20. díl - Nový dům

5.9K 218 7
                                    

*Harry*

" Kluci!" zakřičel jsem na ně přesně v sedm, když jsem přišel do obýváků a jak jsem předpokládal, nikde nikdo. 

Trvalo ještě asi deset minut, než se tady všichni ukázali, ale nakonec se to povedlo. 

" Takže dneska začneme stěhovat všechny naše věci. Tak za pět hodin přijedou dva kluci, Jim a Bred, kteří nám pomůžou s naším vybavením. Pojedeme zvlášť než oni, takže to nebude tak nápadné, navíc to naloží zezadu a my normálně zepředu. Až budeme mít všichni všechny svoje věci sbalené, sejdeme se tady, a pak všichni pojedeme do toho našeho domu. Já pojedu první, aby jste věděli, kde to je. Pokusíme se to dneska všechno převést a zítra by jsme to pak ještě dovybavili a zavolali Lucy, protože ta se k tomu pořád nemá. Je to všem jasné?" dokončil jsem svůj monolog a pro jistotu jsem se ještě zeptal, jestli to všichni pobrali. 

" Jo. A co uděláme s věcmi Annie?" zeptal se Louis. 

" Jsou tam dva pokoje volné, takže to do jednoho taky převezeme. Stejně nemáme, kam by jsme to dali a má právo to tam pořád mí," podíval jsem se na něho. 

" Jasně, myslel jsem si to, akorát jsem si nebyl jistý, jestli to chceš," snažil se to vysvětlit, ale spíš to ještě zhoršil. 

" No to máte jedno, já se o její věci postarám, tak to neřešte. A teď do práce!" zavelel jsem a sám se rozešel do pokoje. 

První jsem si to zamířil k Annie, protože u ní to bude podstatně jednodušší. Vzal jsem jeden kufr a naházel do něho všechny její věci, potom i to něco málo, co měla v koupelně, kufr zavřel a postavil ho před její pokoj. Potom jsem se naposledy rozhlídl, jestli jsem na něco nezapomněl a zalezl do svého pokoje. 

Nechce se mi do toho, ale chci to mít co nejdříve za sebou, takže mně nic jiného nezbude. Nevěděl jsem, kde začít, ale věci balím nejmíň rád, a jelikož to chci mít za sebou rychle, začal jsem tím. 

Vždycky jsem si myslel, že nemám moc věcí, ale sakra jo, já mám sakra moc věcí. Kde jsem to jako nabral? Já mám dva kufry jen věcí plus boty teda. Já snad nejsem ani chlap, vždyť mám víc věcí než Annie. 

No nic, nemohl jsem si dát pauzu a nad něčím přemýšlet, i když bych si teď nejraději tak akorát vlezl do postele, stejně jsem přinesl další kufr a začal do něho balit všechny ostatní věci, jako je můj notebook, nabíječky a podobné kraviny, které mi zabrali asi dvě hodiny. 

" Kluci?" vyšel jsem dohromady asi po těch čtyřech hodinách, které jsem balil. 

" Jo?" ozval se stejně zmoženě, jako jsem byl já, Niall. 

Po chvíli vylezli se stejnými obličeji i Louis a Liam. 

" Jak jste na tom?" trochu jsem se uchechtl, protože tyhle výrazy stojí opravdu za to. 

" Já jsem hotový," opřel se o futra Liam. 

" Já taky," napodobil ho Louis. 

" Jo, to taky, ale jako že mám všechno sbalené," vypadali opravdu komicky, ale já asi taky. 

" Fajn, tak teď se vrhneme na to vybavení, protože za půl hodiny jsou tady Jim a Bred," podíval jsem se na hodinky a málem mě kleplo, když jsem zjistil, že máme už jen půl hodiny. 

" Možná, že by bylo jednodušší to tady všechno vyhodit do vzduchu a nakoupit to všechno znovu," zabrblal Niall, ale nakonec se taky zvedl a všichni jsme se vydali do naší pracovny. Teda já a Niall jsme se vydali do pracovny a Liam a Louis se vydali do naší druhé místnosti, kde máme zbraně a peníze. Je docela malá, takže dostali za úkol vybrat i naše skrýše, které máme různě po domě. 

Kill or loveKde žijí příběhy. Začni objevovat