen. "

    " Bunun birseyi değiştireceğini sanmiyorum ama peki. Çok teşekkür ederim Thomas. "

    " Değiştirmek ?  Yok olumsuz düşünce. Ben biliyor biz seninle çok iyi anlaşabilir. "

    " Arkadaş olarak elbette. Şirketimize de ortaksiniz sonuçta. "

   " Şirket? O küçük bir ortaklık. Siz nasıl derler? Yatırım.  Hah yatırım yaptı ben. Yüzde yirmibeş küçük bir oran. "

   " Yinr de şirkete ortaksiniz. Hem yirmibeş de az değil kabul edin. "

  "  Ben ilgilenmek daha ilgi çekici şeylerle. Para, hisse bunlar önemsiz. Ben ilgilenmek seninle. "

  "  Bunun içinde çok teşekkür ederim Thomas fakat bu ilginize karşılık veremem. Bence salondaki diğer hoş ve güzel bayanlarla ilgilenmelisiniz. Hem baksana çoğunun gözü sizde. "
 
  " Biliyor ben. Başka hoş bayanlarda var ama hiçbiri senin kadar zarif ve güzel değil Sera. Ben istiyor sen de beni sev. "

   " Ama ben sizi sadece arkadaş olarak görüyorum. Lütfen ısrar etmeyin. "

   " Sen hâlâ seviyor Ali Ömer?  Ama o yok artık.  Hayat devam ediyor. "

   " Bunun sizi ilgilendirdiğini sanmiyorum Thomas. Hayatın devam ettiğini ben de biliyorum ama hayatıma birini almaya hazır değilim lütfen bunu anlayın. "

  " Evet ben anlıyor. Anlıyor ve ben bekleyecek sabırla. "

  "Bence hiç beklemeyin siz. Çok uzun sürebilir. "

   " Ben bekleyecek. Yok vazgeçmek.  Sabırlı ben. Görecek sen. "

   Israr etmenin anlamı olmadığı ve artık yalnız kalmak istediğim için birşey söylemedim.  Bir süre ikimiz de sustuktan sonra  bir tanıdığın yanına gitme bahanesiyle oradan uzaklaştim. Cerenin ve Cenk'in nişanına bir sürü davetli katılmıştı.  Aralarından çoğunu da tanımıyordum.  Ancak bu o kadar önemli değildi. Bu Cerenin gecesiydi. Bir an Ali Ömer''le biz de böyle olabilirdik diye düşündüm. Belki bizimkisi sahte, numaradan bir mutluluk oyunu olurdu ama en azından onun yanında olurdum. Bir süreliğine bile olsa insanların gözünde birbirini seven bir çift olurduk. Benim onu sevdiğim doğruydu ama o da beni seviyor görünürdü. Sonun böyle olacağını bilsem yine de gurur yapıp ondan ayrılır miydim? Elbette hayir. Şu an yanımda olabilir, bu davete nişanlı bir çift olarak katilabilrdik. Belki yine o her zaman göstermediği gülüslerinden birini gösterirdi. Yine gözlerine bakabilirdim. Güven veren nefesini, kokusunu hissedebilirdim. Öyle özledim ki seni Ali Ömer. Çok özledim........

    " Sera...... Merhaba. "

    " Şirin. Sen de buradasin ha? Seni gördüğüme gerçekten çok sevindim. "

    Ali Ömer'in kuzeni. Kendisi değil kuzeni. Kendisi yok. Ama ondan bir parça Şirin de var. Kuzenler sonuçta. Belki de bu yüzden ona o kadar sıkı sarildim.

MUCİZELER HEP VARDIR DERLER ???Where stories live. Discover now