•33- ,,Normálně holku nenechám, aby se mě dotýkala."

6.8K 303 26
                                    

,,Co se to s tebou děje? Jsi strašně bipolární." zasmála jsem se a objala ho kolem krku.

,,Říkám ti, že nevím." zasmál se a dotýkal se nosem mého líce. Ale pak si lehl přímo nade mě. Ruce mi dal těsně k hlavě a jeho hrudník se nalepil na ten můj. Zrychleně jsem dýchala a sledovala jeho oči, které přeskakovaly z mých očí na mé rty. Přivřela jsem oči a pootevřela ústa. Po chvíli jsem pocítila něco sladkého. Vanilku. Justinovy rty chutnají jako vanilka. Až teď mi to došlo. Vždyť Justin mě líbá.

No a co. Tak si to užívej a nehledej furt překážky, káralo mě podvědomí a já se mu poddala. Svými prsty jsem sklouzla Justinovi na záda a začala přes ně přejíždět. Justin mě po nějaké době začal líbat rychleji a dravěji. Přejela jsem přes jeho záda silněji a on zavrčel.

,,Jen abys věděla," kousl mě do rtu a já vzdychla ,,normálně holku nenechám, aby se mě dotýkala." dal mi jednu ruku na bok a pořád se druhou přidržoval. Probojoval se jazykem do mých úst a začal se ním třít o ten můj. Začala jsem být dost vzrušená. To nevede k dobrýmu konci.

Vzdychla jsem Justinovi do úst a zatahala ho za vlasy. Stiskl můj bok silněji a vjel mi rukou pod tričko. Hladil mě na zádech a na boku, ale když se lehce dotkl mého prsu, musela jsem ho zastavit. Jeho ruku jsem vyndala z pod trička a propletla si s ním prsty. Dal mi ruku nad hlavu a nepřestával mě líbat. Byl to tak pěknej pocit, že jsem ani nechtěla přestat. Líbat jeho dokonalý rty až do konce dní. Justin se otřel lehce rozkrokem o ten můj a oba sme vzdychli.

,,Justine," zašeptala jsem mu do rtů a on slastně zavrněl, při zaslechnutí jeho jména ,,Justine, dost." mírně jsem se od něj odtáhla a on sklopil pohled.

,,Holka nikdy nevzdychla moje jméno. Protože ani jedna ho nevěděla."

,,Promiň. Zapomínám se ovládat." řekl a svalil se vedle mě. Ležel na boku a já ležela stále na zádech. Vzala jsem jeho ruku a hrála si s jeho prsty. Trochu se uchechtl a pokroutil se smíchem hlavou. Ruku ovšem nestáhl. Nechal mě, ať si hraju.

,,Dneska na oběd kuře?" řekla jsem po chvíli a sedla si. Justin přikývl a taky si sednul. Zvedl se z postele a přešel ke dveřím. Taky jsem se zvedla a následovala ho do kuchyně.

,,Do sprchy jdu první." rozběhla jsem se a se smíchem proběhla kolem něj.

,,Tak to ne." stihl mě zachytit za pas a já byla nucena si omotat nohy kolem jeho pasu, abych nespadla na zem. Držel mě za nohy a došel až ke stěně. Intrikářka Bella nastupuje na scénu. Akce, prosím.

Omotala jsem si ruce kolem jeho krku a políbila ho. Ihned přestal dávat pozor a jeho ruce povolily. Vždycky to na něj zabere. Sjela jsem na zem a musela stát na špičkách. Pořád jsem se neodpojovala od Justinových rtů, ale snažila jsem se nahmatat kliku od dveří do koupelny. Už jsem se jí držela, ale Justin se mi usmál na rtech a přitiskl mě víc na stěnu. Posunul se na druhou stranu od dveří a bez dovolení mi strčil jazyk do pusy. Bojovala jsem o převahu, ale jasně, že to bylo marný.

,,Chtělas mě obelstít," vydechl mi na rtech ,,už po několikáté."

,,Hups. Moje chyba." udělala jsem štěněčí pohled. Justin se zasmál a trochu ustoupil.

,,Ale zase mi to vyšlo." vykřikla jsem šťastně a v mžiku jsem zamkla dveře od koupelny.

,,Isabello!" zasmál se za dveřmi Justin.

,,Počkej až budeš muset vylézt z té koupelny!" bouchl do dveří a zavrčel.

,,Tak to vás chci vidět, pane McCann." zasmála jsem se.

,,No uvidíme, slečno - nemám vůbec sílu a McCann by mi mohl udělat cokoliv-" řekl tajemně a ve mně mírně hrklo.

,,Zvlášť, když sis tam nestihla vzít žádné oblečení. Hups." řekl stejným tónem. Sakra! Zatím vyhrává.

Don't Get Close To Missing Killer(cz)✔️Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora