Ortalık karışıyor.. (7. bölüm)

49.1K 738 24
                                    

Barış sahil boyunca dümdüz yürüyordu. Nerede yanlış yapmıştı? Çok mu erkendi. Evet evet kesinlikle aceleci davranmıştı. Kim bilir melis şimdi hakkında ne düşünüyordu. Ne kadar zamandır yürüdüğünün farkında değildi.. daha sonra karşısında gördüğü manzarayla şaşırdı ve hızlı adımlarla ilerlemeye başladı..

 

 

***

 

 

“Kerem!!!”

 

İkimizde arkamıza dönüp baktığımızda karşımızda Selini gördük. Kerem bir bana bakıyordu bir de ona. Kerem selinin yanımıza gelmesine izin vermeden kalktı ve onun yanına gitti. Orada öylece kalakalmıştım. Kalkıp gitmeli miydim? Bilmiyordum. Her ne konuşuyorlarsa uzun sürmüştü. Sahi ne konuşuyorlardı? Bana ne! En iyisi yürüyüp gitmekti evet evet. Kalktım ve yürümeye başladım. Keremle göz göze geldik. Hiçbir şey söylemeden yürümeye devam ettim. Hiçbir ses gelmiyordu arkamdan. Gitme bekle dememişti. Bunu mu bekliyordum ben? Ah Zeynep! Yetti artık çık şu aşk sarhoşluğundan ve kendine gel! Adımlarımı sıklaştırdım neredeyse koşuyordum. Eve girdiğimde nefes nefese olduğumu fark ettim. Hemen kendimi duşa attım..

 

** Kerem – Selin **

 

“Sen ne dediğinin farkında mısın ha?!” diye çıkışıyordu kerem.

 

“Evet gayet farkındayım! Eğer benim dediğim gibi yapmazsan Kerem Sayer söylediklerimin hepsini harfiyen uygularım! Benden bu kadar hadi!”

 

Kız arkasını dönüp giderken kerem olduğu yere çökmüştü.. Zeynep çoktan gitmişti ve ona bir dur bile diyememişti. Selinin söylediklerinden sonra ne yapabilirdi ki.. işler iyice çıkmaza girmişti. Kafasını ellerinin arasına aldı ve kendine vurmaya başladı çok öfkeliydi daha sonra Barışın sesini duydu.

 

“Kardeşim! Bu halin ne böyle senin.” Koşarak yanına gelmişti barış.

 

“Çok sinirliyim barış çok! O kızı geberticem!”

 

“Kimi? Kimden bahsediyorsun kerem ne oluyor?!” barış iyice meraklanmıştı.

 

Kerem gerçekten çok kötü görünüyordu. Acı çekiyor gibiydi.

 

“Barış… bilmediğin şeyler var!”

 

“Anlat o zaman abicim atma içine bak iyice merak etmeye başladım neye üzülüyorsun bu kadar?”

 

“Bak barış annemi ve abimi kaybettiğimiz günü hatırlıyor musun?”

 

“Evet hatırlıyorum da kerem ne ilgisi var”

 

EVCİLİK OYUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin