Hoofdstuk 45

3.3K 142 87
                                    

Media: een aanrader om dit liedje te luisteren en de hele video te kijken, het is een multifandom en persoonlijk vind ik hem heel goed en hij past perfect bij dit hoofdstukje.
Xxx

Pov Caiden:

Ik draag een zwaar tegenstribbelende Paige naar onze kamer, wetende dat wanneer ik haar los laat ze een aparte kamer gaat zoeken.

Alles wat ik had opgebouwd met haar, is kapot. Door Chris. Het is helemaal kapot, ze vertrouwt me niet meer en is erger gekwetst dan ooit.

Het is nooit mijn bedoeling geweest haar 'vertrouwen te schenden'. Ik wil gewoon dat ze Emilys stomme amulet vind zodat ik het kan vernietigen. Ze had alleen niet mogen weten dat ik wil dat ze dat amulet voor me zoekt.

Chris vermoord ik zo meteen. Hij is mentaal verdoofd nu, en kan dus niet ontsnappen. Ik ga zijn dood rekken, botje voor botje, spiertje voor spiertje, trek ik hem uit elkaar. De pijn zal optimaal zijn en hij gaat pas heel laat dood.

Zijn nichten blijf ik nog een tijd martellen voor informatie.

"Door hem kunnen we weer bij het begin beginnen met vertrouwen opbouwen. Als ze ons uberhaupt die kans geeft, ze moet ons wel haten." zegt Boy triest.

De woede is voorbij, die duurde gek genoeg niet lang.

Eerst wilde ik Chris kapot slaan en aan stukken scheuren. Boy ging helemaal door het lint toen hij Paige bang maakte, en toen viel ze.

Ja. De woede verdween en maakte plaats voor extreme bezorgdheid en paniek.

Mijn mate was alweer in een gevaarlijke positie gebracht en deze keer was het ernstig, ik kon het voelen.

Hevige pijn schoot door mijn rug en nek. Toen besloot ik dat Chris echt dood moest en viel hem aan, terwijl hij naar beneden probeerde de komen om Paige in leven te houden voor zijn stomme missie.

En dan die bitches die kwamen... Rebekah en Monique. Bleghhh. En toen bleek dat alleen Chris Paige nog kon redden.

Nou dat boeide me allemaal geen ene flikker om eerlijk te zijn, ik wilde gewoon dat Paige veilig zou zijn en die was aan het dood bloeden.

"Ik haat het. We hadden er eerder moeten zijn om het te voorkomen. En Chris had eerder dood gemoeten door hem zijn we haar alsnog kwijt. Ze haat ons, ik kan het voelen. En ze moet huilen. Ik haat het als ze huilt."

Ik ook. En... ik ben bang. Ze gaat ons verlaten zodra ze daar de kans voor krijgt, en dat mag niet gebeuren. Het mag gewoon niet.

Wow. Dit is de eerste keer dat ik ergens bang voor ben denk ik, behalve die keer dat Paige dood ging.

"Laat me nou los." snikt Paige opeens.

"Nee." grom ik.

Denk maar niet dat ik haar los laat! Ze is van mij en ik houd wat van mij is stevig vast.

"Je moet me los laten! Ik wil niet dat je me aanraakt Caiden, ik wil dat je me los laat en accepteert dat wij klaar zijn. Het is niet leuk om gebruikt te worden, en al helemaal niet als je dacht dat iemand echt van je hield en het een leugen blijkt te zijn. Laat me los. Ik wil weg." gilt ze huilend.

Mijn hart breekt aan stukken. Accepteer dat wij klaar zijn..? Ze zou willen dat we uit elkaar gaan. Ze wilt mij niet meer.

En niets was een leugen! Ze is godverdomme mijn hele leven! IK HOUD VAN HAAR EN ALLEEN VAN HAAR!

Hoe kan iemand mij niet willen?! Ik heb alles! Ik ben knap, ik ben rijk, ik ben machtig! KIJK NAAR ME! WAAROM WILT ZE ME NIET MEER?!

DOOR DAT ENE KLEINE DINGETJE DIE IK HAAR NIET VERTELDE?! ZE KAN ME NIET VERLATEN! ZE IS VAN MIJ EN BLIJFT BIJ MIJ!

He's The Alpha (dutch!) Where stories live. Discover now