Rose!

2.5K 106 21
                                    

James ile Rose'un gerçekten kim olduğunu öğrenmek için ailesinin yaşadığı yere gitmek için konuşuyorduk.

" Kevin gece yarısı gidelim. Rose gerçekten kimmiş bakalim. "

Tamam şeklinde başımı salladım. Bu sırada Rose yanımıza geldi.

"Ne konuşuyorsunuz?"

Rose'a söylememiz lazımdı bu yüzden bir bahane ile başımızdan salmalıydık bunu için bir şeyler düşünmeye başladım. James zorlandığımı farkedip aklına ilk gelen şeyi söyledi.

"Doğum günüm için plan yapıyoruz."

Rose gülümsemişti.

" Ne zaman peki doğum günün? "

"Bugün "

Diyerek  başımızdan gitmesini sağlamıştı ancak bir terslik olmasından korkuyordum. İçeri geçtiğinde usta bana bakarak gelmemi söyledi. Bugün egitim yapamayacağını söylemiş. Eğitimden baska bir sey içinde çağırmazdı. Başımı eğerek yanına gittim.

"Kevin, gece James için doğum günü partisi düzenlicez."

Gece Rose'un ailesini bulmaya gidecektik. Daha erkene çekmem lazımdı.

"Saat 8 gibi yapalım çok yorgunuz."

Usta biraz düşündükten sonra onaylar şekilde başını salladı. Tam arkamı dönmüşken Clara seslendi.

" Gece bir şeyler yapalım mı? "

James ile planımızı bozmak için ellerinden geleni yapıyorlardı.

"Yorgunum erken yapacağım."

Clara ısrar ediyordu ve kırmamak için kabul edecektim ancak gece gidemezdik. Bunun icin erkene çekmem lazımdı.

"10'da gidelim o zaman.''

Clara gülümseyerek onayladı. Saat 8'den 10'a kadar doğum günü partisi, 10'dan 12'ye bar ve 12'den sonra ise Rose'un ailesi ile görüşeceğiz. Saat 8'e yaklaşmıştı. James' i çağırmamı söylediler yanına giderek her şeyi anlattım. James bana tuhaf bir bakış attı.

" Sen bunlara nasıl dayanacaksın çok yorulacaksın. "

" Dayanmaya çalışacağım James başka yolu yok. "

Içeri geçtik. Hep birlikte"IYIKI DOGDUN JAMES" diyerek bağırdık. James tuhaf bir şekilde baktı. Muzik, pasta, içkiler vb. vardı. James kulağıma fısıldar şekilde

" Bu geceyi anlatamıcaz " diyerek güldü. James pastayı ufledi sonrasında hep birlikte alkışladık. Rose arkamdan sarılmıştı.

"Dans edelim mi?"

Kırmak istemiyordum bunu icin kabul edecektim ancak fazla edemezdim çünkü geceye daha çok vardı. dansa başladık dans ederken ne kadar özlediğimi farkettim. Gözlerine dalıp gitmiştim o sıra James aklıma geldi. Kendimi fazla yormamam lazımdı bu yüzden dansı bırakıp koltuğa oturdum. Saat 10'a saha vardı.  Clara yanıma geldi. Elinde iki bardak içki vardı. Yanıma oturdu

" Biraz içelim mi? "

Daha bara gidecektik. Icmemem lazımdı.

"Barda içeriz. "

Diyerek istemedim.  Clara yanımdan kalkıp gittikten sonra gözlerimi kapatıp uyumaya başladım.

Clara yanima gelip kaldırdı.

"Saat 10 olsu uykucu kalk artık gidiyoruz. "

Kalkmak istemiyordum ancak zorunluydum. Hazırlanıp dışarda bekleyen arabaya bindim. Clara bana bakıp gülümsedi sonra arabayı çalıştırıp bara doğru sürmeye başladı. Icipte sarhoş olursam gece olan plan yatacaktı bu yüzden icmemem lazımdı. bir kaç dakika sonra bara gelmiştik. Arabayı parkedip kapıya yöneldik. Kapida iki iri yarı takım elbiseli kişiler bekliyordu. Içeri girmek icin kimlikleri istediler. Arkamdan cüzdanı çıkarttım. İçindeki kimliği göstererek yerine koydum. Artık icerdeydik.

"Clara, saat 12'ye kadar durabilirim."

Tamam şeklinde başını salladı. etrafta çok gürültü vardı direk masaya oturduk. Clara barmenden iki viski istedi. Clara'ya bakarak

" içmicem."

Dedim ancak olumsuz bir şekilde başını salladı. Bardak gelmişti iciyor gibi yapıp yere dökmüştüm. Bunu bir kaç kez daha yaptım. Clara yavaş yavaş sarhoş olmaya başlamıştım. Bazı olayları anlatıyordu.

"Kevin, ben küçükken ailem zoruyla dönüşmeyi öğrendim.  Hep erkek gibi büyütüldüm. Ben hep kız gibi olmak istemiştim. Ben bebeklerle falan oynamadım hiç, sürekli bağırıp sinirlendirirdi. Öfkemi aldığı Kum Torbasından çıkarıdım bu da beni daha da şiddetli biri yaptı. Çocuklar benden kacardı bu yüzden fazlada arkadaşım olmadı.  Lütfen sen kalsan yanımda. "

Omzuma kafasını koyarak ağlamaya başladı. Arkamdan bir ses geldi baktığımda biri yere düşmüştü.

"Sen yaptın dimi lan! "

Diyerek bağırdı. ayağa kalkıp yumruk attı. Sağ gözüme gelmişti. Yeteneklerimi kullanamazdım bu yüzden normal dönüşecektim. Ayağa kalkıp yanındaki saldalyeyi kafasına vurdum yere düşmüştü. Arkadaşı koşarak bana doğru geldi.  Clara ayağını one atarak düşünmüştü. Dışarıdaki adamlar gelmişti. Bizi apar topar dışarı attılar.  Clara bana gülümseyerek

"Iyi benzettin."

Dedi. Saate baktığımda gece 00.30'du baya geç kalmıştık. Clara'dan anahtarı alarak arabanın başına geçtim. Ustanın evine doğru sürüyordum bu sırada Clara uyuyordu. Bir süre sonra eve gelmiştik. Clara'yı omzuma aralarak içeri götürdüm. yatağına yaptırarak James' in odasına girdim James yoktu. yatağındaki mektup dikkatimi çekti alıp okumaya başladım.

Kevin, ben verdiğin adrese doğru yola çıktım eğer bu mektubu okuyorsan orda buluşuruz

                                 James

Hemen arabaya atlayarak ebin bulunduğu adrese doğru gidiyordum. Ev burdan 10 dakikalık yoldan ibaretti ve bu sayede James'e yetişmeyi umuyordum. Arabasaki ibreyi 140'a çıkarmıştım sanki bir sorun var gibi hissediyordum. Eve varmıştım ev alevler icindeydi.

Doğa ÜstüWhere stories live. Discover now