•28- ,,Měla ses ještě v noci sbalit a vypadnout."

6.8K 302 22
                                    

*u této části jsem poslouchala Alana Walkera - Tired. Můžete si ji taky pustit, už od začátku :)*

Vyšla jsem schody a odemkla dveře. Zalezla jsem do sprchy a umyla se. Nakonec jsem si umyla i vlasy a poté vylezla. Odlíčila jsem se, vyčistila si zuby a otevřela dveře. V kuchyni jsem se napila džusu a odešla spát. Sotva jsem zavřela dveře ozvalo se cinkání klíčů a smích.

,,Ježíš, já se tam netrefím." slyšela jsem tlumeně Justinův opilý hlas. Pootevřela jsem dveře, abych lépe slyšela a popřípadně mu šla pomoct, kdyby se nemohl dostat do postele.

,,Zvládl's to. Teď pojď ke mně." zamrazilo mě, když jsem slyšela dívčí hlas.

,,Jsem totiž nejlepší." viděla jsem obrys Justina a té blondýny, jak s ní byl dneska celej večer.

,,Jak si to říkal, že se jmenuješ?"

,,To není podstatný, babe." vzal ji za zadek a omotal si její nohy kolem pasu.

,,Já jsem Sabr..."

,,Jojo, super. Tak pojď." odbyl ji Justin a nohou kopl do dveří. Ta holka se jen pisklavě zasmála a zavřela dveře.

Docela to bolí. Poslouchat je. Pokroutila jsem hlavou a podala si telefon a sluchátka. Nemíním ten její křik poslouchat.

Začal mi hrát Alan Walker, tentokrát Tired. Nevím proč, ale chtělo se mi brečet, proto jsem písničku ihned přepla a zachumlala se do peřiny. Po dvaceti minutách poslouchání písniček jsem mobil vypla a doufala, že mají za sebou dost kol a budou už spát. Naštěstí bylo všude ticho, a tak jsem se pokusila usnout.

•••

Vzbudila jsem se a na budíku bylo 10 hodin. Líně jsem popadla spodní prádlo, tílko a odešla do koupelny. Zašla jsem na záchod, dala si sprchu a vyčistila si zuby. Tílko jsem si oblékla a odešla do kuchyně. Nějakými tepláky jsem se neobtěžovala a zůstala v kalhotkách.

U ostrůvku seděla ta blondýna a nevypadala, že by byla na odchodu. Nepozdravila jsem ji a postavila vodu na kávu. Nasypala jsem si cereálie do misky a začala v klidu jíst. Poté, co dovařila voda, jsem dala do dvou hrnků lžičku kávy a lžičku cukru. Hrnky jsem dala na kuchyňský ostrůvek a ladně usedla na barovou židličku. Ta blondýna tam pořád jen tak seděla a pozorovala mě. Teď uvidíš holčičko, jakej je doopravdy Justin McCann Bieber, uchechtla jsem se. Je mi úplně jasný, co se stane. Asi teda.

,,McCann!!!" zakřičela jsem a usrkla si z hrnku. Po dvou minutách se ozvalo zavrzání parket a dveře od Justinova pokoje se otevřely. Pomačkaný, rozcuchaný, sexy a skoro nahý Justin se mihl ve dveřích.

,,Dobré rá..." zasekl se, když uviděl sedět blondýnu u ostrůvku ,,ráno, Bell." dořekl a sedl si vedle mě. Vzal si druhý hrnek, který je u nás už tradice a kývnutím mi poděkoval.

,,Co tady ještě chceš?" řekl té blondýně, když nesl hrnek do dřezu.

,,No, já myslela, že bysme třeba..."

,,To fakt ne, kotě."

,,Já mám jméno."

,,Jenže to si já nepamatuju, ani ho nepotřebuju vědět, ani mě nezajímá." poslouchala jsem konverzaci mezi tou blondýnkou a Justinem. Bylo vidět, že je mu úplně jedno.

,,Měla ses ještě v noci sbalit a vypadnout." povzdechl si.

,,Ale já myslela, že třeba to spolu zkusíme." zakňourala. Justin se chytil za srdce a začal se smát.

,,Panebože," protočil očima ,,takhle to v tomhle světě nefunguje. V mým světě to takhle rozhodně nefunguje." uchechtl se.

,,Prostě jsem si užil a to je všechno." odbyl ji. Slečna se nasraně zvedla a odešla pro věci. Po cestě zpět se zastavila u Justina a dala mu facku.

,,Jsi hajzl." hlava se mu otočila po směru a jeho oči zčernaly. Tak to posrala. Rychle jsem se zvedla a mířila ke vstávajícímu Justinovi.

,,Radši vypadni." prskla jsem na ni a tlačila do Justinovy hrudi, aby se od ní vzdálil co nejvíc.

,,A ty seš jako kdo? Taky jen nějaká..."

,,Opovaž se o ní něco říct." zavrčel Justin, až jsem se ho bála i já. Vrhla jsem po ní varovnej pohled Už vážně jdi, nebo tě zabije.

Blondýna se otočila na podpatku a s prásknutím dveří byla pryč. Justin se na mě podíval a snažil se něco vyčíst z mých očí. Jen jsem pokroutila hlavou a stáhla ruku z jeho hrudi. Otočila jsem se a odešla k televizi.

Tehdy jsem si uvědomila, že nejlepší lék na zlomené srdce je si ho nenechat zlomit. Proto si nesmím nikdy nic začít s Justinem McCann Bieberem. Dopadla bych jako tady ta chudinka.

Myslím, že mi vlastně může být jedno, co Justin dělá. A jedno mi to taky je! Jsme jen spolubydlící.

Ach jo, jsme zase u toho. Bello. Spolubydlící se nelíbají, chápeš?

Já to chápu, ale pokud mě líbal, a pak se vyspal s nějakou jinou, tak mu je to všechno asi jedno, ne?

..., podvědomí se neozývalo. No vidíš. Najednou nemáš co říct, takže mám pravdu.

Vedla jsem rozhovor sama se sebou a přemýšlela, co budu dělat.

,,Hele, Bell. Já..." Justin se posadil vedle mě a začal si hrát s mou rukou. Ruku jsem vytrhla z té jeho a dala si ji do klína.

,,Promiň."

,,Neomlouvej se. Je to zbytečné. Už se stalo. Vybral sis. Vlastně jsi nám to oboum ulehčil." řekla jsem lhostejně.

,,Ale já nechtěl. Opravdu se omlouvám."

,,A za co přesně se omlouváš? Že jsi mě jen tak políbil, nebo že jsi mě donutil jít na tu party a pak jsi mě tam nechal samotnou, nebo dokonce za to, že jsem musela poslouchat ty její vzdychy, když sis tam užíval s tou blondýnou?!" došla mi trpělivost.

Don't Get Close To Missing Killer(cz)✔️Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum