62. Notes & Siblings

1.2K 154 35
                                    

Περπατάω μέχρι το δωμάτιο με το γράμμα στην παλάμη μου. Είμαι περίεργη να δω τι λέει, ίσως να βρω ποιός είναι τώρα ο Ίθαν, ποιό προσωπείο κρύβει το Σμιθ. Ανοίγω την πόρτα και για καλή μου τύχη ο Σον δεν είναι εδώ πλέον. Κάθομαι στο γραφείο όπου ανοίγω το γράμμα. Περιμένω να δω γαλλικά παντού μα είναι από τις ελάχιστες φορές όπου ο Τομ γράφει στα αγγλικά. Φυσικά έχει κάποια λάθη αλλά δεν είμαι εδώ για τον κρίνω.

" Άμστερνταμ 17 Δεκεμβρίου 2017,

Απαιτείται η καταστροφή του συγκεκριμένου απόρρητου αρχείου έπειτα από την χρήση του.

Ο Ίθαν Μπέλαμι είναι γένος της οικογένειας Σμιθ, ο δίδυμος αδερφός του Εντ Μπένντζαμι -πιθανότατα αυτά να τα ξέρεις ήδη. Ο Ίθαν σκότωσε τους γονείς σου εκείνη τη μέρα -όχι μόνο για την αγάπη που είχε για την μητέρα σου- επειδή θα αποκάλυπταν τι πραγματικά κάνουν οι τράπεζες Σμιθ. Δεν θα σου εξηγήσω πολλά μιας και δεν είναι απαραίτητα. Δεν αποταμιεύουν χρήματα όπως άλλες, αρπάζουν χρήματα και τα χρησιμοποιούν για την δημιουργία ουσιών, τοξικών ουσιών για τη μείωση του πληθυσμού, ένα πολύ σοβαρό έγκλημα. Οι γονείς σου Άλισον ήταν ληστές μόνο και μόνο για να μπορούν να ξεσκεπάσουν τον κακό, ο οποίος ήταν ο Ίθαν. Μαζί τους δούλευαν η Σμιθ και η Άννι Σεν Κλάουντ, ακόμα δεν έχω μάθει γιατί σκότωσε την Αλία και δεν ξέρω αν θα προλάβω να μάθω.

Μα θα κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί. Οι επόμενοι στόχοι είστε εσύ και ο Ντρέικ, πρέπει όμως να τον ξεσκεπάσεις πριν ή κατά την διάρκεια της δεξίωσης. Ο Ίθαν θέλοντας να καλύψει τον αδερφό του, δημιούργησε τον θάνατό του ενώ στη συνέχεια έγινε ένα εντελώς διαφορετικό άτομο. Δυστυχώς είμαι κοντά στην απάντηση αλλά ακόμα δεν μπορώ να μιλάω με υποθέσεις. Είναι ζωντανός -θα μείνει ζωντανός- μέχρι να βεβαιωθεί πως εσύ ή ο Ντρέικ δεν θα μπείτε στο δρόμο του. Αυτή ίσως και να είναι η πιο σοβαρή/δύσκολη υπόθεση που είχες ποτέ για αυτό σου ζητώ να σκεφτείς σοβαρά ποιόν θα εμπιστευτείς. "

Για μερικά λεπτά σκέφτομαι ποιός θα μπορούσε να με βοηθήσει να τελειώσω αυτό το θέμα. Κοιτάω το γράμμα με περισσότερη προσοχή για λίγο, παρατηρώ πως το σημείο που αναφέρει το όνομα του Ντρέικ είναι γραμμένο λίγο πιο έντονα όπως και το δικό μου. Διπλώνω το γράμμα χωρίς να το διαβάσω πάλι το οποίο, κάνω κομμάτια και το πετάω στα σκουπίδια.

Βγαίνω από το δωμάτιο για να πάρω καθαρό αέρα ώστε να καταφέρω να σκεφτώ καλύτερα αν θα πρέπει να εμπιστευτώ το Ντρέικ ή όχι.

❝stockholm syndrome❞ ーmendesWhere stories live. Discover now