•50- Nečum jí na prdel, je moje!"

6.6K 336 24
                                    

,,JENŽE ON NENÍ VRAH, CHÁPEŠ?! NEDOKÁZALI MU TY VRAŽDY!" naštvaně jsem típla telefon. Co si sakra myslí? Každopádně jsem jí nemohla říct, co vím. Nemůžu a nechci v tomhle nikomu věřit. Justin mi řekl všechno. Otevřel se mi a já si v něm četla jako v knížce. Přečetla jsem každé slovo dvakrát a pamatuji si každou větu. Ikdyž na konci knížky je kapitola 'Pro dospělé'. Ano, nebylo by to tak zarážející, kdybych si nepřečetla první slova a pak pochopila, proč se tak kapitola jmenuje. Je mi jasné, proč jsem tu kapitolu zatím nečetla, když její obsah zní podobně jako ,,Oh, babe. Jsi tak úzká". Chápete, jako ne nečetla, ale nezažila. Protože se bavíme o knížce, která je vlastně Justin.

No, ehm, ehm. Takže popojedem. Víte, Camila byla vždycky ta zodpovědnější z naší party. Po tvářích mi tečou falešné slzy, když si vzpomenu, že jsme v naší partě byly jen dvě. Haha, ano. Dvě... Nicméně. Dodnes si pamatuju, když jsem ji před deseti lety (bylo nám dvanáct) vyprovokovala a házeli jsme vajíčka na okna sousedům. Normálně bysme stihli utéct a ještě se po cestě zastavit do Mekáče na HappyMeal, ale ona s její zodpovědností to vyřešila prostě jinak. Na sousedy zazvonila a všechno jim řekla. Jenže kdyby ona přišla domů s průšvihem, už by ji asi nepustili nikdy z domu. Proto to svedla na mě a jelikož jsem v tu dobu držela plato zbylých vajíček, prošlo jí to a já dva týdny umývala okna sousedovic domu. Ona se mi pak jen na oko omluvila a nic se jí nestalo. Pochopte mě, bylo mi dvanáct. Sice jsem se na ni zlobila, ale ne nijak moc a zůstaly jsme kamarádky. Jinak je totiž Camila můj nejbližší člověk. Jen je moc opatrná. Ale taky proto se bojím.

To bylo jen tak, abyste si dokázali představit, čeho by mohla být Camila schopná. Proto jí nehodlám nic říct. Je to můj život a já vím, že Justin mi věří. A kluci jsou v pohodě, ať už dělají cokoliv špatnýho.

Když jsem se vrátila ke grilu, Lil a Fredo už jedli své steaky. Justinovi bylo zrovna nabíráno maso z grilu Ryanem.

,,Konečně jsi zpátky, zlato. Vy holky vždycky kecáte hodiny. Co si dáš?" zasmál se Justin, když si vzal svůj talíř a nabíral na něj zeleninu a pečivo. Naklonila jsem se přes stůl a koukala na gril, které maso bych si dala.

,,Pst, Lile. Nečum jí na prdel, je moje!" zasyčel Justin na Lila, ale já to slyšela.

,,Sorry, bro" zasmál se Lil. Pokroutila jsem hlavou a dál koukala na grill.

,,Dej mi tamto kuřecí vlevo, Ryane, prosím" Ryan přikývl a za chvíli už se v mém nose rozlinula vůně kuřecího steaku. Vzala jsem si tmavou bagetku a nějaká rajčata. Ryan si nabral taky a nakonec jsme se všichni usadili.

•••

,,Tak co říkala Camila?" zeptal se Justin a ve mě hrklo. Mám mu o tom říct? Ano! Důvěra a upřímnost, základ vztahu, Bello! káralo mě podvědomí.

,,No, nakonec se ukázalo, že to byla ta tvoje Camila, Ryane" Ryanovi zaskočilo a kluci po sobě hodili vyděšené pohledy.

,,A nebyla moc nadšená, když zjistila, že ty, Justine, jsi ten Justin, který zabil dvanáct lidí. Varovala mě před váma a řekla mi to, co už dávno vím. Pohádaly jsme se a já jí to típla. Nepotřebuju to poslouchat. Myslí si, že nevím, jací jste. Jenže já to vím a prostě vám věřím. Asi to není úplně dobře, nebo bych to normálně dělat neměla, ale věřím vám" usmála jsem se na ně a každému se podívala do očí. Kluci měli na tvářích lehké úsměvy a Fredo promluvil.

,,To je v pohodě, Bell. Tvá kamarádka se tě jen snažila chránit. Pravda je, že jsme ji znali všichni. No. Spíš jsme ji jednou viděli tenkrát ještě u Ryana doma a jednou v baru. Ale víme o ní. Jenže ona to potom všechno zjistila a bála se. Utekla a s Ryanem se přestala bavit. Jenže ty jsi jiná. Patříš k Justinovi a tímpádem už i k nám. Nejsi nepřítel, jsi spojenec" dokončil Fredo. Kluci vypadali, že s Fredem souhlasí a tak jsme to už dál neřešili. Spokojeně jsme si dojedli své porce a já klukům pomohla uklidit. Všichni se pak rozutekli do pokojů, a tak jsem si udělala pití a se sklenicí jsem se taky odebrala do ložnice. Justin tu nebyl, tak jsem se mezitím v klidu převlíkla do pyžama.

,,Sraz u auta! Za pět minut, lenoši! Jede se do Havanyy!!" zaslechla jsem Lilův hlas přes celý dům. Ozýval se dupot a smích. Takže kluci jedou do baru. Super, tak já si jdu lehnout no.

Přešla jsem ještě do koupelny a vyčistila si zuby. Když jsem se vrátila do ložnice, málem jsem dostala infarkt. Svítilo se a Justin se u skříně pohyboval jen v boxerkách.

,,Sakra, co tu děláš? Víš, jak si mě vyděsil? Mále jsem tady dostala mrtvici" řekla jsem trochu se smíchem.

,,No tak promiň," otočil se se smíchem na mě a přitáhl si mě za pas k sobě ,,je to ale pořád i můj pokoj" narazila jsem do jeho horké hrudi a dračice Bella uvnitř mě zpozorněla a začala se trhat ze řetězu.

,,Tak jsem to nemyslela. Myslela jsem, že jsi odjel s klukama do klubu" řekla jsem trochu tišeji.

,,Co bych tam dělal, hlupáčku. Kluci si tam jedou užít a klofnout nějakou kost na noc. Já už doma jedno štěstí mám. Nikam nepotřebuju" políbil mě a já se mu usmála na rtech.

,,To jsem ráda" natiskla jsem se na něho.

Votes prosím <3

Don't Get Close To Missing Killer(cz)✔️Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang