4.Bölüm/Yeni Bi Başlangıç\

7.3K 283 7
                                    

Muzik> TAYLOR SWITH-MEAN

Sabah 6 gibi Clara beni kaldırdı.

"Yeter yattığın kalkta hazırlan ders başlıcak" diye kulağımın dibinde bağırdı. Zaten okuldan daha yeni kurtulmuştum şimdi ise eğitim mi diye kendi kendimi yiyordum.

Kalkıp üstüme rahat bir şeyler giyindim, elimi yüzümü yıkadıktan sonra kahvaltı için masaya oturdum. Masada yumurta falan beklerken salatalık gelince şaşırdım.Sonra Clara'ya "Bune ya yumurt, ekmek, çay nerde ben bunları yiyemem" diye somurtuyordun. Clara'da karşımda sırıtarak "Ne bekliyodun kraliyet sofrası mi?" Diyerek güldü sonra da "Düzenli beslenmen lazım, ye ve eğitim alanına doğru git!" diye azarladı. Haklıydı tabi sabah kaldırmak için bir o kadar uğraşmıştı.

Kahvaltıyı yapıp alana girdim."Ben senle savaşamam"dedim.Clara da eğitimi başlattı. Etraf bir anda orman oldu ve elimde kılıç ve kalkan vardı. Karşıya baktığımda büyücüler saldırıyordu, Ne yapacağımı bilmeden saldırdım ve eğitim bitmişti yerdeydim. Clara gülerek "Noldu sabah direniyodun, similasyonu bile yapamıyorsun, gerçek olsa ne olur kim bilir?." Sonra ayağa kalktım bu sefer yaparım diye kendimi avutuyordum. Clara'ya tekrar açmasını söyledim. Tekrar açıtı kalkanı siper ederek hücum ettim Kılıcımı çekip göğüsüne saplamıştım biri bitmişti. Diğerine vuracakken gene yere serilmiştim. "Lanet olası eğitim"diye mırıldandım ve ara istedim. Clara biraz düşündükten sonra izin verdi ve hava almak için dışarı çıktım.

Bir süre yürüdükten sonra yemek yemek için bi restorana girdim. Çok açtım, sucuklu yumurta ve çay istedim.Yemeği yedim ve tam kalkarken karşımda bir büyücü, ellerindeki ateşlerden anlamışım. Saldırmaya başlamıştı. Korunmak için masayı yan çevirip kendime siper ettim. Gözlerimle etrafta keskin bir alet arıyordum. Ne yapabilirdim ki o anda. Sanki kapana kısılmış bir fare gibiydim daha eğitimi yapamazken bunu nasıl yapabilirdim ki...

Doğa ÜstüWhere stories live. Discover now