79. díl - Vezmeš si mě?

2.4K 112 3
                                    

" Annie Fox," začal a já jsem začala bedlivě poslouchat. Začaly se mi sice trochu třepat kolena, ale pořád jsem svou mysl soustředila k Harrymu.

*Annie*

" Annie Fox, já vím, co se všechno stalo a co jsme si prožili, ale možná právě proto to chci všechno udělat. Vím, jaké to bylo na začátku a jak jsme se vůbec poznali a že to nebylo nic příjemného, ale na druhou stranu, ty jsi hned od začátku věděla, jak na mě. I když jsem tě chtěl poslat někam a jo, přiznávám, tehdy se s tebou i vyspat, nešlo to. Ty jsi vždycky měla navíc. A jak šel čas, akorát se to všechno prohlubovalo. Vždycky jsi mě dokázala uklidnit a vlastně jsem k tobě měl už od začátku blízko, i když jsem nechtěl, bylo v tobě něco, co jsem nemohl nechat jen tak. A pak šel čas, my se sbližovali a prožívali spolu společné chvíle. Jo, taky jsme se vztekali a byli na obchodech, které mnohdy nebyly úplně bezpečné, ale společně jsme to vždycky zvládli. A ty jsi mě začala měnit úplně od základů. Mou prioritou najednou nebyl sex, alkohol a večírky se známostmi na jednu noc. Chtěl jsem jen být s tebou a dělat to, co chceš ty... I když dobře, přiznávám, naše společné noci a vlastně i tvé poprvé, mi taky vůbec nevadilo," trochu se pousmál a já s ním, po té mi věnoval jeden delší pohled a zase pokračoval," prostě jsem jen po té naší poslední hádce pochopil, co jsi pro mě udělala, co v tobě mám, a že tě nikdy nechci ztratit. A i když jsem nikdy nemyslel na svatbu a ani nechtěl, s tebou to přišlo nějak samo. Ann, chci s tebou strávit zbytek svého života, jsem s tebou opravdu šťastný, a proto se tě ptám. Annie Fox, uděláš mi tu laskavost a staneš se mou ženou?" otevřel tu krabičku a podíval se na mě.

Z mých očí už tekly slzy, ale vlastně jsem byla schopná všeho, co mi po tu dobu, co Harry mluvil, chybělo.

Začala jsem kývat hlavou a vrhla jsem se mu kolem krku, čímž jsem ho málem převrhla, ale naštěstí to ustál.

" Hrozně ráda si tě vezmu, Harry," pošeptala jsem mu.

" Miluju tě, Annie," šeptl mi nazpátek.

" Taky tě miluju, Harry," trochu jsem se od něho odtáhla, abych ho mohla políbit.

Po našem polibku mi Harry nasadil prstýnek, který mi dokonale sedl a já jsem se na něho poprvé podívala zblízka. Byl nádherný, nebyl přezdobený, což ho dělalo ještě krásnějším. Harry přesně věděl, co je můj styl a co se mi bude líbit.

" Je nádherný," hlesla jsem, na což se jen doširoka usmál.

" Půjdeme se najíst?" řekl po chvíli.

" Jo," přikývla jsem a vstala, Harry udělal to samé, vzal mě za ruku a společně jsme přešli ke stolu, kde jsme si sedli.

Hned k nám taky přiběhl číšník, který byl oblečený, jako v těch nejdražších restauracích. První nám nalil šampaňské a donesl předkrm.

Vlastně jsem ani moc netušila, co to je, ale bylo to výborné.

A do toho všeho ještě ten krásný výhled na moře se zapadajícím sluncem.

" Chutná?"

" Je to výborné."

" Děje se něco?" koukl na mě zase.

" Ne, teda jo. Sakra, že jo. Harry.. Právě jsi mě požádal o ruku a udělal jsi to tak krásně. Zapadající slunce, večeře, a ještě tahle střecha, kde jsme se vlastně pohádali i dali zase dohromady. Já.. mám pocit, jako bych zase mohla být šťastná a nemyslet na nic jiného."

" Tohle není jen pocit, takhle to je. Dnes je náš den a my si ho pořádně užijeme, ano?"

" Ano," přikývla jsem s úsměvem.

Dál jsme začali probírat všechno možné. Mluvili jsme o nás, o našich zážitcích, i vlastně o tom začátku, kdy jsme se poprvé nějak dostali do kontaktu. O klucích, o mámě. A Harry mi povídal i o své minulosti. Všechno to bylo tak dokonalé. Mohli jsme probrat všechno, co jsme za poslední dobu vůbec nestihli, a to všechno s výborným jídlem a šampaňským.

Vlastně takhle jsem si to celou dobu představovala, takhle jsem to chtěla. Je to takový ten pocit, co nejde ani popsat. Když jste malé, vysníte si prince na bílém koni, svatbu, všechny podrobnosti, a za nějakou dobu se vám to opravdu stane. Je to jako by jste zase chtěli začít věřit na Ježíška.

*Harry*

Viděl jsem, že oba potřebujeme trochu času na to, aby jsme si to utřídili, ale věděl jsem, že jsme teď oba opravdu šťastní. Oba jsme přemýšleli, ale obou nám taky na tváři pohrával nenucený úsměv.

Byl jsem tak rád, že se to všechno povedlo, že jsem to udělal a taky řekl všechno, co jsem chtěl říct. Udělal jsem to totiž přesně tak, jak jsem to cítil a myslím, že to byl taky nejlepší nápad, oba jsme tak navzájem mohli poznat, že je to od srdce.

A taky jsem byl rád, že Annie konečně zvládne, když jí řeknu Ann. Je to pro mě důležité, protože vím, že to jí způsobovalo blok a alespoň ode mě už zmizel, takže to teď bude jen lepší.

Po chvíli jsem ale viděl, že už to pro oba stačilo, aspoň pro teď, takže jsem k Annie zase promluvil.

" Chceš jít na pokoj?" usmál jsem se na ni, když jsme dojedli.

" Ještě tady zůstaňme," zaprosila.

" Dobře, tak pojď."

Nechápavě se na mě podívala, tak jsem jí s úsměvem podal ruku, kterou přijala. Zvedli jsme se a přešli blíž ke kraji, kde byl i lepší výhled. A byl to přesně ten kraj, u kterého jsme seděli i předtím. Měl jsem tam i nachystanou deku, takže si bylo na co sednout.

" Harry," vypadala, že nemůže nic říct, tak jsem jí trošku pomohl.

" Myslel jsem si, že ještě nebudeš chtít jít," sedl jsem si. Udělala to samé a opřela si hlavu o mé rameno. Dal jsem jí pusu do vlasů a taky se trochu opřel.

Chvíli jsme se jen tak dívali na moře, pak se ale Annie trochu pohnula. Odlepila se ode mě a podívala se na mě. Udělal jsem to samé a Annie si trochu zkousla ret. Na to jsem se jen pousmál a oba jsme se k sobě začali přibližovat

Začali jsme se líbat a Ann se na mě trochu víc naklonila. Toho jsem hned využil a posadil si ji na sebe. Pak už jsme se moc neudrželi ani jeden. Začali jsme se líbat dravěji a naléhavěji. Já jsem ji chytl za zadek a zmáčkl ho, do toho se i nadzvedl, čímž mi Annie trochu zavzdychala u ucha. Tohle ve mně vždycky vyvolá úžasný pocit.

Pak už to ale nevydržela ani ona. Vždycky, když jsme se od sebe odtáhli, využila to k tomu, aby mi sundala nějakou část oblečení. Nejvíc zabrat jí dala košile, ale i tu nakonec zvládla.

Nechtěl jsem samozřejmě, aby byla pozadu, takže jsem jí vzadu rozepl šaty, které šly taky dolů.

Tak dlouho už jsme takhle spolu nebyli a tak nám to chybělo, že jsme si nehráli na nějakou předehru. Oba jsme se chtěli a bylo to na nás vidět.



Tak jsem tu s dalším dílem:). Doufám, že se líbí.

Jinak moc děkuji za komenty, hvězdičky a tak, vždyť už to znáte:).

Pac a pusu :*

J.

Kill or loveKde žijí příběhy. Začni objevovat