Capitolul 10

9.3K 624 315
                                    

Ambra's P.O.V

Privesc în gol de minute bune, simțindu-mi pleoapele cât mai grele. Organismul meu era obosit, iar lipsa somnului își punea amprenta asupra mea. Am dormit în jur de 3 ore, cred. Dacă nu m-ar fi obligat să dorm cu el, cel mai probabil reușeam să mă odihnesc puțin. Abia pot dormi în acea cameră, dar să dorm cu el în același pat e mult prea mult pentru mine. Cum aș putea să dorm lângă el, după tot ce mi-a făcut? Cred că el nu conștientizează cât de mult rău îmi face. Atingerea lui îmi provoacă scârbă, îmi arde pielea, exact cum a spus și el. Nu suport să fiu atinsă de el, nu pot.

După mai multe încercări, reușesc să-i dau brațul jos de pe talia mea și mă strecor afară din pat. Merg tiptil până la ușă, uitându-mă din când în când la el, pentru a nu-l trezi. Deschid ușa încet, moment în care Harry mormăie ceva și strânge perna la pieptul lui.
Răsuflu ușurată când ajung în camera mea. Intru în baie, scăpând de haine și intrând în duș. Iau gelul de duș, turnând o cantitate mică în palmă și încep să-mi frec corpul, în special gâtul. Buzele lui mi-au atins gâtul și îmi e scârbă de atingerile lui.
Îmi înfășor un prosop în jurul corpului și ies din baie. Apuc la nimereală o lenjerie, un tricou negru și o pereche de pantaloni scurți de trening. Mă îmbrac, apoi mă trântesc în pat. Îmi simt pleoapele grele, iar somnul mă cuprinde.

***

Deschid ochii somnoroasă, frecându-mă cu podul palmei la ochii. Mă ridic în poziție turcească și îmi întind brațele. Îmi dezmorțesc oasele, simțind o ușoară presiune în zona capului. Gâtul îmi era uscat, așa că m-am decis să cobor până în bucătărie, pentru a bea un pahar cu apă. Scot capul pe ușă, nicio mișcare, semn că
Harry nu s-a trezit. Asta înseamnă că pot sta liniștită, cel puțin pentru moment. Iau un pahar și îl umplu cu apă. Dau lichidul pe gât, simțind o răcoare în tot corpul. Îmi trec palma peste frunte, masând-o ușor. Mi-am sprijinit mâna de blatul chiuvetei, privind pe geam, afară. Mi-aș dori să ies puțin la aer curat. Simt că mă sufoc în casa asta, mai ales lângă el.

Deodată, simt niște mâini mari și musculoase înconjurându-mi talia. Îmi măresc ochii, dar nu îndrăznesc să mă întorc. Îi simțeam respirația caldă în ceafă.

- Ce face, iubita mea? Vocea lui groasă și răgușită mă face să tresar.

Harry's P.O.V

Mă trezesc singur în pat și cu o durere de cap insuportabilă. Îmi duc mâna la frunte, masând-o cu degetele. Mă uit după Ambra, dar nu o văd nicăieri. Îmi unesc sprâncenele, confuz, o idee fulgerându-mi mintea. E posibil să-i fi făcut ceva Ambrei? Nu îmi aduc aminte prea multe, ceea ce mă pune pe gânduri. Știu că am băut, am spart câte ceva, Ambra a încercat să mă convingă să merg în cameră, iar apoi firul mi se întrerupe. Nu știu dacă i-am spus sau făcut ceva, nici nu știu cum am ajuns în patul meu. Poate ar trebui să vorbesc cu Ambra.

Mă târăsc până la baie, hotărât să fac un duș, poate o să scap de această stare de mahmureală. Înlătur singura piesă vestimentară de pe mine, perechea de boxeri, urmând să intru în duș. Potrivesc apa, lăsând stropii fierbinți să-mi relaxeze corpul. Îmi trec mâinile de mai multe ori peste chip, încercând să-mi limpezesc gândurile.

După ceva timp, opresc apa și ies din cabina de duș. Îmi înfășor un prosop în jurul taliei, poziționându-mă în fața oglinzii. Trec cu palma peste suprafața aburită, zărindu-mi reflexia. Picături de apă se scurgeau din păr, direct pe chipul meu obosit. Mi-am stropit fața cu puțină apă, apoi mi-am periat dinții.

Am pășit în cameră, doar cu un prosop în jurul meu și mi-am luat niște haine din dulap. Mă îmbrac cu o pereche de blugi negri și un tricou negru. Cu ajutorul unui prosop îmi frec părul, uscându-l cât de cât. Arunc prosoapele în coșul cu rufe, apoi îmi croiesc drum către bucătărie. Cobor alene scările, durerea de cap fiind încă persistentă. Arunc o scurtă privire în sufragerie, acesta fiind gol. Mă opresc când îi observ silueta Ambrei în bucătărie. Rămân în pragul ușii, analizând-o.

Vol. I : Kidnapped Where stories live. Discover now