•100- ,,Hodná holka"

4.6K 246 24
                                    

Vystoupil a auto co nejrychleji zavřel, aby v něm nebyla moc velká zima z venku.

Přeběhl k volantu a nastartoval. Pohladil mě po nahém stehně a políbil mě na krk.

,,Jedeme domů" zamrmlal mi do krku a rozjel se. Bylo mi jasné, že nemyslí domov, ale hotel, ve kterém jsme ubytovaní, ale to by bylo složité, takže prostě řekl domů. Já jsem se mezitím natáhla na zadní sedadla pro jeho dlouhé tričko a oblékla si ho. Navlékla jsem se do kalhotek a s kalhotama se neotravovala, stejně budeme za chvíli zase nazí.

Po nějaké době Justin konečně zaparkoval auto ve dvoře tohoto motelu a vypnul motor. Vlastně je to nejmodernější stavba v okolí dvou set kilometrů, ale i tak je to motel. Hotel pro nás. Posbírala jsem své věci poházené po autě a bosa jsem vystoupila z auta. Asfalt byl ještě mokrý od deště a docela to studilo.

Pohni si, Justine.

Přeslapovala jsem z místa na místo a sledovala Justina, jak zamyká auto.

,,Je ti zima?" zasmál se mi a já na něj hodila ošklivý pohled.

,,Jo" odsekla jsem a rozešla se po mokré zemi až k hlavnímu vchodu. Najednou jsem však vyletěla do vzduchu a pod mými koleny se objevila silná paže. Pod lopatkami taktéž. Justin si mě vyšvihnul do náručí a i s taškou na rameni šel přímo do hotelu. Recepční za velkým stolem na nás překvapeně koukala a snažila se moc nenavazovat oční kontakt s obávaným Justinem McCannem, který je známý tady tak, jako všude na světě.

Justin se mnou se smíchem proběhl k chodbě s pokoji a došel až k tomu našemu. Postavil mě na zem a odemkl dveře. Se smíchem jsem vběhla dovnitř a hodila sebou o velkou postel. No, nebyla tak velká, ale motel je motel. Justin zavřel dveře a tašku hodil do rohu místnosti. S jiskřičkama v očích si stáhl kalhoty a v mžiku se objevil nade mnou. Pomalu mi začal vytahovat tričko nahoru a já byla z něj byla už zase vlhká.

,,Pořád si stejná" ušklíbl se, když vjel rukou do mého klína.

,,Pořád mě dokážeš vzrušit no" zavrněla jsem mu do ucha a kousla ho do ušního lalůčku.

,,To ty mě dokážeš taky" zašeptal a zhoupl se do mě. Zasunul ho do mě celého a ja se musela kousnout do rtu, abych nevzdychla na celej hotel. Justin to poznal a schválně začal přirážet tvrději. Cítila jsem ho všude. Úplně všude.

,,Oh, bože" zaryla jsem mu nehty do zad a on zavrčel.

,,Řekni moje jméno, Bello" zašeptal mi do ucha a zpomalil, ale přirážel pořád tvrdě. Tak moc jsem mu nechtěla vyhovět, nechtěla jsem mu dát to, co chtěl. Ale nakonec to nešlo.

,,Notak" slastně zavrčel přitiskl se blíž ke mě. Začal mě líbat na krku a jednou rukou mi omotal nohy kolem jeho pasu, aby se dostal hlouběji.

,,Oh, panebože, JUSTINE!" v rukou jsem tiskla prostěradlo a můj konec se blížil. Justin to poznal a ještě zrychlil.

,,Hodná holka" řekl zadýchaně, když se udělal a svalil se vedle mě. Přitáhl si mě za pas k sobě a otočil si mě k sobě čelem. Políbil mě krátce na rty a spokojeně zavřel oči.

Na jazyku mě palila otázka o naší budoucnosti, jak blízké, tak daleké, ale mlčela jsem. Bylo mi jasně, že teď o tom nechce mluvit. Je vyčerpaný, určitě i trochu vystresovaný z toho všeho a chce už jen spát. Proto jsem jen potichu zamrmlala Dobrou a přitulila jsem se k němu. Nechala jsem se unést do snů. Na místo, které jako jediné nemůžete ovlivnit.

•••

,,Bell" zašeptal někdo a myslel si, že mě odtrhne z pod teplé peřiny a od horkého nahého těla, na kterém jsem byla přitulená a nehodlala jsem se ho pustit.

,,Bello" řekl hlas trochu rázněji a já si podrážděně odfrkla. Tak teď se mnou nebude domluva už vůbec.

,,No jo, furt" zavrčela jsem a převalila jsem se na druhou stranu postele, která byla mimochodem dost studená.

Justinův tichý smích se rozezněl po pokoji a já musela se smíchem protočit očima.

,,Nekruť očima a vstávej," zasmál se ,,jedeme" řekl nakonec trochu tvrději abych poznala, že to myslí vážně.

•••

,,Pokud si pamatujete na největší kauzu před dvěma lety a báli jste se ve večerních hodinách chodit i ven z vašich domovů, tak si zajisté pamatujete i neodsouzeného, nyní již třiadvacetiletého Justina McCann Biebera, který měl údajně zavraždit dvanácti členný Torontský gang. Vraždu mu ovšem nedokázal ani ten nejlepší Washingtonský soudce a mladíček McCann unikl na svobodu bez jediného škrábance. Nyní se ovšem rozhodl cestovat po celých státech, i ostatních kontinentech. Nebylo by to nijak zvláštní. Přece jenom každý nevinný člověk může cestovat, že? Ovšem kdyby za tímto mladíkem nezůstávaly mrtvoly. Kdekoliv byl Justin McCann Bieber viděn, policie našla později nějaké vypálené sklady a mrtvoly. Samozřejmě žádné spojení ani stopy nebyly nalezeny, proto je to stále jen domněnka, že za těmito vraždami stojí právě McCann"

Nějaké pěkné komentáře <3

Don't Get Close To Missing Killer(cz)✔️Where stories live. Discover now