Capitolul 19

7.5K 531 94
                                    

Harry's P.O.V

Curiozitatea de a afla ce discută Ambra și Elaine, mă roade rău. Nereuşind să mă abțin, îmi apropii urechea de ușă, încercând să descifrez ceea ce discută cele două. Îi aud vocea surorii mele, întrebând-o ceva pe Ambra, dar nu deslușesc cuvintele care compun întrebarea. Nu primește niciun răspuns, iar era liniștea domnea în cameră. Ce întrebare i-a pus Elaine? De ce Ambra ezită să-i răspundă? Oare are legătură cu mine? E posibil ca Ambra să-i fi spus că am răpit-o? Gândurile mi-au fost întrerupte de glasul plăpând al Ambrei.

- Elaine, Harry m-a... Conștient că Ambra ar putea să-i spună ceva nepotrivit Elainei, dau buzna în cameră. Elaine mă privește surprinsă, iar Ambra puțin speriată. Schițez un zâmbet cât se poate de credibil și mă apropii de locul în care se aflau cele două.

- Ce fac fetele mele? Le întreb și mă așez lângă Ambra, punându-mi o mână în jurul taliei ei.

- Nu știi să bați la ușă? Mă întreabă draga mea soră, enervată de gestul meu nepoliticos.

- Îmi pare rău, surioară. Îmi era dor să te văd! O ironizez, iar ea își dă ochii peste cap, pufnind.

- Sărăcuțul Harry! Spune ironică și își pune mâna la piept, "impresionată" de cuvintele mele. Îi fac cu ochiul, primind un oftat din partea ei.

- Despre ce vorbeați? Le întreb și văd cum Ambra se încordează ușor, înghițind în sec.

- Nu trebuie să le știi tu pe toate! Spune Elaine răutăciosă, asigurând-o pe Ambra că totul e-n regulă.

- Despre ce e vorba? Ignor spusele Elainei, strângând-o ușor pe Ambra de șold. Corpul ei tremură scurt și se fâstâcește în locul ei, trecându-și palmele peste coapse.

- N-Noi...Începe Ambra, dar Elaine o întrerupe.

- Chestii de fete. Îmi dă replică Elaine și îi face cu ochiul Ambrei, aceasta răsuflând ușurată. Nu înțeleg schimbul de priviri dintre cele două. Ceva se întâmplă și nu vor ca eu să aflu. Are legătură cu mine sau Ambra? Dacă nu ar avea legătură cu mine, de ce Ambra ar fi atât de agitată? Am impresia că îmi ascund ceva.

- Am înțeles. Dau din cap, prefăcându-mă că nu mă interesează subiectul lor, dar nu e așa. Am preferat să nu mai pun și alte întrebări legate de discuția lor. Voi vorbi cu Ambra când vom rămâne singuri.

- Harry, bagajele mele? Mă întreabă Elaine, schimbând subiectul inițial.

- Le-am dus în camera ta. E cea de lângă camera mea. Sper să-ți placă! Îi dau indicațiile, adăugând un zâmbet la finalul propoziției.

- Mersi! Vă supărați dacă vă părăsesc? Întreabă și eu dezaprob din cap. Vreau să despachetez și să mă pun la somn. A fost un drum lung și mă simt foarte extenuată. Ne anunță și îi scăpa un căscat, astupându-și gura cu dosul palmei.

- E-n regulă, fugi la culcare. O îndemn pe un ton jucăuș, zâmbind la vederea feței ei pe jumătate adormită.

- Mai vorbim mâine, Ambra. Își pune mâinile în jurul Ambrei, făcându-mă să mă îndepărtez pentru a-i da voie să o îmbrățișeze. O strânge ușor în brațe, frecând-o ușor pe spate.

- Sigur. Îi spune Ambra și îi zâmbește cald, despărțindu-se din îmbrățișare. Își așază mâinile în poală, privind-o pe sora mea.

- Noapte bună! Ne urează Elaine și se ridică în picioare, urmând să-mi lase un mic sărut pe obraz, înainte să se îndrepte către ușă. Zâmbesc la gestul ei și îmi pun mâna pe pat.

Vol. I : Kidnapped जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें