•52- ,,Budu tě od toho držet co nejdál"

6.9K 317 16
                                    

,,Ale noták" zakňučel Justin se smíchem.

,,Ne, Justine Biebere! Teď budu uražená" zasmála jsem se a zavřela oči. Koukala jsem na kraj postele a na svoje papuče na zemi. Justin si jen povzdychl a cítila jsem, jak mi vzal kousek peřiny.

,,Ale můžu být uražená i ve tvém objetí" otočila jsem se na něj a zašeptala nevinně.

,,Ne. Přece na tebe nemůžu šahat ani se tě dotýkat, protože jsi," odmlčel se a nahnul se nade mě s vtipným výrazem ,,uražená!" to už jsem to nevydržela a přitiskla se se smíchem na jeho rty.

,,Povolení uděleno" zašeptala jsem a Justin okamžitě omotal ruce kolem mého pasu a převalil se na záda. Mě si převalil na sebe. Dával mi vášnivé polibky a já je opakovala. Přejel mi po spodním rtu a já otevřela pusu. Vklouzl do ní jazykem a spokojeně zabručel.

Posunula jsem se na něm trochu nohoru a on došáhl na můj zadek. Okamžitě po něm sáhl a zmáčkl ho.

,,Ježiš, Bello" vzdychl mi do rtů a já mu přejela přes holý bok. Tentokrát jsem mu strčila do pusy jazyk já. Ikdyž nechtěl, nakonec mě nechal a já se vítězně usmála. Když on má můj zadek, já chci jeho rty a ústa. Když mi došel dech, udýchaně jsem se odtáhla.

,,Asi tě miluju" vydechl Justin. Podívala jsem se mu do očí a hledala snad jen kousek zaváhání, že by ta slova nemyslel vážně. Nenašla jsem nic.

,,Je na to ještě brzy? Zaskočil jsem tě?" řekl nejistě.

,,Né, jen... "

,,Hele, já nevím, spadl jsem do takové věci jako je zamilování a vztah poprvé. Takže pokud je brzo na to říct, že tě miluju, tak jsem asi debil, ale už od prvního dne, co tě znám to beru jako nějakej vztah, takže... " nechal to otevřený a mě se to líbilo. Měl pravdu. Byly tam nějaký polibky a nějaký zajímavý situace. Jen jsem se usmála a přikývla.

,,Tak pojď spát. Za dnešek už toho bylo víc, než dost. Let, kluci, Camila" řekla jsem a zívla si. Justin se usmál a sundal ze mě své paže. Bezpečné útočiště, které jsem cítila v jeho rukou se najednou ztratilo. Lehla jsem si vedle něj a přikryla nás znovu peřinou. Lehla jsem si na bok, čelem ke kraji postele a nechala Justina, aby si mě přitáhl k sobě. Jeho paže mě přitiskla na jeho hruď a jeho prsty kreslily různé nesmysly na mém břiše.

,,Dobrou, Bell" ještě se zvedl a dal mi pusu na spánek.

,,Dobrou, lásko" uculila jsem se sama pro sebe, když jsem to vyslovila. Ikdyž to Justin nemohl vidět, cítila jsem, jak se celý napl a jeho stisk zesílil. Po chvíli se uvolnil a spokojeně vydechl. Zavřela jsem oči a nechala si zdát ty nejsladší sny, kde vidím Justina, jak posiluje a napíná se mu každý sval na jeho dokonalém těle. Vždy na mě mrkne a karamel v jeho očích se promíchá s černou barvou, chtíčem. Kousnu se do rtu a radši odvrátím zrak.

•••

,,Seš kokot. Vypadni!" nepříjemně jsem se zavrtěla, po zasyčení nějakého hlasu vedle mé hlavy. Justin je zas na někoho nepříjemnej.

,,Ne, teď ne... No, debile! Teď si ji vzbudil!" nepříjemně zavrčel Justin. Stále jsem ležela v bezpečí jeho sevřených paží. Otočila jsem se k němu čelem a pomalu otevřela oči. Justin byl opřený o jednu ruku a díval se na mě. Koukla jsem do dveří. Stál tam Lil a v ruce držel nějaký tác. Na tváři měl provinilý výraz.

,,Aww, Lile. Copak to máš?" zašeptala jsem rozespale, ale potěšeně. Lil se podíval na Justina a ten ho nenávistně probodl pohledem.

,,No, já... teda spíš Ryan. On ráno, než šel běhat, dělal palačinky, a tak jsem vám je donesl sem, protože by je Khalil jinak všechny snědl" řekl nesměle a já se usmála. Pomalu jsem se posadila a protáhla se. Podívala jsem se na Justina pohledem Dovolíš? a on sundal ruku z mé nohy. Prostě se mě pořád potřebuje nějak dotýkat. Nevadí mi to, naopak, ale když se potřebuju hýbat, musí mi nechat prostor.

Pomalu jsem se zvedla z postele a stáhla si tílko trošku dolů. Lil se statečně díval jen do mých očí, ale stejně jsem ho na chvíli přistihla, jak přejel očima přes mé tělo. Je to prostě kluk. Třeba Justin si právě teď určitě užívá pohled na můj zadek jen v kalhotkách.

Otočila jsem se a jen pokroutila očima. Ten debil to ani neskrývá. On normálně ležel na břiše na posteli. Nohy měl u polštářů a pohupoval jimi ve vzduchu. Bradu měl podepřenou jednou rukou a uculoval se.

,,Ehm, pardon?" zasmála jsem se.

,,No co? Stejně je můj" radši jsem to dál neřešila a otočila se zpět k Lilovi. Došla jsem až k němu a převzala jsem od něj tác. Políbila jsem ho na tvář a mrkla na něj.

,,Jak se říká, Justine?" otočila jsem se na něj a on se na mě nabručeně podíval.

,,Hm? Neslyšela jsem"

,,Děkujeme, Lilánku" řekl ironicky a já se jen zasmála.

,,Díky, Lile" usmála jsem se taky a odešla za Justinem na postel.

,,Kdo je Khalil" stihla jsem se zeptat, než se pustil do palačinek. Jenže on si stejně kousek strčil do pusy a až potom se na mě podíval.

,,Huj parhak" řekl se smíchem a já jen pokroutila hlavou. Dožvýkal a polkl. Potom konečně znovu otevřel pusu.

,,Můj parťák. No teda spíš náš. Kluci s ním asi zrovna řeší kšefty a dodání zbraní do Pákistánu" vykulila jsem na něj oči.

,,Né, počkej. Tam jsme dodávali před měsícem. Teď to bude nejspíš Iran nebo Azerbaijan" otevřela jsem pusu a hleděla na něj jako na svatý obrázek.

,,Děláš. Si. Srandu?"

,,Ne, Bell. O tyhle věci se ale nestarej, ano? Nechci tě do toho tahat. Už teď riskuju jako prase. Nezabráním tomu, ale budu tě od toho držet co nejdál. Takže čím míň víš, tím líp" smutně se usmál.

Votes prosím <3

Don't Get Close To Missing Killer(cz)✔️Where stories live. Discover now