Sizin Genlerinizde Var Bu! (42.bölüm)

41.8K 721 73
                                    

Selam canlarım beniim. bugünkü mutluluğumu size anlatamam çünküüüü bilin bakalım kimleri gördüüm? Kerem bürsin ve Hande doğandemir :D :D vallaha gördüm. bizim okula geldiler. ama malesef fotoğraf falan çekilemedik bildiğiniz izdiham vardı ve güvenlikle çıkardılar ikisini de. Çok sinir oldum valla ama olsun en azından canlı kanlı gördüm karşımda. hatta elini tuttum görevli geçirirken şaşırdı o da bayaa :)) neyse hikayemize geleliiim :)

Yorumların hepsi o kadar güzelkii birbirinden ayırt edemedim ben. ama esinin açık sözlülüğü ile samimi bir şekilde yaptığı yorumlar çok hoşuma gitti açıkcası :) bu yüzden bu bölüm onun ama aklımda bazı isimler var tabii sıra onlarada gelecek ;)  rica ediyorum hepiniz beğendiğiniz kısımlar yanında beğenmediklerinizi de yazın ki bende hatalarımı göreyiim :)

ve vee üzüldüğüm bir nokta isee sanki yorumlar azaldı arkadaşlar :( ben daha fazla yorum okuyordum şimdi bakıyorum hiç yok. eğer araya giren o iki hafta yüzünden okuyucularımı kaybettiysem gerçekten çok çoook üzülürüm :(

Bölüm şarkımız Pinhani'den Gözler Anlatır-- bence harika bir şarkı malesef youtubedan dolayı  paylaşamıyorum ama googledan aratıp dinleyin muhakkak :)

*****

“Bu akşam mı?”

 

“Evet kızım niye şaşırdın bu kadar”

 

“Ya ne bileyim annecim şaşırdım öyle” diyorum telefonun diğer ucundaki anneme. Nereden çıktı ki şimdi bu yemek?

 

“Sen beni özlemedin galiba Zeynep ne zamandır görüşmüyoruz annecim.”

 

“Özlemez olur muyum hiç annem özledim tabii ki de.”

 

“Tamam o zaman bak bu akşam bekliyorum kızım”

 

“Tamam annecim hadi öpüyorum” dedikten sonra kapatıyorum telefonu.

 

Kerem meraklı gözlerle bana bakarken oturduğum koltukta doğruluyorum. Karşımızdaki televizyon boşuna çalışırken sesiyle gürültü yapmak dışında başka bir şeye yaramıyor. Kumandayla kapattıktan sonra kereme dönüyorum.

 

“Annem aradı”

 

“Onu anladım da ne diyor?”

 

“Akşam yemeğe çağırıyor bizi” dememle yüzü asılıyor.

 

“Ama bugünü kendimize ayırmıştık” derken iyice sokuluyor. Boynuma kondurduğu öpücükle içim bir hoş olsa da hiç çaktırmadan geriye çekiyorum kendimi.

EVCİLİK OYUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin