Capitolul 33

7.1K 519 188
                                    

Ambra's P.O.V

Cuvântul "sinucidere" mi se repetă la nesfârșit în minte. Numai când pronunț acest cuvânt mă cuprind fiori. Nu înțeleg de ce a vrut să se sinucidă. Doar pentru că îi era dor de ea, asta nu înseamnă că trebuie să recurgă la un astfel de gest. E ridicol! Oricât de mult îți lipsește o persoană dragă, pe care ai pierdut-o cu ceva timp în urmă, nu trebuie să te gândești la suicid, din contră trebuie să gândești pozitiv și să te obişnuieşti cu ideea, deoarece viața merge mai departe și cu siguranță, într-o zi te vei reîntâlni cu acea persoană. Presupun că Harry a avut un moment de slăbiciune în acea zi, altă explicație nu-i găsesc. Dorul de ea și gândul că nu o va mai putea vedea niciodată, l-au impins pe Harry să comită un gest extrem. Încă nu pot să concep, faptul că Harry și-a dorit să se sinucidă. Nu aș fi crezut, că Harry poate fi atât de slab, îl vedeam o persoană puternică și neînfricată, dar gestul lui din trecut mă pune pe gânduri. Încetul cu încetul, masca sub care Harry se ascunde începe să cadă, dezvăluind adevărata față a lui.

Răsfoiesc jurnalul, găsind o fotografie. Normal, era o fotografie cu Abbeline. Nu pot nega faptul că Abbeline este o femeie frumoasă, frumusețea ei este inegalabilă. Ochii ei strălucitori și zâmbetul ei larg, care emană numai căldură și fericire. Acum înțeleg, de ce Harry era atât de îndrăgostit de ea. Cine nu s-ar îndrăgosti de o fată ca ea? Dacă Harry a avut o fată așa frumoasă, de ce m-a ales pe mine? Nu sunt o zeița a frumuseții. Harry ar fi putut alege orice altă fată, poate acea fată l-ar fi iubit, așa cum își dorește el.

Am întors fotografia, uitându-mă pe spatele ei. Scrisul lui Harry era așternut frumos într-un colț al fotografiei.

"Zâmbetul tău e unica bucurie, pe care sufletul meu o simte. M-am îndrăgostit de zâmbetul tău, de tine.
Te iubesc! - H "

Gestul lui disperat și acum, această declarație îmi dovedește cât de mult a iubit-o. Dragostea lui față de Abbeline a fost una pură și puternică. Nu-ți trebuie experiență în acest domeniu, pentru a-ți da seama că Harry a iubit-o nebunește pe această fată. Mă întreb dacă va exista cineva, care să mă iubească? Să mă iubească pentru ce sunt, pentru zâmbetul, imperfecțiunile și defectele mele, precum a iubit-o Harry pe Abbeline sau poate mai mult. Vreau să mă strângă în brațe, când simt că totul din mine se rupe. Să mă alinte și să-mi sărute fruntea. Să mă facă să zâmbesc, nu să vărs lacrimi. Și chiar dacă o să vărs, vreau să fie de fericire, nicidecum de tristețe. Se va întâmpla asta vreodată?

O lacrimă mi se rostogolește pe obraz, căzând pe fotografia din mâna mea. Șterg cu palma lacrima de pe poză, zâmbind amar. Așez fotografia între paginile jurnalului, continuând să răsfoiesc jurnalul. Pentru a putea citi întreg jurnalul, cred că am nevoie de ceva timp. Mă opresc din răsfoit asupra unei pagini cu o inimă desenată în partea de sus a paginii. Ochii mei se plimbă printre cuvintele împrăștiate pe foaie, analizându-le cu atenție.

"Astăzi am văzut-o din nou. Doamne, era atât de frumoasă, încât nu-mi puteam luat ochii de la ea. Era strălucitoare, pur și simplu radia de fericire, presupun. Nu cred că, ar avea vreun motiv să fie tristă. O sorb din priviri, repetându-mi cât de frumoasă și inocentă este. Delicată precum o floare și gingașă ca un apus. Zâmbetul ei strălucitor și ochii ei căprui mă înnebunesc. Felul în care buzele ei trandafirii se mișcau, în timp ce îi povestea prietenei ei ceva, trezeau în mine o flacără puternică. Aș fi vrut să o strâng în brațe, să o răsfăț, să o alint și să o copleșesc cu iubire. Să-i mângâi buclele ciocolatii și să-i sărut fruntea, în timp capul ei se odihnea pe pieptul meu. Mi-aş fi dorit să-i împărtășesc visurile și dorințele mele, iar ea să-mi spună amintirile ei frumoase. Aș fi vrut să-i sărut buzele, să simt cum buzele ei se contopesc cu ale mele. Mi-aş fi dorit să-i spun că o iubesc, prezența ei mă face fericit și nu-mi doresc nimic mai mult, decât să-i văd zâmbetul în fiecare zi. Chiar și de la distanță, zâmbetul ei este fermecător. Sunt atâtea fete în jurul ei, dar ochii mei o văd doar pe ea. Ritmul inimii mi se accelerează când o văd. Nu știu ce a reușit să-mi facă această fată, dar m-a făcut să mă îndrăgostesc nebunește de ea. Până și numele ei e frumos și pur. Visez cu ochii deschiși la ea, dar oare ea visează la mine?
Ce mi-ai făcut tu, ființă gingașă cu chip de înger?"

Vol. I : Kidnapped Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ