Duyuru

5.9K 222 168
                                    

Merhabalar :) Yeni bölüm zannedenler için üzgünüm ama zaten benim ertesi gün yeni bölüm atmayacağımı bilmiş olmanız gerekiyordu.

Neyse bu duyurunun ilk ve son olmasını dileyerek birkaç bir şey söylemek istiyorum. Daha doğrusu sormak diyelim. Hikayeyi beğeniyor musunuz?

Bu soruyu genel soruyorum. Hani bana Deniz olsaydı daha iyi olurdu ya da Aykan şöyle, Derin şöyle diye cevap vermeyin lütfen. Evet ya da hayır yeterli olacaktır.

Sonra da beni seviyor musunuz?

Bu soru saçma gelebilir bazılarınıza ama şöyle açıklamak istiyorum. Buraya yalın kendimi yansıtıyorum, eğer beni gerçek hayatta tanısaydınız oldukça sert ve umursamaz bir insan olduğumu görüp sevmezdiniz. Ancak buraya cidden o yönümü hiç yansıtmıyorum, hepinizle ayrı ayrı tek tek ilgileniyorum sadece şöyle bir sıkıntımız var ki.

Etkileşim çok az.

Bi' ara sınırlar koymayı denedim olmadı, ne ben bekleyebildim ne de zaten siz umursadınız.

Bölüm sonlarında hatırlattım belki unutuyorlardır diye ama yok. Şu ithaf olayı için evet biraz yorum arttı ama onu da bitirince bitti. Sadece 4-5 kişi devamlı yorum ve oylarla belli ediyor kendisini. Onlara buradan çok teşekkür ederim.

4.7'yi mesela 1000 kişi okumuş ancak oy 100 küsur. Üzgünüm ki, finali bu kadar erkene çekmemin en büyük sebebi bu olay. Ben saatler harcıyorum bölümü yazmak için ama bir tuşa tıklamak size oldukça zor geliyor. Gerçekten 4.9u tamamlayıp erkenden atmak için akşam 9dan 12ye kadar bilgisayardan kalkmadım ve tamamladıktan sonra sulanan gözlerim mi dersiniz, ağrıdan çatlayan başım mı?

Bir ay sonra dershanem başlıyor ve 11. sınıfa geçiyorum. Hedeflerim yüksek olduğu için derslerimi sıkı tutmak gerek ve arkadaşlarım şimdiden derslerine başlamışken ben Reis'le ilgileniyorum, sizlerle ilgileniyorum.

Aldığım karşılık sıfır. Gerçekten üzülerek bu durumu belirtmek istedim, yine eminim hiçbir değişiklik olmayacak, hiçbir şey olmayacak ama en azından düşüncelerimi öğrendiniz. Dediğim gibi fazla da uzatmayı düşünmüyorum bir kaç bölüm sonra -sanırım 5- final olur, teşekkür ederim.

Kendinize yine de dikkat edin, sizi seviyorum :')

REİSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin