Hoofdstuk 48

2.9K 135 66
                                    

Pov Paige:

"Hóé vaak zei je dat hij je gebeld heeft?!"

"10 keer toen ik op de fiets zat, 6 keer na die ruzie van net." zucht ik tegen Theresa.

Theresa mocht Caiden eerst heel erg, omdat ze kon zien dat hij zo veel van me hield ofzo, echt een Theresa reden, ze is zo lief tegen iedereen. Maar nu is ze heel boos.

Caiden deed nou niet echt aardig tegen haar en nu heeft hij het verpest bij haar.

Ze praat nu al een kwartier over dat sommige jongens echt vreselijk doen en uit het land gezet zouden moeten worden omdat hen behandeling van de vrouw beter in een ver land past waar vrouwen geen waarde hebben volgens mannen.

En ja Caiden was heel grof, wat je absoluut niet moet doen tegen mijn vrienden, maar de ergste boosheid om zo'n beetje alles is wel weg. Dat komt ook door de mate-band vermoed ik.

Behalve dat hij me een vieze vuile aandachtshoer noemde. Dat ga ik niet snel vergeten.

Maar het hele amulet verhaal is overgewaaid, samen met mijn gekwetste gevoel. Chris is opgesloten en kan deze keer niet weg, net als zijn familie. Caiden snapt dat hij me niet moet gebruiken. Ik denk dat het echt voorbij is. Niemand kan of wilt het amulet nog gebruiken zo ver ik weet.

"Misschien moeten jullie nog eens praten. Zonder schreeuwen en beledigen. Het klinkt misschien gek, maar ik heb zo'n gevoel dat jullie echt bij elkaar horen." zegt Mirthe zacht.

Ze moest eens weten hoe erg ze gelijk heeft...

Lisa schud gedesideerd haar hoofd bij het horen van Mirthe's idee.

"Nee. Breng haar nou niet op slechte ideeën. Hij beledigde meisjes en nog wel op een heel klootzakkerige manier, dan kan het geen goede jongen zijn. Ondanks zijn geweldige uiterlijk."

Daan en Iwan, die achter ons zitten, zuchten diep en beginnen zich er ook mee te bemoeien.

"Jongens beledigen meisjes nou eenmaal, accepteer het en leef verder Lisa." zegt Daan met rollende ogen van irritatie.

Oké, opzich heeft hij wel een punt. Veel jongens doen dat, om stoer te doen ook denk ik. Maar bij Caiden is het anders, hij meent het echt als hij zoiets zegt.

Lisa en Daan beginnen een discussie terwijl Iwan een verhaal verteld over de ex van zijn zusje, die ook overal verscheen waar ze was.

Het verhaal is wat aangedikt zo hier en daar maar eindigt met het advies van Iwan om de politie hem een straatverbod te laten geven vanwege stalken.

Dat gaat echt veel te ver. Hoewel mijn vader dat als politieman wel geweldig zou vinden. Ze hebben ooit een gesprek gehad en ik denk dat het niet heel gezellig was, want hij haat Caiden echt.

Iwan is duidelijk enthousiast over zijn eigen idee maar Mirthe moet zo te zien haarzelf heel erg inhouden om hem niet een klap te geven.

"Hé ik zei niet dat die break-up voor altijd is! Mirthe heeft gelijk... ik vind hem nog steeds leuk, gek genoeg, na alles wat hij heeft gedaan. Dan moeten we wel bij elkaar horen." zeg ik snel als er aangifte papieren worden gezocht door Iwan en Lisa op de politie website.

Iwans mond zakt open. "Je vind dát nog steeds leuk?! Het is een monster Paige! Dat weet je."

Ik kijk hem geschokt aan. Is dat een willekeurige woordkeuze, of weet hij meer?

Zijn vreemde angstige blik toen hij Caiden een hand gaf, haast alsof hij al wist wie Caiden is. En dan die extreme afkeur richting hem. Dat is ook vreemd.

He's The Alpha (dutch!) Where stories live. Discover now