Hoofdstuk 51

3.5K 134 133
                                    

Pov Paige:

Na uren lang vol dansen, kletsen, drankjes drinken -ik niet zo veel alcohol, ik wil morgen nog een beetje normaal door komen- moet ik dan eindelijk plassen.

Ik wring me door de mensen menigte naar de plek die Julia aanwees als de wc ruimte.

Eenmaal daar aangekomen ben ik verbaasd. Veel marmer en zilver, super schoon, luxe en rustig. Ook lekker koel.

Ik loop 1 van de hokjes in, die je beter kamertjes kan noemen door de grote, en denk ondertussen aan Rebekahs gekrijs over het amulet en mijn ketting. Ze zag die 2 dingen als 1 blijkbaar.

Wat een sukkels. Blijkbaar dachten een hoop wolven dat ik serieus Emilys ketting om mijn nek had hangen terwijl ik naar een feest vol weerwolven ga die haar ketting zoeken. Ik bedoel, ik ben niet een heel slim persoon, maar zo dom zou ik nou net niet zijn.

Deze ketting is gewoon van mezelf en ik had hem vanochtend random om gedaan omdat ik hem wel leuk vind. Ik had even niet bedacht dat iedereen dus nog wel op zoek is naar het amulet.

Ik zou willen dat die niet bestond. Of dat ik hem nu wél heb, dan zou ik hem in de wc gooien en doortrekken zodat hij voorgoed verdwenen is en die strijd om de macht ook klaar is.

Sorry Emily... ik zou je dierbare spullen nooit weg willen gooien en wil ook iets van jou hebben om bij me te dragen, maar het amulet kan echt niet. Te gevaarlijk.

Toch moet het gevonden worden. Voor mijn wc plan.

Morgen heb ik tot ongeveer 3 uur tijd voor mezelf. Eigenlijk wilde ik uitslapen, maar ik kan ook inbreken bij mijn ex-schoonouders om het amulet te pakken en dan spoel ik het daar ter plekke door de wc. Voila.

Natuurlijk zijn er wel die kleine details waar ik nog over moet denken, ze moeten niet thuis zijn en al slaagt mijn missie heb je nog zo'n probleempje zoals dat het 2 weerwolven zijn en ze dus ruiken dat ik er ben geweest.

Tenzij... ik heb Isabel wel eens horen praten over een grap die ze had uitgehaald door haar geur te maskeren. Geen idee hoe dat moet en of het ook bij mensen kan, maar ze is ontzettend dronken dus vragen kan altijd.

Ik haal diep adem en besluit het gewoon te doen, ik ga het vragen. Na een lange struggle met mijn jurkje weer goed krijgen was ik mijn handen en pluk wat aan mijn haar.

Snel loop ik terug naar het feest en probeer Isabel of anders Julia te vinden.

Met deze hakken ben ik al langer, maar toch moet ik op mijn tenen staan om alleen al een poging te doen over wat mensen heen te kijken. Zonder succes.

Diep zucht ik en begin me maar door de mensen menigte te wringen.

"Sorry. Mag ik er langs? Sorry. Pardon. Ik ga er even langs. Sorry." mompel ik tegen iedereen waar ik tegenaan stoot.

"Geen probleem schoonheid." zegt een bekende stem.

Mijn hoofd schiet omhoog en mijn mond zakt open.

Hij is er echt! Caiden heeft Anthony vrij gelaten!

"O my god, je bent vrij!" gil ik blij en spring haast op en neer van enthousiastme.

Lachend knikt hij, maar wordt dan ernstig. "Alleen dankzij jou. En met een heleboel regels. Zodra ik er ook maar 1 overtreed vermoord hij me."

Ik trek een zuur gezicht en wil al weer boos worden maar gek genoeg stopt Anthony me.

"Paige. Dit is de eerste keer sinds zijn tijd als Alfa dat hij iemand vrij laat. Geloof me, het is heel bijzonder. En hij deed het om jou terug te krijgen. Ga terug naar hem Paige, hij doet alles voor je."

He's The Alpha (dutch!) Where stories live. Discover now