Ah bir yalnız bırakmadınız! (34. bölüm)

46.1K 730 103
                                    

Evettt yepyeni bölümümüz geldii :)) ben ilk defa bir bölüm yazarken zorlandım umarım siz okurken sıkılmazsınız:))) keyifli okumalar sizee :))

****

Keremin patlattığı bomba haberle hepimiz birbirimize uzun ve anlamsız bakışlarla bakıyoruz. Bir dakika sonra can koca bir kahkaha patlatıyor ve bütün gözler onun üzerine dönüyor. Ah garibim kafayı yedi bu çocuk iyice.

 

“Şaka” diyor kahkahasının arasında “Şaka ahahha yapıyorsunuz” diye devam ediyor. Bu sefer yağmurda başlıyor gülmeye.

 

“Ahahaha doğru ya ben de inandım bir an” diyerek cana katılıyor. Biz keremle ciddiyetimizi bozmadan onlara bakmaya devam edince kılını kıpırdatmayan melis konuşmaya başlıyor.

 

“Yağmur baksana hiç şaka yapar gibi bir halleri yok” diyor koluyla yağmuru dürterken. Ha şunu bileydin canım!

 

“Ya kerem bırak hadi dalga geçmeyi” diyor bu sefer can cümlesinin altında şüphe yattığı besbelli. Yavaş yavaş fark ediyorlar.

 

“Valla benim dalga geçtiğim falan yok” diye yapıştırıyor kerem bana yaklaşıp bir kolunu da omzuma atarken yüzündeki gülümseme paha biçilemez!  Bende sırıtıyorum tabii hemen.

 

“Ohaa bunlar ciddi” derken yerinde doğruluyor yağmur.

 

“Ne sandım canım” diyerek iyice yayılıyor yüzüme gülümsemem.

 

“Bir dakika abicim siz.. siz şimdi şey mi oldunuz?... sevgili mi oldunuz?” diye kekeliyor can. Allah Allah bunda ne varsa bu kadar şaşılacak! Sevemez miyiz birbirimizi biz!

 

“Aslında sevgili demek yanlış olur..” diye söze başlıyor kerem ve ben dahil hepimiz soran gözlerle ona bakıyoruz. “..yani direk karı-koca olduk” derken sırıtıyor.

 

“Na-nasıl karı koca yani siz şimdi şey ya-..” can konuşmasına devam ederken canım arkadaşım yağmur öksürerek onu susturmaya çalışıyor. Yani bu can da bir acayip sorulacak şey var sorulmayacak şey var dimi!

 

“Yağmur? Hayatım niye sürekli öksürük tutuyor seni gıcık mı tuttu acaba” diye yağmura dönüyor can

 

“Evet can çok pis gıcık tuttu sus artık” diye cevabı yapıştırmasıyla hepimiz gülmeye başlıyoruz.

 

“Peki nasıl oldu bu?” diye soruyor melis meraklı bakışlarıyla.

 

“Şey..” diye geveliyorum oturduğum yerde kıvranarak.

EVCİLİK OYUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin