İhanet

4.1K 115 39
                                    

Ustanın evine git gide yaklaşmıştım ancak bir terslik olduğunu seziyordum. Evin olduğu yere vardığımda ev ortada yoktu. Nasıl olabilir diye etrafa dikkatlice baktım. Her yer çok farklıydı hiç dikkat etmemiştim. Şehir merkezine doğru ilerlemeye başladım. Yolda yürürken savaştan sonra terkedilmiş harabe bir şehiri andırıyordu. Şehir merkezine yaklaştıkça güzel bir koku yayılıyordu çok hoşuma gitmiştim.  Binaların camlarına baktığımda perdeleri örtüyorlardı. Hiç bir evin ışığı açık da değildi.

Şehirden büyük bir gürültü ile  patlama olmuştu. Patlama fazla uzaktan gelmemişti.  bagrismalar başlamış ve o yöne doğru kosmaya başladım, vardığımda protesto yapıyorlardı. "ADALET İSTİYORUZZZ.." bu protestoya birçok insan katılmıştı. Ne olduğunu sormak için yaklaşmışken biri beni çekerek sakın gitme diye uyardı. Neden diyerek sordum. Dünya iblis denilen ırklarla yönetiliyor ve adalet için protesto yapıyorlar eğer katılırsan öldürülürsün. Nasıl yani daha bu sabah hiçbir şey yoktu hangi ara savaş çıktı. Adam sırıtarak bu savaş elli yıldan fazladır sürüyor sen nerde yaşıyordun taş devrinde mi. Elli yıl boyunca o klübede mi küreyi arayıp parçalamıştım. Hiç mantıklı gelmiyordu. Bir süre orda bekledik tam çıkmaya yakınken adam tekrar çekti sakın ses çıkartma dedi ve olduğumuz yere çöktük. Iblisler gelmişti sakın korkma veya çığlık atma diyerek uyardı. Protesto yapan insanlar iblisleri görünce kaçışmaya başlamışlardı. Iblisler insanların üstüne atlayarak yemeye başlamışlardı. Korkmuştum hafif bir sesle çığlık attım.

Iblisler bizi görmüştü lanet olsun diyerek kaçmaya başladık. Zamanı yavaslatarak yerde gördüğüm çakıyı alarak iblisin önünde durdum ve zamanı eski haline getirdim. iblis ne olduğunu anlamamış bir şekilde çakı boğazına saplanarak yere yığılmıştı. Adam şaşırmıştı, kekeleyerek ama ama nasıll  yaptın bunu zaman ırkı yokedilmişti. Ben düzen ırkındanım diyerek sırıttım. Düzen ırkı efsana diyerek dalga geçtiğimi sanmıştı. Elimi alev topu yaparak hem zaman hemde büyücü ırkın özelliklerini öğrendim diyerek sırıttım. Bu imkansız siz efsaneydiniz. Bende bu ırkları hayal ürünü zannederdim ancak gerçek olduğunu öğrendim hiçbir şey imkansız değildir diyerek felsefe yapmıştım. Diğer iblisler islerini bitirmislerdi ve bize doğru koşmaya başlamıştı. Elimdeki çakıyı sımsıkı tutarak zamanı yavaşlatmıştım. Koşarak iblisleri çakı ile öldürmüştüm ama ilerde gelen biri dikkatimi çekmişti. Zamanı yavaşlatmıştım ama o nasıl hızlıydı.

Bana doğru koşarak yaklaşıyordu. Ne yapacağımı bilmiyordum, koşarak üstüme atladı çakı yere düşmüştü.  Isırmaya çalışıyordu. O sırada gözlerinin içleri kırmızıydı, bana bir şeyler hatırlatıyordu. Bir elimle boğazınım orda tutarak ısırmasını engellemeye çalışıyor, diğer elimle ise çakıyı almaya çalışıyordum. Sonunda çakıyı alabilmiştim. Elimle sımsıkı tuttum ancak sesler kafamda tekrar yankılanmaya baslamıştı. "GELİYORUZZZ..." beni buraya büyük ihtimalle onlar getirmiş olmalıydı ve tuzağa düşmüştüm geliyorlardı. Çakıyı kafasına saplayarak zamanı eskk haline çevirmiştim. Bir anda yere yığılıp bayılmıştım.

Kevin, ben Luis burdan acil çıkmalıyız beni takip et.

Bir süre Luis'i takip ettim her her dumanla kaplıydı ve savaş vardı. Duyulan çığlıklar bizi çok ürpertiyordu. Savaştan uzaklaşıyorduk ancak karşımıza bir iblis çıktı elleri metalden ve gözleri kıpkırmızıydı. Boynundaki dövme baya koyuydu bu yüzden karanlıkta bile belli oluyordu. Luis yumruklarından kaçıyordu ve bana dönerek koşsana diyerek bağırdı. Arkama bakamadan eve doğru koşuyordum. Sonunda eve varmıştım. Bir anda kendimi savaşın ortasında bulmuştum.  Annem yerdeydi ve babam göğsüne saplanılan kılıç ile öldürülmüştü. Annem bana bakarak:

"Koş Kevin koş ve sakın durma..."

Durmadan koşuyordum arkama baktıgımda gözleri kıpkırmızı,  elinden omzuna kadar ateş cıkaran, yüzünde kemikten bir maske ve boynunda bir çeşit iblise benzer dövme vardı.

O sırada ayılmıştım. Sayılıyordun ne oldu diyerek sordu. Sadece geçmişle ilgili bir rüya. Bu sırada Luis kimdi yüzünü tam görmemiştim ancak hayatımı kurtarmıştı. Biraz yürümem gerektiğini soyleyerek evden çıktım. Olanları düşünüyordum ilk defa bu olayları yavaş yavaş hatırlamaya başlamıştım. o sırada bir küçük bir çocuk sesi geldi. Yerimde durdum nerden geldiğini anlamaya çalışıyordum.

"Anneeeee..."

Sese doğru gitmeye başladım. Küçük bir çocuk annesini kaybetmiş ve yardım istiyordu etmem gerekli diye düşünerek gittim. Çocuk tanıdıktı dikkatli baktığımda bu bendim nasıl olabilir aynı zamanda iki ben bu imkansız diye düşünmüştüm. Yanına yaklaşan bir iblis gördüm koşmaya başlamıştı.  Zarar gelmemesi için çocuğa doğru koşarak iblisten önce varacaktım. Zamanı kontrol edemedim beni aşırı derecede yoruyoe, hatta kendi ölümünü bile hazırlıyor olabilirdim.

Koşmaya başladım iblis çocuğa atlamadan ben iblise anlamıştım. Yerden buldugum taşla kafasına vurmaya başladım ve ölmüştü. Çocun yanına yaklaşarak:

Kevin, ben Luis burdan acil çıkmalıyız beni takip et

Çocuk beni takip etmeye başlamıştı. Bir süre yürüdükten sonra karşımıza metalden yapılmış eli olan bir adam çıktı.

Hiçbir yere gitmiyorsunuz. Diyerek tehdid etti. Kevin'ı korumalıydım ona bir şey olursa bana da bir şey olurdu.  Iblis direk saldırmaya başladı bir yumruk darbesi ile yere serilmiştim. Kevin'a bakarak koşsana diyerek bağırdım. Kevin koşarak eve doğru gidiyordu. Kendi içimden lanet olası eve gitme diyordum ancak gideceğimi biliyordum. Alev topu ile iblis attim, iblis biraz sersemlemişti. Cebimdeki büyü kitabı aklima geldi. Bakmam icin zamam lazımdı.  Yerden kumu avuçladım. Iblisin sersemliği gidince kumu gözlerine attım ve kitabı açarak bunu durduracağım büyüyü aramaya başladım. iblis gözündeki kumdan Kurtulmuştu saldıracakken dondurma büyüsünü okudum ve olduğu yerde dona kaldı.

Kevin'a bakma için evin olduğu yere gidiyordum. Kevin'ın yanında biri vardı benibordan çıkartan biriydi.  Az daha yaklaştım ama James olduğunu gördüm. Nasıl olurda bu da burdaydı. Sormaya gidecekken Kevin koşarak uzaklaştı. Ve arkadan simsiyah zırhla kaplı bir iblis belirdi. James' e yardım etmem lazim diyerek yanına doğru gidiyordum ancak James'in iblise para verdiğini gördüm. Nasılda boyle bir sey yapmış olabilir gerçekten kafam basmıyordu ve olanları kavramaya çalışıyordum.

Doğa ÜstüHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin