86. díl- Naše malá princezna?

2.6K 103 0
                                    

  " Jsem těhotná." 

*Annie*  

" Co, cože jsi?" vypadlo z něho okamžitě.

" Těhotná," už jsem to říkala trochu míň sebevědoměji. Rozhodla jsme se sice, že si to dítě chci nechat, ale s vědomím, že z toho Harry není vůbec nadšený, je to o dost horší. 

" Těhotná? Zlato ty jsi těhotná?" 

" No, jo, jsem," nemohla jsem poznat, jestli je rád nebo ne, jako by měl smíšené pocity. 

" To je ale přece skvělý lásko, my budeme čekat miminko," ústa se mu rozšířila do širokého úsměvu. 

" Už to tak asi bude," pousmála jsem se. 

" Proč jsi mi to neřekla," vstal, objal mě a dal mi pusu do vlasů.

" Bála jsem se, že to malé nebudeš chtít," přiznala jsem.

" To proto to celé?" 

" Je pravda, že jsem byla naštvaná, ale jo." 

" Lásko, jasně, že to dítě chci, jsem šťastný, že budeme mít rodinu." 

" Miluju tě," zašeptala jsem. Tak moc se mi teď ulevilo. Jsem tak ráda, že je rád a že to dítě chce.

" To já tebe miluju," ještě víc mě sevřel do náruče. Mě ale najednou tak moc začala chybět jeho přítomnost, že jsem se trochu vymanila z jeho sevření a dala mu pusu, pak další a další, až se z toho stalo líbání.

Nevím, co to do mě vjelo, ale začala jsem mu rozepínat kalhoty a stahovat mu je dolů. To už ale nevydržel ani Harry, sundal si i trenky a pomalu mě začal strkat, až jsem narazila na postel a spadla do ní. 

To už mi ale Harry rozepínal i moje kraťasy a začal je soukat dolů. Maličko jsem se nadzvedla, abych mu pomohla a počkala, až se vrátí zase ke mně. 

Opět se naše rty setkaly a daly se do menšího souboje. Toho už ale Harry využil a zajel mi pod kalhotky, potichu jsem zasténala a zase se začala věnovat jeho rtům. 

Co nevidět šly dolů i moje kalhotky a jelikož byl Harry nadrženější než já, nestačila jsem se ani nadít a už jsem byla otočená na druhé straně a  to na všech čtyřech. Potom už na nic nečekal a rychle do mě vnikl. Začal tvrdě přirážet a já skoro nestíhala jeho tempo. Začala jsem zrychleně dýchat a přitom si užívala každý pohyb, každý pocit, všechno, co se v tu dobu odehrávalo a možná, že tou hádkou, následným usmířením a vším dohromady, to bylo ještě lepší. Všechno to vyšlo napovrch a já jsem se cítila jako snad nikdy.  Své dýchání jsem přestala kontrolovat a mé vzdechy se z mých úst taky začaly drát bez očekávání. 

" Harry," vydechla jsem, a to jako by byl spouštěč mého orgasmu. Všechny mé svaly se ve mně napnuly a následně také povolily, celé mé tělo povolilo, což Harry ucítil a trochu si mě přidržel. 

Harry ještě dvakrát přirazil a udělal se taky. Pak už jsem se jen zhroutila na postel a zrychleně dýchala, Harry si lehl vedle mě a oba jsme jen mlčeli. 

" Bylo to skvělý," konečně jsem se po chvíli trochu uklidnila a zmohla se aspoň na něco. 

" To teda bylo," vydechl a posunul se blíž ke mně. Lehl si na bok a zadíval se na mě. 

" Co se děje?" zasmála jsem se. 

" Nic," usmál se, zvedl svoji ruku a položil ji na mé břicho. Chvíli ji tam jen tak měl a po chvíli mi bříško začal hladit. S úsměvem jsem se na něho dívala a byla neskutečně šťastná, chtěla jsem, aby tento okamžik nikdy nezmizel a neskončil. 

Kill or loveKde žijí příběhy. Začni objevovat