Sürpriz! :D

28.4K 376 145
                                    

Eheheh merhabaa yine ben :D Sizleri o kadar çook seviyorum ki bunu kelimelerle anlatamam.. Yazdığınız her yorumu gözlerim dolarak, duygulanarak okudum ve cevapladım. Bu hikayeyi bu şekilde benimsemeniz, bir daha evcilik oyunundan bir bildirim alamayacağız diyerek üzülmeniz... Bana bir kez daha iyi ki hikaye yazmaya başlamışım! dedirttiniz. Bunun için çok teşekkür ederim size :) Biliyorsunuz ki bu benim İlk hikayemdi. Ve doğal olarak en baştan sonlara doğru büyük bir fark ve gelişim var, ben bunu kendimde hissedebiliyorum. Ama size de o en baştaki bölümleri okuyup da sıkılmadan devam ettiğiniz için tekrar teşekkür ederim :D Valla bu iki kelime olmasa ne derdim bilmiyorum :D Bu arada bir kişi yorumunda Evcilik Oyunu ailesi diye bahsetmişti.. Bunu duymak beni fazlasıyla mutlu etti gerçekten böyle olmak beni daha çok yazmaya itiyor :)

Eveet sürprizimi aslında hepiniz biliyorsunuz.. Hikayeye devam edeceğim canlarım çünkü neredeyse devam etme diyen yok :D Herkes devamını merak ediyor valla ben bile merak ediyorum :D Buradan oturma eylemi yapan Melisa arkadaşıma da selam olsun gerek yoktu aslında böyle şeylere :D 

Yani sonuç olarak final bölümünü ben sezon finali olarak değiştiriyorum ama yeni sezona ne zaman başlarım belli değil. Mayıs kesin biter. Mayısta başlamam imkansız çünkü sınavlarım yarın başlıyor :) Haziranın ortalarına doğru büyük ihtimalle devam edeceğim amaa yeni bir hikayeden bahsediyordum biliyorsunuz ki.. Malesef evcilik oyunu devam ederken onu yazmam mümkün değil. Ben iki hikaye birden yürüteceğimi sanmıyorum arkadaşlar çünkü hem kafam çok karşır hem de size bölüm yetiştiremem. Ben kısa bölümler yazmayı pek sevmiyorum çok nadir oluyor yani en az 4sayfa yazarım yazdım mı ama genel olarak 5-6-7 arasında değişiyor.. Dediğim gibi evcilik oyunu gerçekten tatmin olduğunuz bir finalle bittiğinde belki yenisine başlarım :)

Hepinizi çok çoook öpüyorum ve yine teşekkür ediyorum iyi ki varsınız! :*** 

Busemi de unutmayayım seni de çok seviyorum tatlımm :)))

EVCİLİK OYUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin