⒋ Welcome to the jungle

2.5K 330 26
                                    

« Τελικά μίλησε καθόλου; » ρωτάει ο Μπραντ το Σον. Εκείνος γυρίζει να με κοιτάξει και λέει « Δυστυχώς όχι ».

Ο Μπραντ σηκώνεται όρθιος, έξαλλος μαζί μου.

« Γιατί καλή μου; » φωνάζει.

« Δεν μπορείς να με αναγκ... »

Πριν καν το αντιληφθώ ο Μπραντ έχει γυρίσει, χαστουκίζοντάς με. Το κεφάλι μου γυρνάει λίγο προς τα αριστερά, νιώθω το μάγουλό μου να τσούζει από τον πόνο μα δεν αντιδράω.

« Τέρμα οι ευγένειες » φωνάζει.

« Άλεξ φώναξε τον Κράουφ για να την δέσετε » λέει και βγαίνει έξω. Βλέπω το Σον να τρέχει από πίσω του καθώς τον φωνάζει.

Ο Άλεξ μου ρίχνει μια γροθιά στην κοιλιά και τον κοιτάω με το 'Θα-μου-το-πληρώσεις' βλέμμα.

Με χτυπάει άλλη μία λίγο πιο κάτω και πιο δυνατά, νιώθω να χάνω τις αισθήσεις μου.

[...] Ξυπνάω στο πάτωμα, δεμένη με μεταλλικά περιβραχιόνια στα χέρια που καταλήγουν στον τοίχο με την βοήθεια των αλυσίδων. Κοιτάω γύρω μου και βλέπω τον Άλεξ με ένα άλλο αγόρι, με μαύρα μαλλιά να κάθονται στο τραπέζι και να παίζουν κάποιο παιχνίδι με τα τραπουλόχαρτα.

Πάω να σηκωθώ αλλά ο ήχος από την φασαρία, τους κάνει να με κοιτάξουν. Σηκώνονται από τις καρέκλες, είμαι καθισμένη στα γόνατα όταν φτάσουν απέναντί μου. Ο Άλεξ σκύβει για να είμαι στο ίδιο επίπεδο και λέει « Να ξέρεις πως ούτε εγώ θέλω να το κάνω ». Δεν προλαβαίνω καν να σκεφτώ τι θα μου κάνουν, διότι παίρνω αμέσως την απάντηση.

Ο Άλεξ σηκώνεται και με κλοτσάει στο στομάχι, πέφτω στο πάτωμα με την πλάτη, από το πόνο. Ακολουθούν και άλλα χτυπήματα μία από τον Άλεξ μία από τον καινούργιο. Ο πόνος δεν περιγράφεται ειδικά όταν οι κλοτσιές χτυπούν στο νεφρό. Αίμα βγαίνει από το στόμα μου αλλά ξέρω πως δεν θα σταματήσουν. Βάζω τα χέρια μπροστά στην κοιλιά μου μα δεν μένουν για πολύ εκεί. Μελανιάζουν και ματώνουν οι γροθιές μου, οπότε τα απομακρύνω. Μα καθώς τα παίρνω μακρυά από το στομάχι μου, ο άλλος νεαρός με κλοτσάει με αποτέλεσμα να βρει στον καρπό. Νιώθω τον καρπό μου να σπάει και ουρλιάζω από τον πόνο.

« Θα το πληρώσεις » ουρλιάζω. Πάει να με κλωτσήσει πάλι, μα ο Άλεξ βάζει το χέρι του μπροστά για να τον σταματήσει.

« Μπάσταρδε! » του λέω και φτύνω λίγο αίμα, γυρνάω πέρα δώθε από τον πόνο. Ακούω τον γνωστό θόρυβο της πόρτας, μερικά βήματα και γυρνάω προς τα δύο φρικιά για να δω ποιός είναι ο τρίτος που θα μου κάνει παρέα. Τους σπρώχνει και βλέπω το Σον.

❝stockholm syndrome❞ ーmendesWhere stories live. Discover now