⒑ Why you saved me?

2.1K 261 51
                                    

Κοιτάω αριστερά και δεξιά μα δεν είναι πουθενά! Βγάζω το όπλο έξω από την τσάντα, το βάζω μέσα στο μπουφάν μου και κλείνω το φερμουάρ. Συνεχίσω να ψάχνω για το σιγαστήρα, είμαι σίγουρη πως τον πήρε μαζί του. Επιτέλους, τον βρίσκω, βγάζω το όπλο και το βάζω πάνω του. Το κρύβω διακριτικά πάλι μέσα στη ζακέτα μου ενώ ξεκινάω την αναζήτηση.

Καθώς προχωράω, το βλέμμα μου πέφτει στην είσοδο... Οι δύο άντρες δεν είναι εκεί. Συνεχίζω να προχωράω καθώς σε κάθε βήμα η καρδιά μου γίνεται πιο βαριά! Ξαφνικά, από τα δεξιά μου, ένα μικρό αγοράκι πέφτει πάνω μου και τότε που βλέπω τον ένα από τους δύο. Είναι στα δεξιά του εμπορικού κέντρου, όπου κάνεις δεν περνάει. Βλέπω να ρίχνει μπουνιές κάπου μα δεν βλέπω σε ποιόν. Βασικά δεν χρειάζεται, ξέρω ήδη. Προχωράω σχεδόν τρέχοντας χωρίς να με νοιάζει αν θα με βρουν άλλοι από τους κακοποιούς, το κακό έχει γίνει, έχουν το Σον! Φτάνω κοντά και κρύβομαι στην κολόνα, βγάζω το όπλο ανασαίνοντας βαριά από το φόβο και το άγχος. Πάω να το οπλίσω μα δεν μπορώ, ο καρπός μου με πεθαίνει. Αλλάζω γρήγορα χέρι, μα δεν υπάρχει καμία διαφορά!

Αν πεθάνω, θα σε σκοτώσω Κράουφ ή όπως στο καλό σε λένε!

Δεν τα παρατάω, παρόλα αυτά τα καταφέρνω και οπλίζω. Θέλω να βάλω τις φωνές από τον πόνο μα δεν το κάνω! Βγάζω ελάχιστα το κεφάλι μου από την κρυψώνα μου, παρατηρώντας για ρίξω την κατάλληλη στιγμή.

« Που είναι; » ο άντρας του φωνάζει.

« Σου είπα, δεν ξέρω » απαντάει ο Σον που τον κρατάει ο άλλος άντρας από πίσω. Τότε είναι που τον χτυπάει πάλι με το αριστερό, ο Σον πέφτει λίγο κάτω και βλέπω ελάχιστο αίμα να τρέχει από το στόμα του. Σηκώνει το κεφάλι του και τον κοιτάει γεμάτος μίσος.

« Πες μου, που είναι μικρέ! » φωνάζει πάλι.

« Σου είπα ήδη! Προχωρούσε μπροστά, έσκυψα για να δέσω το κορδόνι και τότε με πιάσατε εσείς. Αν δεν την είδατε εσείς, πως θα την είδα εγώ; Πιθανότατα τώρα, να είδε ότι λείπω και να ξέφυγε » του εξηγεί μα τον χτυπάει πάλι με το αριστερό του χέρι.

« Θες να μου πεις, πως δεν νοιάζεται για το που είσαι; »

« Έχεις δει πολλά θύματα να νοιάζονται για το θύτη; » φωνάζει από την πλευρά του, μα τον χτυπάει πάλι με το ίδιο χέρι.

Χτύπα τον με το δεξί.

« Φιληθήκατε πολλές φορές για ξεφύγετε, σωστά; » του λέει καθώς κοιτάει κάτω.

❝stockholm syndrome❞ ーmendesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin