Hoofdstuk 33

4.5K 136 63
                                    

Pov Paige:

Nog 30 minuten tot we bij Caidens huis zijn. Hij rijd belachelijk hard, als we aangehouden worden door de politie wordt zijn rijbewijs sowieso afgepakt.

Eigenlijk zou hij een medaille moeten krijgen, aangezien hij met deze snelheid nogsteeds zo goed kan rijden en nog niemand heeft geschept.

En ik kan wel janken. Heksen.

Dit wil ik niet, ik wil het niet, het moet stoppen. Voor mij had dit allemaal niet moeten bestaan.

Ik ben een menselijk meisje die het graag houd bij fantaseren over teenwolf weerwolven en vampire diaries vampiers en heksen.

In de series is het allemaal leuk, is iedereen knap en zou je willen dat het werkelijkheid is en je er het middelpunt in bent. Ik wilde het ook.

Nu haat ik mezelf voor die wens. Al deze... díngen, zijn onbekend voor mij. Ik weet niet wat ik ervan kan verwachten en hoe bedreigend ze allemaal zijn.

Ik kan mezelf niet verdedigen en heb waarschijnlijk veel vijanden omdat Caiden mijn mate is. Daar heb ik ook niet om gevraagd!

"Paige, wat is er? Gaat het wel?" vraagt Caiden opeens bezorgd.

Zijn duim strijkt een traan van mijn wang.

Nee het gaat niet. Ik wil dat ik hier niet in betrokken ben, ik wil dat dit allemaal een nachtmerrie is en ik wil nu wakker worden.

De tranen komen nu echt. Heimwee naar mijn normale en gelukkige leven van niet eens een maand geleden steekt op en ik begin te huilen.

"Nee het gaat niet. Ik wil weg. Ik wil hier geen onderdeel van uitmaken, ik ben mens en kan helemaal niets en ken al die bovennatuurlijke dingen niet en..." ik haal diep adem tussen mijn gesnik door. "ik zou gewoon willen dat ik wakker wordt en dit allemaal niet echt is."

Caiden is stil en het enige geluid dat te horen is komt van mijn gesnik.

Moeizaam adem ik tussen de tranen door en mijn maag trekt samen van paniek.

"Ik wil naar huis. Ik wil naar huis, naar huis... ik wil mijn normale leven terug, alsjeblieft, dit leven is niet geschikt voor mij." huil ik hysterisch.

Caiden maakt mijn paniek nog erger door meer op mij te letten dan op de weg. Hij rijd nogsteeds goed, daar niet van, maar ik wil niet dood gaan in een auto ongeluk omdat hij niet oplet.

"Paige kalmeer. Straks krijg je nog een paniek aanval. Schrok je nou zo omdat ik vertelde dat heksen bestaan?" zegt Caiden geïrriteerd.

Alles en iedereen is sterker dan mij, natuurlijk schrik ik daar van! De kans dat ik vroeg dood ga is zo wel heel groot.

Ik vond de heksen uit de vampire diaries al niet eens leuk, ze herstellen de balans in de natuur en zijn dan bereid om dingen op te offeren zoals mijn favoriete karakters. Stomme heksen.

Aan de andere kant leek het me cool om een heks te zijn. Nu niet meer. In gedachten is het leuk, in de realiteit is het vreselijk.

"Ik ben geen weerwolf, ik ben menselijk. Zwak. Ik kan niet vechten zoals anderen, ik kan helemaal niets." zeg ik huilend.

Ik ben zwak, en laf. Als het kan loop ik weg voor deze situatie met boze heksen, zoek een land ver weg op en ga daar wonen. Zoals mensen zonder moed doen.

Moedige mensen blijven en gaan er alles aan doen om te overleven en iedereen te redden, ze willen het probleem oplossen zonder ook maar iemand pijn te doen of op te offeren.

Ik Teen Wolf proberen ze ook altijd iedereen te redden. Om heel eerlijk te zijn... soms dacht ik ook; vermoord ze gewoon en klaar.

Slecht, ik weet het. Maar dan red je al je vrienden en bewoners in de stad en offer je 1 slecht en gemeen persoon op.

He's The Alpha (dutch!) Where stories live. Discover now