2.Bölüm/Karmaşa\

13.6K 389 29
                                    

MUZIK> RIHANNA-TAKE A BOW

O adam bana yaklaşırken sanki yüreğim yerinden çıkacakmış gibi bir duygu hissediyordum.

Keşke ailem burada olsaydı beni korurdu diye düşünüyordum.

Birden kapı kırılıp içeri genç bir kız girdi, kahverengi saçları vardı, at kuyruğu örmüş ve çok güzel görünüyordu. Üstünde de siyah askılı giymiş ve altında ise siyah dar bir pantalon vardı.

Ona doğru bakıyordum.

"Bana doğru koş" diye bağırdı. Yerden destek alarak ayağa kalktım ancak kafama aldığım bir darbe ile yere serilmiştim, Acı içindeydim ve kaşım açılmış kanıyordu.

Adam tekrar vurmak için elini kaldırdı. Bana tam vuracakken kız üstüne atlayıp engelledi."Ne duruyorsun kaçsana." diyerek bağırdı. Bende ayağa kalkıp hızlıca kapıdan kendimi dışarı attım. Ev tek katlıydı ve dışarıdaydım. Dışarıda birkaç kişi vardı bana garip garip bakıyorlardı. Biraz tedirgin olmuştum. Bir süre sonra içerden kız gelerek "Beni takip et" diyerek, koşmaya başladı ve bende peşine takıldım.

"Beni neden kurtardın." Diye konuşmayı başlattım.

Sırıtarak "Bunu birkaç gün içinde anlatacağım." dedi.

Hayatımı kurtarmıştı ve adını da merak ediyordum. Cesaretimi toplayıp sordum."Adın ne peki?"

"Clara, hatırlamıyor musun?" diyerek cevapladı.

"Daha önceden mi tanışmıştık?"

"Evet, çocukken beraberdik. Eğitimi beraber aldık"

Acaba ne demek istiyordu eğitimi beraber almıştık, siması uzaktan yakından tanıyormuşum gibiydi. Sonra konuşmasına devam etti:

"Heralde, küçük bir travma sonucu hafızanı kaybettin."

"Ne yani hafızamı mı kaybettim? Hafızamı kaybetmiş olsaydım Elizabeth ve Tommy'i ailem olduğunu zannederdim. "

Heralde bana bir oyun oynuyorlardı bu da küçük bir eşek şakası olmalıydı.

Böyle bir eşek şakası olmaz ki diye düşündüm

"Şuan da kaç yaşındasın."

"17 "

Gülerek "17 mi?" Bizim ırklarımız farklı, Felsefe taşı kırılması sonucu genlerimiz değişti bu yüzden çok geç yaşlanıyoruz."

Gülerek "Felsefe taşı mı o bir uydurmaydı bir kere."

''Bak Kevin, sen doğduğun zamanlarda ırklar arası savaş başlamıştı. Ailen seni korumak için başka yere gideceklerdi,ama iblislerin lideri buna izin vermedi annen ve baban öldükten sonra seni, kardeşim kurtarmaya gelmişti. Sen kaçasın diye liderle savaşıyordu. Sen ise ordan kaçmıştın ama nerede olduğunu bulamadık.''

''Ne yani insan ırkından başka ırklarda mı var?''

"Evet HUMAN (INSAN IRKI), GALIOF (BUYUCU IRKI),TUYLK (ZAMAN IRKI), JUIPP (IBLIS IRKI) VE WERNNY (DUZEN IRKI)

Bu ırklar arasında en güçlü ırk wernny ırkı 200 yılda bir bu özelliklere sahip bir wernny geliyor. Tüm ırkların özelliğine sahip, hatta daha fazlası, sonra Juipp ırkı geliyor, savaş başlatan taraf. Wernny ırkını yok etmek için tüm çocukları öldürdü ve geriye sadece 3 çocuk kaldı.Bizi avlamak istiyorlar. Bizde güçlerimizi geliştirmek için sürekli saklanıyoruz. Ben Tuylk ırkındanım, tüm ırklar Juipp ırkı tarafından hapsedildiler. Dışarıya bir tek 18 kişi çıktık, geriye 1 çocuk kayıp ve ikinizden biri wernny ırkından"

"Eee... benim bunla ne alakam var ve o kadar süre bizimleydiniz neden onca savaşa dur demediniz."

"İleride anlayacaksın ama savaşa katılamazdık. Wernny ırkı kural koymuştu ve bu yüzünden kimseye yeteneklerimizi göstermedik. Wernny ırkı yüzyıllardır bu kuralı sürdürüyordu ve düzen bozuluyor. İnsan ırkı bunu hayal ürünü sanıyor ancak yakında savaş kızışacak ve insan ırkıda savaşa maruz kalacak."

Doğa ÜstüWhere stories live. Discover now