•93- ,,Zrádci"

4.4K 257 30
                                    

To na sebe prostě dokolečka ukázali a svedli vinu na toho, kdo seděl po jejich pravici?

,,Nezajímá mě, čí to byla vina. Zajímá mě, co jste vůbec provedli" svraštila jsem na ně obočí. Kluci, jako synchronizované aquabely, zvedli levou ruku a prstem ukázali na televizi, která ležela... NA ZEMI?!

,,Proč je sakra televize na zemi?!"

,,No" začal opatrně Lil a evidentně se mě snažil moc nenaštvat. Upřímně. Mohlo by mi to být jedno, že? Vždyť oni by si mohli koupit tucet takových televizí. A úplně nových, ale asi mi šlo spíš o princip. Prostě se mají přiznat.

,,No my jsme hodili ovladač na televizi, protože... " skočila jsem mu do řeči.

,,Jak jako my? Vždyť ovladač je jeden! Hrajete si teďka tady na Tři Mušketýry? Obavám se, že ale byli jenom tři. Hádám, že Justin je Athos, Ryan stoprocentně Porthos a Fredo Aramis. Zbývá nám Lil a Khalil" pokroutila jsem nad nima se smíchem hlavou.

,,Ještě byl Dartaňan. Ten byl čtvrtý. To budu já" řekl Lil.

,,A ty Khalile?" podívala jsem se na něj.

,,Hele, na mě se nedívej," zvedl se smíchem ruce nad hlavu ,,já jsem černej a navíc prodávám zbraně a občas drogy. Ze mě chrabrý mušketýr nebude, ani kdybys moc prosila" řekl a my všichni jsme se zasmáli.

,,Dobře, dobře, mušketýři... a Khalile. Takže jeden za všechny, všichni za jednoho a teď, jak vás práce naučila, řekněte po pravdě, který z vás to byl" přísně jsem je měřila pohledy. Všichni se tvářili překvapivě klidně. Jediný Justin uhnul pohledem ihned, co se střetl s mýma očima. Bingo.

,,Buď půjde ke dnu jeden, nebo všichni" řekla jsem nakonec provokativně.

,,Byl to Justin!" zakřičeli všichni s mírným strachem najednou.

,,Vy jste zrádci, pěkně děkuju" zasmál se Justin.

,,Jo byl jsem to já. Proč to vlastně sakra řešíme? Prostě dali v rozhodující minutě komerční přestávku a začala tam běžet nějaká otřesná reklama. Tak jsem na televizi hodil ovladač. No on tam udělal prasklinu a televize spadla. To je toho. Koupím novou" uchechtl se Juss a já na něj vykulila oči.

,,Justine Biebere, proboha... " radši jsem větu nedokončila a otočila se na odchod. Jejich vztek je vážně neovladatelnej. Ikdyž je mi to v celku jedno. Hlavně, že když jde o mě, jsou jak beránci.

Odešla jsem zpět do koupelny a vypustila vanu. Zalezla jsem do sprchy a smyla ze sebe mydliny. Znovu jsem se osušila a oblékla si čisté oblečení. Před zrcadlem jsem si nanesla krém a když jsem chtěla vyjít že dveří, zastavil mě Justinův hlas na chodbě.

,,Nezkoušej mě přemluvit. Je to moje rozhodnutí a je konečné. Prostě potřebuju jen pomoc" slyšela jsem jeho hlas. Okamžitě jsem přešla k umyvadlu a pustila vodu, aby to vypadalo, že si čistím zuby, nebo tak něco.

Ano, šmírovat se nemá, ale na mém místě už byste taky určitě neriskovali, že si Justin zařizuje odlet na Měsíc, tři sta osmdesát tisíc kilometrů ode mě, aby mě "ochránil".

Pomalu jsem přešla zpět ke dveřím a přitiskla k nim ucho.

,,Ale co bez tebe budeme dělat, Justine?" slyšela jsem Lilův hlas, ale Justin mu ihned skočil do řeči.

,,To, co jste dělali doteď. Ty i Fredo, vlastně i Ryan jste dobří. Všichni jsme na stejné vlně. Zvládnete to" ujistil ho Justin.

,,Dobře. Ale jak z toho chceš vycouvat? Jde po tobě minimálně jedna stovka chlapů" málem se mi zastavilo srdce, když jsem slyšela to, co Lil řekl. Stovky chlapů se Justin nikdy nezbaví.

,,Právě proto potřebuju vaši pomoc. Vy byste se postarali zhruba o třicet tady na Floridě. No. A já těch sedmdesát nějak zmáknu. Pff. Jsem přece Justin Bieber" řekl pohrdavě.

,,No jo, ale Justin Bieber, co má přítelkyni na krku. Nekryješ zadek už jen sobě, ale i jí. Nezapomínej na to"

,,Už nikdy neříkej, že ji mám na krku, jasný. Chráním ji, protože chci a protože ji nade vše miluju. Mám šanci změnit život. Kurva, chlape, je mi třiadvacet. Taky máte ještě šanci. Navíc samotnou ji nikde nechat nemůžu. To už by mi dala košem úplně, kdybych se podruhé sbalil a odjel. Natož bez rozloučení. Takhle ji budu mít u sebe. Nebudu dělat ty voloviny, co vždycky. Bude to rychlá čistá práce. Žádky šarádičky a divadlo kolem jako provokace, bitky nebo takový sračky. Prostě tam vejdu, slušně pozdravím," zasmál se ,,a střelím mu kulku přímo do hlavy. Víš, že v tom jsem nejlepší"

,,Jo, to by ti šlo" uchechtl se Lil.

,,Fajn. Takže my zařídíme Floridu... a ty," zasmál se ,,zbytek světa"

,,Nedělej z komára velblouda. Na ostatních kontinentech moc nepřátel nemáme. Tam nám obchody vychází"

,,No a co potom? Chceš snad zfalšovat svou smrt? Vždyť by ses musel odstěhovat minimálně do Austrálie" zasmál se.

,,Bože, to ne. Ale až nebudu mít nepřátele, tak prostě zmizím z toho světa, chápeš? Možná začnu platit i daně" zasmál se a já skrčila obočí. Neplatí daně? Podvodník. Ale co, stejně ho miluju a ty daně platit začne.

,,Bell tě k tomu donutí no"

,,Kde vůbec je? Měli bysme vyrazit. Chce jet až domů a dát si tam věci. Budem muset cestovat na lehko no. Dvacet hodin v autě. Víš, kdy naposledy jsem tak dlouho řídil?"

,,Pamatuju si to. Bylo to drsný. Myslím, že je v koupelně. Podle mě ještě nevylezla, protože pořád teče voda. Možná ji nechala téct a utekla oknem za někým koho celou dobu miluje víc, než tebe a... "

,,Blbečku" uslyšela jsem Justina a pak se ozvalo klepání.

,,Lásko? Jsi v pořádku?" rychle jsem přeběhla k umyvadlu a opláchla si obličej. Zastavila jsem vodu a otevřela dveře.

,,Jo, jsem. Ehm. Zrovna jsem se odličovala" s úsměvem jsem ukázala na svůj mokrý obličej a podala si ručník, kterým jsem si tvář utřela.

,,Fajn, fajn. Sbal si prosím všechny své věci. Za hodinu bysme měli vyjet, ať jsme v Chicagu včas"

Votes prosím <3

Don't Get Close To Missing Killer(cz)✔️Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin