0.5

27.8K 1.1K 398
                                    

6.Bölüm

Anonime cevap vermeden, telefonu cebime sıkıştırdım. Büyük ihtimalle, hatta kesinlikle bizim okuldandı bu.

"Derinsu!" Deniz'in bağırışıyla irkilip, koşar adımlarla yanına gittim.

"O piç sana ceza verdi mi?" Gittikçe sesini arttırmasıyla elimi ağzına bastırdım. Aptal çocuk.

"Şş, Deniz. Bağırmasana, duyacak." Endişelenmiştim. Müdür, Deniz'den nefret ederdi. E tabi, Deniz de ondan. Fakat bu nefret ilişkisinden zarar alan tek kişi mantıken müdürdü! Şaka şaka benim aptaldı.

"Duyarsa duysun lan. O, orospu ağzını toplasaydı da sen de dövmeseydin. Hem ayrıca senin yanağını göremeyecek kadar kör mü o şerefsiz?" Elini yanağıma getirip, okşamaya başladı. Kız artık nasıl çizdiyse, kanaması yeni durmuştu.

"Ya boş ver. Sadece velimi çağırdı. Hadi gidelim bak bizi burada görürse, valla keser ikimizi de." Elini tutup, sınıfa doğru çekiştirmeye başladım. Deli tarafı, tuttu mu tam tutuyordu. Gidip müdüre yumruk dahi atabilirdi. Mal işte, ne olacak?

---------

"Noldu Derin? İşim var, kısa kes." Gözlerimi devirmemek için kendimi oldukça zor tutuyordum. Bu kadar ukala bir insanla nasıl arkadaştım ben?

Ve bu kişi kesinlikle Merve'nin âşık olduğu çocuk falan değildi. Saçmalamayın.

"Ben sadece bir şeyi öğrenmek istiyordum." Gözleriyle artık sormamı beklerken, derin bir nefesi içime çektim. "Yağmur ile neden birliktesiniz?"

Anında kaşları çatıldı. Gözlerini kısarak, yüzüme bakmaya devam etti. "Sen, bunu nereden biliyorsun?" Neden herkes şu soruyu soruyordu, Allah aşkına?

"Spor salonunda gördüm de cevabımı alamadım."

"Çünkü..." Bakışlarını bulunduğumuz kafedeki diğer insanlarda gezdirip, ardından tekrardan bana döndü. Tek kaşımı kaldırmamla, devam etti.

"Yağmur güzel bir kız. Neden olmasın?" Bu işin içinde bir iş yoksa, bende babaannemin kalpli donuydum.

"Başka güzel kız mı kalmadı Berke? Hem biz birbirimize bir söz vermedik mi? Hani hepimiz kardeştik? Ayrıca bize ne zaman açıklamayı düşü-"

"Kızım, sus bi lütfen." Derin bir nefes alıp sakinleşmeye çalıştım. Sırf o, Yağmur'u güzel bulup onunla çıktı diye benim arkadaşım kaç gündür perişandı.

"Peki, ama senden sadece tek bir şey istiyorum Berke."

"Nedir?"

"Etrafına biraz göz gezdir, olur mu? Bak biraz çevrene. Belki daha farklı ve emin ol daha güzel bir şey bulursun." Masadan kalkıp, kafeden çıktım. Hava kararmaya başlamıştı. Annem kesin beni öldürecekti! Haber vermeyi unutmuştum. Aceleyle eve vardığımda zili çalıp, telaşla beklemeye başladım. Nasıl böyle bir aptallık yapabildim?

Aradan biraz zaman geçmesine rağmen hâlâ açılmayan kapı, kafamı karıştırmıştı. Annemin anında, elinde bir terlikle kapıyı açması gerekiyordu? Üstelik aramamıştı da? Telefonumu elime alıp annemi aradım.

Sultan aranıyor...

Telefonu sonuna kadar çaldırmama rağmen, açmamıştı. Endişelenmeye başlıyordum ama! Nerede bu kadın? Belki babamın yanındadır.

Babam aranıyor...

"Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. The numbe-"

Aramayı sinirle sonlandırıp, anahtarıma bakınmaya başladım. O da Allah bilir, hangi delikteydi? Hayır yani, bir yere gidiyorsanız insan bir haber verir değil mi? Eşşek başı mıyız biz burada? Neyse, sakinim. Elimde mezdeke atan telefonum sinirlerimi daha da zıplatmıştı. Yeni mi aklınıza geldim?

0555****: Benim meleğim, kapıda mı kalmış? Kıyamam sana ama

Derinsu: Bak şuan seninle uğraşamam, sinirlerimi daha da bozmadan hadi.

0555****: Ne hadi?

Derinsu: İkile!

0555****: Annen de benimle ikilesin mi?

Yine ne saçmaladığını bilmiyordum fakat o ve onun dalgalarıyla şuan uğraşamazdım. Ya, millete gelen anonimlere bak bir de benimkine ya!

0555****: Ben ciddiyim

Derinsu: Ne saçmalıyorsun yine?

0555****: Annen de yanımda ya hani, diyorum ki o da benimle birlikte ikilesin mi?

Yine dalga geçiyordu öyle değil mi? Bu kadar uzun boylu değildi.

0555****: Ahahahaha

0555****: Bakıyorum şoka girdin

0555****: Ama bebeğim ben çok ciddiyim ;)

Derinsu: Bak ciddi olmadığını ikimiz de biliyoruz ve şimdi lütfen, o şakanı al ve kıçına sok, olur mu?

Mesajı gönderip, cevabı beklemeye başladım. Fakat sanırım hayatımda hiçbir şey düzgün gitmeyecekti. Mesaj tek tik olmuştu. Çünkü,

Anonim tarafından, bizzat ben engellenmiştim!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hepinize selamünaleyküm gençler. Şuraya lütfen, bölümü 2 gün önce tamamlayıp neden atmadığı belli olmayan bir Seda çizelim. Ressam arkadaşlar! Ya hani deniz sezonu açıldı ya,ondan herhalde lmvclmvcszüzsü.

Neyse inşallah bölümü beğenirsiniz. Daha da karıştıracağım ortalıkları siz hiç merak etmeyin(Nihahahahha) Yavaş yavaş, o iş bende.

Oy ve yorumlarınızı lütfeenn esirgemeyin.( Kendini like ve abone isteyen youtuber gibi hissetti.)

Sizi seviyorum!

28.06.16

REİSWhere stories live. Discover now