0.1

40.3K 1.5K 551
                                    

2.BÖLÜM

053****: "Nabün, reis?"

Nabün mü?

Reis mi?

Benim bizzat kendime has olan kutsal kelimem?

Wtf?

Profil fotoğrafına baktığımda gördüğüm şey, koca bir hiçti. Gerçi ne bekliyorsam? Cevap versem emindim ki bunun devamı gelirdi ve sonra kafama takılırdı bu kişi her kimse. Fakat cevap vermezsem de kim olduğunu merak etmekten herhalde kafayı yerdim. Sinirle gelen mesajı sildim. Numarayı bilerek kaydetmemiştim. Şimdi istesem de numarayı bulup cevap veremezdim. O da tekrardan yazmazsa eşek şakası yapan birisi olduğunu kanıtlardı zaten.

"Kız! Derinsu! Gel buraya da şu dolmaların içini doldur! Evde kalacaksın kız!"

Derin bir nefes alıp sakinleşmeye çalıştım. Yok, delirtir bu kadın adamı. Ya daha yeni oturmuştum, yeni.

"Kız! Kime diyorum ben!" Gittikçe arttırdığı desibele karşı, koşarak mutfağa gittim. Kıçıma terlik yemek istemiyordum. Bir şey demeden ellerimi yıkadım ve canım anneciğimin (!) verdiği işi yapmaya koyuldum. 5 dakikanın ardından gelen birçok mesaj sesiyle gergince anneme baktım. İnşallah, dikkatini çekmez diye düşünürken tekrardan gelen mesaj sesiyle bakışları bana döndü. Ben bu telefonu neden sessizi almıyordum ki? Beyin sahibi olmadığına yanmalısın bence.

"Kim o?" Kısa sorusu net ve açıktı.

"Şey annecim Merve!" Bakışlarımla izin istediğimde kafasıyla onayladı. Ellerimi tekrardan yıkayıp telefonu elime aldığımda, istemsizce iç çektim. Canımı sıkmaya başlamıştı şimdiden bu anonim.

053****: Bana cevap vermeyecek misin

053****: Bak amacım şaka falan değil

053****: Bu kızların egoisti de hiç çekilmiyor aq

053****: Neyse ya siktir git seninle mi uğraşıcam

Sinirimden gülerken, ne içmiş olabileceğini düşündüm. Bu, gerçek miydi? Cevap verecek olsam bile bu muhteşem fırsatı kendisi bozmuştu. Ama yine de ağzının payını vermem gerekiyordu.

Derinsu: Bu kelimeleri bana özgüven eksikliğinden hem anonim olmuş hem de küfür ederek üste çıkmaya çalışan zavallı birisi mi söylüyor? Güldürme anonimcik.

-053**** engellendi.-

--------------

Hepinize tekrardan selamünaleyküm sjsjskhkhüahzç. Baştan anlaşalım hikaye biraz ağırdan gidecek. Onun dışında oy ve yorum yapmayı unutmayın! Özellikle paragraf arası yorumlar öf öf tadından yenmez. Beni sosyal medya hesaplarımdan da takip edebilirsiniz hemencicik aşağıya bırakıyorum. Kendinize iyi bakın!

İnstagram: sedanurgurbuz_

Snapchat: sedanurgurbuz44

20.06.17

REİSWhere stories live. Discover now