61.Bölüm/Saray\

31 7 0
                                    

Akşam için evin yanında hazırlık yaparken bir yandan Miras' ın beni eğitmesi beni epey yormuştu. Neden bu kadar çok onu kurtarmak istiyordu? Neden acele ediyordu bilmiyorum ama bildiğim bir şey vardı onun için canını verebilecek olmasıydı. Gözündeki hırs onu daha da tehlikeli ve ölümcül yapıyordu.

-Miras biraz ara verelim.

-Hayır! Çalışacaksın.

-Sabahtan beri çalışıyoruz biraz ara verelim.

Miras elindeki kılıcı yere bırakarak üzerime doğru geldi.

-Onun kim olduğunu bilseydin o kaçırıldığı anda direk kurtarmak için peşinden giderdin emin ol!

Omuz atarak evin içine girerken bıraktığı kılıcı elime aldım. Aklıma ustanın verdiği kılıç geçmişti, neredeydi o kitap ve kılıç? Hiç bir fikrim yoktu. Miras'ın evinde olduğunu umarak elimdeki kılıçla hazırladıkları saman dolu çuvallara vurarak çalışıyordum. Her kılıç darbelerle aklıma gelen üvey ailemin katledilişi benim kılıcı daha sert tutmama ve hızlı savurmama neden oluyordu. Saraya girdiğim anda Eric'i ve Elena'yı burda çıkartacak ve kendi zamanımıza gidecek yolu bulup buradan en kısa sürede ayrılmayı istiyordum. Çuvala vurduğum her an daha da sinirleniyordum. İçimdeki siyah dokunun varlığını daha da hissetmeye başlamıştım.

"Artık dur Kevin!"

Siyah dokunun ne dediğini umursamadan vurmaya devam ediyordum. Arkamdan birinin beni geriye doğru çekmesiyle dikkatimi toplamıştım.

-Ne yapıyorsun?

Arkamı döndüğümde Miras' la karşılaştım.

-Çalışıyorum.

-Çalışmıyorsun Kevin, Öldürmek için çabalıyorsun.

-Hayır! Bak çalışıyorum.

Arkamı döndüğümde çuvalın asılı olduğu demir sopayı bile kırık paramparça etmiştim.

-Ben yapmadım!

-Saraya en iyisi tek gitmek.

Arkasını dönerek giderken omzundan tutup kendime döndürerek

-Seni tek başına göndermeyeceğim. Ben ölümcül biri olabilirim ama oradan tek kurtuluşunda benim.

Miras biraz düşünerek kafası olumlu şekilde sallayarak

-Haklısın, gelde şu kıyafetine bak beğenecek misin?

Kıyafete bakmak için evin içerisine girerken

"Bu çok riskli! Kendinde değilsin."

Fısıldayarak

-Yapacak başka bir şeyim yok Eric'i kurtamanın tek yolu bu.

"Beni dinleyeceksin o zaman."

İçeri girdiğimizde karşımızda asılı bir kıyafet duruyordu. Kıyafet deri bir hırkayı andırıyordu. Kömür renginde ve kapşonlu olması beni izlediğim dizilerdeki kanunsuzların giydiği kıyafeti anımsatıyordu. Altında ise rahat dövüşebilmek için tasarlanmış siyah bir pantolon bulunuyordu. Pantolon elastik bir maddeden yapılmıştı ve bir taytı andırıyordu. Yerde duran ayakkabı ise ipekten yapılmıştı. Çok Rahat hareket edebilecek düzeydeydiler. Miras giymem için bana verdi ve evden çıktı. Ev boştu düşündüğüme göre bu ev toplantı veya hazırlık yapmak için kullanıyordu. Üstümü hızlıca değiştirerek hazırlanmıştım geriye sadece evden kılıcı almak kalmıştı. Evden çıktığımda beni Miras bekliyordu. Kıyafetlerini ben içerdeyken giymiş olmalıydı. Benimle aynı kıyafete sahipti ve benim tek eksiğim sırtında duran iki kılıçtı.

Doğa ÜstüWhere stories live. Discover now