•37- ,,Chceš si sáhnout?"

7.2K 301 28
                                    

*Při psaní jsem poslouchala. Doporučuji*

Vzbudilo mě silné dopadnutí budíku na zem. Ten, co s budíkem mrskl o zem a tím utišil nepříjemné zvonění, byl Justin.

,,Zasraná škola." zaznamenala jsem vedle sebe jeho hlas a musela jsem se zasmát. Justin zaregistroval, že jsem též vzhůru a objal mě kolem boků. Hlavu si položil na moje rameno a začal nahraně brečet.

,,Já nikam nechci! Zůstaneme tady!" zakňučel a já ho pohladila po vlasech.

,,Tak pojď. Udělám nám kávu." odignorovala jsem jeho dětské žadonění a nedobrovolně jsem se zvedla a odešla ke dveřím.

Už jsem skoro sahala po klice, ale Justinova ruka zachytila mé zápěstí a já byla gravitací zatažena znovu na postel. Justin ležel na zádech na kraji postele, kolena pokrčená a nohy měl na zemi. Stáhl si mě na sebe a já se musela zasmát.

,,Dobré ráno, mimochodem." řekl a věnoval mi krátký polibek. Usmála jsem se na něj a chtěla se zvednout. Místo toho si Justin dal mé ruce kolem jeho krku a posadil se. Dal mi ruce pod zadek a stoupl si z postele. Byla jsem nucena si kolem něj omotat nohy, abych sebou nehodila o nejbližší nábytek. Justin si samozřejmě dotyk na mou holou kůži nesmírně užíval. Otevřel dveře a vešel do kuchyně. Posadil mě na linku a usmál se. Políbil mě na koleno a poté na vnitřní stranu stehna.

Líbilo se mi jeho chování, jeho dotyky, ale trochu jsem se bála, co bude následovat. A jestli vůbec něco bude následovat. Naštěstí se Justin odtáhl a přešel k varné konvici. Seděla jsem pořád na stejném místě a pozorovala ho. Do konvice napustil vodu a zapnul ji. Mezitím dal do hrnků kávu a cukr. Do toastovače hodil dva toasty a z lednice vyndal máslo a šunku se salátem. Divím se, že tam ještě něco je. Občas mi přijde, že je ta naše lednice bezedná.

Voda dovařila a toasty vyskočily z toasteru. Seskočila jsem tedy z linky a přešla k toastům, zatímco Justin se věnoval přípravě kávy. Toasty jsem vyndala na talíře a namazala je máslem. K tomu jsem dala šunku a ledový salát. Když jsem se otočila ke kuchyňskému ostrůvku, Justin už seděl na jedné z barových židliček a pozoroval mě. Nervózně jsem si stáhla tričko co nejníž a položila před něj jeden talíř. Jako vždy jsme v příjemném tichu začali snídat. Dojedla jsem svůj toast a při pití kávy jsem si podepřela bradu a pozorovala Justina. Díval se zamilovaně na svůj kousek jídla v ruce, jakoby to byl dar z nebe. Jakmile si do pusy strčil poslední kousek toastu, slastně přivřel oči nad chutí a já se musela potichu uchechtnout. Odnesla jsem naše talíře do dřezu a dopila své kafe. Když jsem se otočila od dřezu zpět do místnosti, zjistila jsem, že se Justin vypařil. Šla jsem tedy do koupelny, v domnění, že se ve svém pokoji převléká a já tu budu mít čas na sprchu. Perfektní myšlenky jsem nechala za dveřmi koupelny, protože kapacitu, kterou jsem v hlavě měla na tento plán, zaplnil Justin, který stál u zrcadla s rozcuchanými vlasy, které měl hozené na pravý bok a sahaly mu trochu přes obočí. Prohlížel se v zrcadle.

To bylo poprvé, co jsem ho viděla, když měl zatlé svaly a hrál si na kulturistu. Přes naplá záda jsem sjela pohledem na jeho široká ramena. Oh, bože, jeho ruce. Tetování se vyjímala na svalnatých pažích i předloktí. Všimla jsem si i vystouplých žil a musela se zakousnout do rtu. V zrcadle jsem pozorovala jeho prsní svaly a osm buchet na jeho trupu.

,,Chceš si sáhnout? Mně by to nevadilo." otočil se na mě s úšklebkem.

,,To je dobrý. Jen mi dej trochu prostor, chci si vyčistit zuby." zčervenala jsem a přešla k zrcadlu, když mi konečně ustoupil, abych si mohla vzít kartáček. Když jsem sahala po pastě, předběhl mě a dal ji na svůj kartáček. Poté mi ho dal do ruky a já se na něj nechápavě zamračila. Vzal mi můj kartáček a taky na něj dal pastu.

,,Otevři pusu." řekl a přistoupil blíž. Znovu jsem se zamračila. Pokroutil se smíchem očima a vzal mou ruku, ve které jsem měla jeho kartáček. Zvedl ji a nasměroval ji ke své puse. Poté pusu otevřel a já ho pochopila.

,,No-ak" zamumlal něco podobného slovu 'Notak' s kartáčkem v puse a zasmál se. Nastavil můj kartáček v jeho ruce k mým ústům a já se smíchem otevřela pusu. Začali jsme si navzájem čistit zuby. Cítila jsem se šťastně. Byla to úžasná chvíle. Netuším v čem, ale byla. Po chvíli jsem už Justina stopla a přenechala mu jeho kartáček. On ten můj taky pustil a já si zuby dočistila sama, tak jako on. Nakonec Justin opustil koupelnu a já si umyla obličej a trochu se namalovala. Po cestě do pokoje jsem koukala do mobilu a nějak se nezajímala, kde Justin je a co dělá. Ovšem když jsem vyšla z pokoje v riflích a mikině, hned mi bylo jasný, co dělal Justin.

Na kuchyňském ostrůvku byly dva obědové pitlíky a z pokoje vycházel Justin, zavazující si kravatu.

Don't Get Close To Missing Killer(cz)✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat