14.Bölüm/İlk Buluşma|

4.1K 164 2
                                    

Nihayet ki Hindistan'a varmıştık. Geriye sadece ustayı bulmak kalmıştı. Clara yerini biliyordu, sadece 5 dk yoldu.

Sonunda Clara bizi getirmişti,  bana egitim vermesi için ustanın yanına gittik ve ne ögreteceği hakkında hiç bir sey bilmiyordum. Ustanın yanına vardığımızda bana tuhaf bir şekilde baktı sanki korkmuştu.Clara'yı yanına çağırdı. Clara'da bana tuhaf şekilde baktı neyim vardı ki öyle tuhaf tuhaf bakıyolardı? Ustaya tuvaletin yerini sordum, sesi  biraz tedirgindi ama genede yerini söyledi.

Tuvalete doğru gittim, ilk isim olarak aynaya bakmak oluştu.Aynaya baktığımda çok şaşırmıştım, boynumda tuhaf bir kızarık vardı sanki iblislerde gördüğüm şekle benziyordu. Kaçırıldığım zaman bana bir şey mi yapmışlar ordaki insanlar gibi mi olacaktım diye kendi kendime düşünerek korkuyordum. Clara bile benden korkmaya başlamıştı ve gözlerimde kızarıklıklar da vardı. Tuvaletten çıktım ve Rose'u çağırdım.

Rose yanıma çağırdım, beni görünce oda korkmuştu. Noldu diye söyledi, cevap vermedim ama ondan bir şey isteyeceğimi söyledim. Rose'un kulağına fısıldadım, gözlerindeki yaşlar yanaklarından süzülüyordu. Clara ve Rose dan uzaklaştım onlara zarar vermek istemiyordum.

Bu sırada Rose içerde olanları belli etmemeye çalışıyordu. Clara ne olduğunu anlamış ve Rose sormuştu. Rose'un sır saklamayacağını bildiğim için söylemiştim. Rose'a

"Seni seviyorum, size zarar vermemek için gidiyorum"

Ben ordan uzaklaştıktan sonra Rose gidip Clara'ya söyledi.  Clara'ya söyleyince hemen ayağa kalkıp beni aramaya çıkmışlardı.

Bende o sıra daha da kötü hissetmeye başlamıştım,  karnımda bir ağrı başladı, garip sesler duyuyordum. Ara sokaklardan birine girdim ve oraya çömeldim. Rose ve Clara'yı düşünüyordum. İçimde çok tuhaf hisle beraber acı hissediyordum. Clara beni bulmuştu, onları biliyordu.Durumum daha da kotüleşmisti.

Clara yanıma yaklaştı, elinde bir aletle beni iyilestirmeye çalışıyordu ve aniden ona vurdum. Napiyordum ben! neden vurmuştum ki sonra tekrar saldırmak için ayağa kalkıp koştum durmak istiyordum ancak yapamıyordum. Clara bana karşılık vermiyordu. Durdurmak istiyordum, ona attığım her yumruk için kendimden nefret ediyordum. Arkadan Rose geldi, Clara'ya geri çekilmesini söyledi. Yerde kendimi öldürebilecek keskin bir şey aradım. Rose'a dahi vuruyordum ama oda tepki vermiyordu. Gidin diye bağırdm ancak gitmediler. Rose'u seviyordum ve vurmamak için çok direndim çok acı hissediyordum. Sonunda çabalarım sonuç vermişti kendimi çok yormuştum ve yere yığılmıştı. Gözlerim kapanmadan önce Rose bana bakarak

En yakın zamanda görüşürüz."

Doğa ÜstüWhere stories live. Discover now