0.6

26.6K 1.2K 406
                                    



7.Bölüm

Sıkıntıyla derin bir nefes aldım ve tırnaklarımı bilmem kaçıncı kez kemirmeye devam ettim. Yalan söylüyordu, değil mi? Yani gidip 40 yaşındaki bir kadını kaçırmış olamazdı. Merdivenlerde oturmaktan iyice kıçım tepsi haline gelmişti. Üstelik şarjım %11'di. Merdivenlerin aşağısında annemi görmemle, fırladım. Resmen fırladım.

"Anne neredesin sen Allah aşkına? Nasıl merak ettim, haberin var mı? Bir şey yaptı mı sana?" Elindeki poşetlerin birazını elime tutuşturarak, nefesini toparlamaya çalıştı. Yorulmuştu belli ki.

"Ne diyorsun kızım sen? Kim bana bir şey yaptı mı?" Kaşlarını çatmış, sorgulayıcı bakışlarını üzerime dikmişti.

"O işte, anne. Bak bana her şeyi anlatabilirsin." Kesin annemi tehdit etmişti. Zaten Yağmur ve Berke de hiçbir şey anlatmıyorlar, elime aptal bahaneler vererek geçiştiriyorlardı. Kimdi de bu, ondan bu kadar çok korkuyorlardı?

"Derinsu, kızım sen ne saçmalıyorsun? Arzu teyzene çay içmeye gitmiştim. Oradan da markete geçtim. Senin de anahtarın vardı zaten. Kontörüm olmadığı için haber veremedim." Al işte gerizekâlı ymküzlmaüzslamü.

"Öyle mi?" Mantıklıydı. Allah belanı versin, anonim.

"Öyle. Hadi geçelim artık içeri. Kapı ağzında durdurdun beni." Kenara geçip, anneme yol verdim. Kimdi bu aptal? Hayır, kim olduğunu da geçtim. Amacı neydi?

Bana aşık? Nah.

Benden nefret ediyor? Öyle olsa, kıçını kurtaracağım falan demezdi.

Öylesine yazdı? Öylesine yazan birisi için, fazla uğraşıyor benimle.

Yok anam yok. O güzel beynimi daha fazla düşünmek için kullanamayacağım. İşsiz anonim yüzünden, başıma ağrı girmesini istemiyordum. En iyisi biraz uyumaktı.

-----

"Demek öyle dediler. İkisi de saçmalamış biraz."

"Biraz mı? Yavrum, yalanı nereden çıkaracaklarını bilemediler, yapma." Elimdeki çileği, kâsedeki çikolata sosuna batırıp, mideme ziyafet yaşattım. Efsane değil miydi, bu ikili?

"Aynen özellikle Berke çok saçmalamış. E madem bunlar yalan söylüyor, o zaman neden birlikteler?" Sıkıntılı bir nefes aldım. Anonimi umursamadığım için, Merve'ye hiçbir anlatmamıştım ama artık birisiyle bu durumu paylaşsam iyi olacaktı.

"Bak benim aklımda birisi var."

"Nasıl yani? Birisi mi?" Başımla onaylayıp, devam ettim.

"Evet. Bak Merve, 2 gün önce bir numara yazdı bana. Ve..."

"Bir saniye bi dur. Sen ciddi misin?" Heyecanlanmıştı. Bu tarz şeyleri çok seviyordu ve haliyle oldukça ilgisini çekiyordu. Yalnız, bu çilek ve çikolata sosu baya iyiydi ya. Her gün yesem mi acaba? He, sonra bidon gibi gezersin ortalıkta.

"Evet..."

---------

Merve'ye her şeyi anlattığımda, tabiî ki verdiği tepki, anonimin oldukça gizemli ve seksi olduğuydu. Allah aşkına, nereden biliyorsun? Oysaki ben onun sümüklü ve götü boklu birisi olduğuna o kadar emindim ki.

Derin bir nefes alıp, hayatımı 2 günde değiştiren kişiyi başımdan savmaya çalıştım. Sanki bu 2 günde yaşlanmıştım. Pijamalarımı üzerime geçirip, yatağıma uzandım. Mesaj atacağına emindim. Onu bekliyordum. Şaka gibi, oturmuş onu bekliyordum ya. Ah, pardon uzanmış bir şekilde bekliyordum. Ha ha çok komik amk salağı seni.

Yarım saatin ardından gelen mesaj sesiyle, aceleyle doğruldum yatağımda.

0555****: Güzelim, engel yemek nasıl bir duygu? Anlatsana biraz

Derinsu: Bunu bana sen mi diyorsun?

0555****: Ooo sen benim engeli mi kaldırmamı mı bekliyordun

Derinsu: Ne alaka koçum?

0555****: Anında cevap verdin ya reis ;)

Hah! Şunun göz kırpan gözlerini oymak lazımdı aslında. Ayrıca yine reis demişti.

Derinsu: O kelimeyi bir daha kullanmayacaksın!

0555****: Hangi kelime

Derinsu: Reis.

0555****: Efendim

Derinsu: Bak güzel kardeşim ciddiyim ben.

0555****:

Derinsu: Cık cık, ayıp ama

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Derinsu: Cık cık, ayıp ama

0555****: Senin güzel kardeşini...

0555****: Neyse sakinim, reis

Derinsu: Reis benim kelimem anlıyor musun, benim!

0555****: Keşke beni de böyle sahiplensen.

Ne demek lan bu?

Derinsu: Bismillahirrahmanirrahim

Derinsu: Sen bana aşık mısın lan yoksa?

---------------

Sea gençler! Aksiyon koymak istemedim. Neden bilmiyorum lvmclmzlaüts. Garipler biraz eğlensin dedim. Ya şaka maka, biraz yavaş ilerlemek istiyorum. Neyse, diyecek pek bir şey yok ama

Siz yine de oy ve yorumlarını unutmayın! Özellikle şu paragraf arası yorumlar çok hoşuma kaçıyor. Söylemek istedim. Hani belki çmzlazütalüm

Sizi seviyorum!

29.06.17 (Bu arada diğer bölümde Temmuz yazmışım, niye uyarmıyorsunuz? Aüklükzlmsatümls)


REİSWhere stories live. Discover now