•99- ,,Pořád jsi tak úzká"

4.9K 259 18
                                    

o několik měsíců později:

měsíc: myslím, že listopad

den: nevím, pff

čas: za čtyři minuty půlnoc

zdravotní stav: dostačující; cítím se zase unavená, ale nemám hlad

lokace: nějaká vesnička v jižní americe, brazílie; další zastávka na odklízení mafiánů z Justinova života

jak daleko jsme od začátku: upřímně nevím, co je to za otázku, ani kdo se sakra ptá, ale chybí nám už jen tihle, a pak jedni muži někde v Argentině.

,,Jdu dovnitř" ozvalo se z vysílačky a já ji vzala do ruky.

,,Buď opatrný" pohrozila jsem mu a vysílačku vrátila zpět do přihrádky u řadicí páky. Sedím už zase v autě a se strachem čekám, jestli se Justin vůbec vrátí, nebo ne a já budu muset odjet sama tak, jako mu to slibuji vždy, když vystupuje z auta a z kufru vytahuje zbraně. Za posledních pár měsíců se to děje pořád. Strach mě sužuje a já s tím nemůžu vůbec nic udělat.

Vždy někam přijedeme, já musím zůstat v autě s černými skly a být připravená na okamžitý nouzový odjezd. Buď s Justinem, nebo bez něj. Kdyby mi prý bylo cokoliv podezřelé, mám odjet. On se o sebe prý postarat dokáže.

Ikdyž mu to vždycky všechno odkývu, v hloubi duše jsem pevně přesvědčená, že bez něj neodjedu a dokud nebude jeho dokonalý arogantní egoistický zadek zpět na sedadle, tak nenastartuju. Najednou se z budovy ozval tlumený výstřel. Vysílačka začala znovu vydávat zvuky, Justin ji musel omylem spojit.

,,Poslední slova?" ozvalo se a mě se zatajil dech.

,,Dostanou tě, McCann. Neutečes osudu, na svejch proklatej rukách máš víc krve, než kdokoliv z nás. Kvůli tý květince, co sedí v tom autě z toho jen tak lehce nevycouváš" zachraptěj nějaký mužský hlas, a pak bylo slyšet jen Justinovo zavrčení. Dost ve mě hrklo. Jak o mě ví?!

,,Nevím o jaké květince mluvíš. Nebyl bych takovej debil, abych nějakou děvku tahal až sem, navíc k tobě, zmrde. Takže se ptám znovu. Nějaký důstojnější poslední slova? Třeba, aby ti bůh odpustil, ještě když můžeš mluvit? Nebo něco jako že's tohle nikdy neměl dělat? Hm?" zasmál se jedovatě Justin a mě zamrazilo z jeho hlasu. Byl tak ostrý a nemilosrdný. Byl to opravdu ten Justin McCann Bieber, kterého se všichni báli. On byl z nich ten nejlepší. On byl z nich ten nemilosrdný a krutý. A já byla ta vděčná, že jsem nikdy neměla čest ho takového potkat tváří v tvář. Protože bych jistě nepřežila s mým prořízlým jazykem a neutichajícími arogantními urážkami. Měla jsem opravdu štěstí.

Najednou se znovu ozval výstřel. Vysílačka byla pořád zapnutá a já ji vzala do ruky.

,,Justine?" zašeptala jsem do vysílačky, div jsem si neokousala všechny nehty.

,,Jsem v pohodě, babe. Ten zmrd je mrtvej, jako všichni před ním. Už jdu k autu. Zopakujem včerejšek" zavrněl do vysílačky a je opět otřásla. Při vzpomínce na včerejší noc a vlastně i na noci předtím jsem začla vlhnout. Vždycky si myslím, že sex s ním nemůže být lepší, ale je to lež. Pokaždý je to lepší a lepší. Spíme spolu snad častěji, než je zdravé. Užíváme si jeden druhého, protože podvědomě oba víme, že se něco může zvrtnout a já už ho nikdy neuvidím stejně tak, jako on nikdy neuvidí mě.

Na pravé okýnko spolujezdce někdo zaklepal a já spatřila Justina. Věnovala jsem mu vděčný úsměv a odemkla auto, aby mohl Justin nastoupit. Jakmile zavřel dveře opět jsem zamčela a přilepila se mu na rty.

,,Jsi v pořádku" řekla jsem do polibku.

,,Uhh... jo" zamumlal a vklouzl jazykem do mých úst. Slastně jsem zavrčela a dala mu ruce do vlasů.

,,Oh, Bello. Sakra" vzdychl a přehoupl si mě nad sebe.

,,Potřebuju tě" vzdychla jsem, když mě začal líbat na krku.

,,Chci tě" vzdychl a vzal do rukou můj zadek, který zmáčkl.

,,Tady ne. Tady.. ohh, ne" zatahala jsem ho za vlasy.

,,Všichni jsou mrtví" ujistil mě a trochu se zasmál. Okamžitě jsem se mu přitiskla opět na rty a on to bral jako souhlas. Strhl ze mě tričko a já s těží rozepla jeho kalhoty. V tomhle docela malém prostoru je to mučení.

,,Cítíš, jak jsem pro tebe tvrdej?" zabručel mi do rtů a zmáčkl mi prso. Vzdychla jsem a zaklonila hlavu.

,,Oh, bože"

,,Bello" nějakým způsobem mi pomohl sundat kalhoty a políbil mě mezi prsa.

,,Justiné" zavrčela jsem a on se uchechtl.

,,Stále tak nedočkavá" párkrát si napumpoval svou stojící erekci a konečně si mě posadil na sebe. Vsunul ho do mě až po kořen a já se prohla v zádech.

,,Oh, Jussi" vzdychla jsem a on mi pomáhal se nadzvedávat.

,,Pořád jsi tak úzká" vzdychl a stiskl mi zadek. Rukama bloudil všede po mém těle a já si to užívala. Líbal mě všude, kde se jeho rty momentálně dostaly a skončil u mých rtů. Mé stěny se kolem něj obepnuly a to přiblížilo jeho orgasmus, stejně tak, jako můj.

,,Justine"

,,Bell" vzdychli jsme naráz a já se unaveně svalila na jeho hruď. Justin trochu položil sedačku a já si na něj lehla o něco víc. Příjemně mě hladil po zádech a já rozdýchávala další úžasný sex. Dobře, dobře, bylo to milování.

Po chvíli se Justin nahnul k palubní desce a odemkl auto. Pomalu otevřel dveře a opatrně nás prohodil, takže jsem ležela na položeném sedadle. Justin se skláněl nade mnou a zapínal si kalhoty. Poté vystoupil a auto co nejrychleji zavřel, aby v něm nebyla moc velká zima z venku.

Přeběhl k volantu a nastartoval. Pohladil mě po nahém stehně a  políbil mě na krk.

,,Jedeme domů" zamrmlal mi do krku a rozjel se. Bylo mi jasné, že nemyslí domov, ale hotel, ve kterém jsme ubytovaní, ale to by bylo složité, takže prostě řekl domů.

Votes prosím <3

Don't Get Close To Missing Killer(cz)✔️Where stories live. Discover now