•90- ,,Hledal bych tě na konci světa"

5.5K 278 25
                                    

Zajímá mě, kterou stránku ukáže mým rodičům, až ho poprvé přivedu domů. Jestli to bude ten hodný tajemný budoucí, teď už nebudoucí, právník- ,,Hello sir, nice to finally meet you", nebo tam proste nakráčí- ,,Ya girl calls me daddy too"

Zasmála jsem se nad svými myšlenkami a dopila zbytek džusu.

,,Tak, děti, oběd je v trobě a já mizím zase do práce. Kdyby něco, tak volejte, nebo ne. Vždyť jste už dospělí. Poradíte si"

,,Vlastně se dlouho nezdržím. Ještě dneska odjíždím" řekl Justin klidně a já se na něj nechápavě podívala. Jak jako odjíždí?! Proč neřekl, že odjíždíme?!

,,Proč jsi neřekl, že odjíždíme?!" hodila jsem po něm nechápavý pohled, když jeho mamka odešla.

,,Protože neodjíždíme. Odjíždím jen já. Nepojedeš se mnou. Stačil ten šok, který jsi mi způsobila, když ses objevila tam v tom skladu. To mi připomíná, že o tom jsme se taky ještě nebavili" naštvaně se zvedl a odkráčel do obýváku. Ach jaj. Teď se bude chovat jak holka s krámama.

,,Jussi" nasadila jsem miloučký tón hlasu a šla za ním. Justin si sedl na sedačku, ruce si založil na hrudi a hlavu zvedl uraženě ke stropu. Sedla jsem si na něj obkročmo a začala přejíždět prsty po jeho tváři.

,,Nesmíš se za to na mě zlobit. Jsem si jistá, že kdybych se já jen tak sbalila a odjela, taky bys mě hledal, ne? Mám pravdu?"

,,Hledal bych těna konci světa" zamumlal a své ruce omotal kolem mého úzkého pasu. Jsem nějaká divná, protože tak často do mekáče nechodí nikdo.

,,Takže čekám na Storytime. Jak si mě našla?" nadzvedl obočí.

,,Fajn, ale zkrátím to a ty mě nesmíš přerušit, jasné?" pohrozila jsem mu a on přikývl.

,,Ukončila jsem školu, sbalila si věci a jela do Miami. Mimochodem, víš o tom, že mám zapůjčené Camaro? No. Myslela jsem si, že budeš doma, ale tam jsi nebyl. Takže jsem se malém zastřelila, abych kluky donutila, aby mi tě vystopovali. Ryan ti pak zavolal a Lil našel tvůj mobil. Letěla jsem do Toronta na adresu, kterou mi dal Lil a viděla tě vycházet odsud, tak jsem taxikáři řekla, ať jede za tebou. Vysadil mě někde blízko toho skladu a já tě sledovala. No a dál už to znáš. Teď můžeš mluvit" vydechla jsem a mu zčernaly oči. Ajaj.

,,Jako jakože ses, kurva, malém zastřelila?!" vyjekl a stiskl mé boky. Dal mi ruku do vlasů a přitáhl si mě blíž k sobě, takže jsem mohla čichat k jeho krku. Ruka na mých zádech zesílila a já z Justina cítila paniku.

,,Justine. Nikdy bych se nezastřelila. Jen... kluci potřebovali nějaký impulz, aby spolupracovali. Míření na Ryana nemělo žádné účinky, tak jsem prostě namířila zbraň na sebe a... "

,,Nemluv o tom" zasyčel podrážděně.

,,Hlavně mi neříkej, že teď budeš ještě naštvanej" odfrkla jsem si.

,,Zajímalo by mě, co všechno by jsi udělal ty, aby ses ke mě dostal"

,,Přestaň to obracet proti mně, jasný! To je něco úplně jinýho. Já vím, jak se s takovýma věcma zachází. Ty ses mohla, kurva, klidně odprásknout jen blbou chybou!" vykřikl a odstrčil mě na stranu. Převalila jsem se na druhou stranu sedačky a sledovala, jak se z ní naštvaně zvedá. Bezva. Teď zase odjede a já ho budu nahánět po všech čertech.

,,Justine, stůj" zvedla jsem se a šla za ním.

,,Nech mě, Bello. Nechci ti ublížit" vytrhl svou ruku z mého sevření, když jsem se ho pokoušela zastavit.

,,Nedokázal bys mi ublížit" vysmála jsem se mu a provokovala ho. Nedráždi kobru bosou nohou.

,,Myslíš?!" zavrčel.

,,Tak do toho!" stoupla jsem mu do cesty a on zaťal ruce v pěst. Justin zasupěl jako býk a jeho oči měnily barvu ze sekundy na sekundu. Nakonec odvrátil pohled a vyšel do patra, já ho následovala. Mě by nedokázal ublížit.

,,CO JE!" vyjel na mě, když jsem se ho opět dotkla.

,,Zastav, když s tebou mluvím" pípla jsem a pozorovala ho. Hrudník se mu rychle nadzvedával a rozcuchané vlasy mu padaly do čela. Bylo to sexy, vzrušil mě a já se musela kousnout do rtu.

,,Oh, kurva, Bello" zhluboka se nadechl a přitiskl mě ke stěně. Přilepil se mi na rty a já mu omotala ruce kolem krku. Zvedl mi nohu k pasu a já se zarazila.

,,Co tvůj pas?" řekl jsem opatrně.

,,Seru na nějakou zasranou kulku" lehce mě poplácal i po druhé noze a já ji zvedla. Popozvedl si mě, abych nespadla a opět mě začal líbat. Kopnul do dveří a zavřel je za námi. Doslova ze mě strhl tílko a nenasytně si mě prohlížel. Začal naštvaně cukat rukama, když se pokoušel sundat mé kraťasy a nešlo mu to.

,,Justine," zasmála jsem se ,,klid. Jen rozvaž tu šňůrku" pomalu jsem chytla jeho ruku a jeho prsty nasměrovala na konec šňůrky. Justin se nad svou zbrklostí taky trochu zasmál a nakonec mi kraťasy sundal. Já jsem s jeho boxerkama tolik práce neměla.

Po chvíli do mě nemilosrdně vnikl a já se prohla v zádech. Měsíc byl kurevsky dlouhá doba.

,,Oh, tak moc si mi chyběla" vzdychl a pohyboval se mučivě pomalu, ale hluboko. Nemohla jsem se ubránit vzdychům a byla jsem určitě dost nahlas.

,,Oh, Justine" jakmile jsem vzdychla jeho jméno, stiskl mi ruku, kterou se mnou měl propletenou.

,,Uhh, Bell. Už budu" po pěti minutách ještě přidal a já měla co dělat, abych to ještě nějakou dobu vydržela.

,,Justine!" vykřikla jsem jeho jméno a udělala jsem se. Ucítila jsem teplo v podbříšku a po chvíli se Justin udýchaně svalil vedle mě. Nebudu ho mít nikdy dost. Prostě to nejde.

Votes prosím <3

Don't Get Close To Missing Killer(cz)✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin