72. Important

952 49 4
                                    

Αν το διαβάζεις αυτό, θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα τα σχόλια, τους ψήφους ή ακόμα και για τις αναγνώσεις που έδωσες σε αυτό το βιβλίο. Δεν θα πω ψέματα, είμαι ευγνόμων όμως δεν του αξίζουν σε ένα τόσο μεγάλο ποσό. Αν το διαβάζεις αυτό, θα ήθελα να σου ζητήσω να στηρίξεις όχι εμένα αλλά και άλλους συγγραφείς, έλληνες συγγραφείς. Θα ήθελα να σου ζητήσω να με στηρίξεις για ακόμα μία φορά, σε ένα μικρό ταξίδι.

Σε έναν κόσμο όπου ελάχιστοι είχαν τη πρόσβαση να μπουν. Σε ένα μέρος κάπου μακρυά στην Ιαπωνία όπου δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Και μόλις τώρα έμαθες κάτι για το οποίο ο Μάιλς θα πέθαινε να μάθει, καθώς η απομνημένευση τελευταίων φράσεων ήταν μία από τις ασχολίες που λάτρευε. Όχι αυτά δεν ήταν τα τελευταία λόγια της Αλάσκας, μα του Βίκτορ, όμως κανένας από τους τέσσερις φίλους του δεν κατάλαβε τι εννοούσε αρχικά. Ούτε ο θάνατός του ήταν σύμπτωση! Το σύμπαν παίζει περίεργα παιχνίδια και αυτό ήταν ένα. Το παιχνίδι είχε τέσσερις παίχτες που δεν τους ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις -θέλουν να μάθουν τι λαχταράς. Αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς, αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δεν τους ενδιαφέρει πόσο χρονών είσαι. Θέλουν να μάθουν αν θα κινδύνευες να φανείς χαζός, για την αγάπη, τη φιλία, τα όνειρά σου, για την περιπέτεια που είναι η ζωή. Θα είσαι ο πέμπτος παίχτης; Θα με ακολουθήσεις στο δρομάκι του yugen;

Αν θες να μάθεις περισσότερα, πήγαινε εδώ daddyungsoo και ψάξω για το yugen. Ελπίζω η είσοδος να σου είναι όσο ευχάριστη θα σου είναι και η έξοδος, αν αποφασίσεις να μείνεις μέχρι το τέλος.


❝stockholm syndrome❞ ーmendesWhere stories live. Discover now