4.0

10.2K 522 622
                                    

           

41.BÖLÜM

Foto: Deniz ŞAH

Multi: Sancak-Cennet (Belirttiğim yerde şarkıyı başlatın.)

Sınır: 100 Vote, 500 Yorum (Nedenini bölüm sonunda öğrenebilirsiniz.)

Parmaklarımın eklem kısmı sızım sızım sızlamaya başladı sanki bir anda. Havada biçare duran ellerim güçsüzlüğümün, dirseklerimi tutan elleri ise onun gücünün bir göstergesiydi.

Ben Derinsu Uz.

Okulun popüler, laf tartışmasına girmekten asla çekinmeyen, özgüveni yerinde, dış görünüş bakımından da oldukça üstün, okulun havalı kızı.

Ve yine ben Derinsu Uz.

Eline erkek eli değmemiş, annesinin terliğinden hâlâ oldukça fazla tırsan, çoğu ödevi evde yapmasa bile okulda mutlaka yapan, ders notları oldukça yüksek okulun masum ve inek kızı.

İki taraflı, her ortama ayak uyduran kız.

Şuan ise kalbi olduğu yerde hoplayıp, havalı tarafının karşılık vermesi, masum tarafının ise geri çekilmesini bas bas bağıran kızım. Hayatımda belki de görüp görebileceğim en yakışıklı çocuk tarafından öpülüyorum evet.

Ah, bir de olaya diğer taraftan bakalım.

Hayatımı alt üst eden, canımı yakmaktan asla çekinmeyen çocuk tarafından öpülüyorum.

Elini enseme koyup, daha fazla yaklaştırdı bedenimi kendisine. Diğer elini belime koyup okşamaya başladığında gözlerim sonuna kadar açılmış onun ela gözlerine bakıyordum. Dudaklarını dudaklarıma bastırdıktan kısa bir süre sonra gözlerini kapattığında ben hâlâ donuk bir şekilde bekliyordum.

Dudakları alt dudağımı sıkıştırıp kavradı, derin bir öpücük bıraktı. Bu hareketiyle kalbime bir darbe indi ve tekledi sanki. Şoktan dudaklarım aralanırken, başını yana eğip daha da derinleştirdi bitmek bilmeyen öpücüğünü. Alt dudağımda yeteri kadar oyalandıktan sonra üste geçti ve imzasını oraya da bırakmaya başladı.

Öptü tüketerek, hissederek.

Kaç saniye veya kaç dakika olmuştu hiçbir fikrim yoktu lakin en sonunda gözlerini kırpıştırarak açtı ve hafif bir acı hissetmemin hemen ardından dudaklarımla temasını kesti. Dudağımı ısırmıştı?

İlk önce ensemdeki elini çekti ve hemen ardından belimdekini. Dudakları ikinci kez dudaklarımla buluşmuş lakin ilk kez böyle öpmüştü. İmzasını, ilk dudaklarıma ardından anılarıma kazımıştı fütursuzca.  Geri çekerken kendini bende titreye titreye geri koltuğu oturdum.

"B-ben," diye söze başlasam da devamını getiremedim ve çantamı omzuma taktığım gibi kapıyı açtım ve kendim dışarıya attım. Arkamdan seslendi o çekici sesiyle.

"Derin!"

Durmadım, duramadım. Oksijene kavuşan beynimle birlikte koşmaya başladım apartmana doğru. Utançtan yanaklarım kalorifer petek gibi olmuştu. Ellerimin dış kısmını yanaklarıma bastırdım ve olduğum yerde tepindim. Allahım!

Resmen öpmüştü!

Bu ikinci oluyor bilmem farkında mısın ama?

---

"OHA!" Gözlerim bağırışıyla büyürken, ellerimi ağzına kapattım geri zekâlının. Vallahi bir daha bir şey anlatmayacağım ya ben buna.

Mal.

Elim ağzında olduğu için anlam vermediğim bir şeyler homurdandı ve tehdit içeren bakışlarımı Merve Hanım'a gönderip, elimi çektim ağzından. Bir öpücük bu kadar abartılabilir miydi?

REİSWhere stories live. Discover now