Öküz desem? (40. bölüm)

43.7K 751 78
                                    

Selaamm. beyaz show başlamadan bir güzellik yapıp yeni bölümü yazayım dedim ve bitirdimm :) çok zor bir bölüm oldu benim için öncelikle bunu söylemeliyim. araya zaman girdiği içinde yazmakta biraz hamlamışım ama çabuk toparlarım diye düşünüyorum :) Ayrıca arkadaşlar gerçekten şunu söylemeliyim ki ben +18 sahneler yazamıyorum. gerçekten bu yetenek midir bilmiyorum ama o bende yok. ama bu tür sahneler okumak isteyenler içinde zeyker hikayeleri gördüm malesef ben kendi hikayemde çok ayrıntıya yer veremicem bunu belirteyim :)

Gelelim hikayeye.. Benden bir okuyucum rica etmişti kısa bir özet geçer misin diye onun bu isteğini kırmak istemiyorum. Son bölümlerde bildiğiniz üzere zeynep ve kerem birbirlerine açılmışlardı ve balayından eve döndüklerinde bir türlü yalnız kalamadılar. zeynep bazı şeylerden yani +18 durumlardan diyim çekindiği için keremin yakınlaşmalarından kaçınca araları bozulmuş ve bir gün görüşmemişlerdi hatta kerem akselde kalmıştı. zeynep hatasını farkedip keremin yanına şirkete gitmiş ve ikili tekrar barışmıştı. en son olarak ta zeynep aklına gelen fikirle melisi aramıştı. Ha tabi bir de keremin esrarengiz hareketleri ve zeynebin annesinin bir planı vardı bakalım neler olacakk :)))  

Bölüm şarkımız Teomandan Sevdim Seni Bir Kere..

Ve son olarak bu bölümü içimden geldiği için fredoom'a ithaf etmek istiyorum :)) keyifli okumalar..

*****

Yazarın ağzından.. 

 

 

“Hadiii melis ne kadar yavaşsın” derken yanındaki kızı çekiştiriyordu Zeynep.

 

“Tamam Zeynep ya iki saattir canımı çıkardın zaten!” diye yakındı eli kolu torbalarla dolu kız.

 

“Zamanımız kısıtlı diyorum anlamıyorsun. Daha eve gidip yemek pişiricez ben hazırlanıcam bir sürü iş var!” dedi Zeynep koşar adımlarla eve yürürken.

 

“Anlamadım yemek pişiricez derken?”

 

“Zekanda bir problem olduğunu bilmiyordum canım gayet açık konuşuyorum”

 

Zeynep alayla gülümserken bu kız beni çıldırtmak istiyor herhalde diye düşündü.

 

Ya ben anlamam valla bu poşetleri bıraktım mı kaçarım ona göre”

 

“Melis sen nasıl arkadaşsın ihtiyacım var şuan sana anlasana her şey mükemmel olsun istiyorum önemli bir akşam benim için”

 

Zeynep olduğu yerde durup en karşı çıkılamaz bakışlarını melise doğrulttu. Melisse bir oraya bir buraya koşturmaktan kıpkırmızı olmuş haliyle kardeşi gibi sevdiği zeynebin bakışlarına dayanamayarak;

EVCİLİK OYUNUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin