7. díl - Trénink začíná

8.8K 275 7
                                    

*Annie*

" Annie, vstávej," strčil do mě někdo. 

" Co se děje?" okamžitě jsem se vyděsila. 

" Klid, včera si usnula, tak už jsem tě nebudil. Máme alespoň malý plán, jak tě odsud dostat," začal Niall.

Ihned jsem se posadila a čekala, co bude říkat dál. 

" Mám pro tebe jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Tak první tu špatnou. Harry má známé snad všude, protože se po nějaké době vždy přestěhujeme na nějaké jiné místo. Jsme tady ale teprve chvíli a všechno zatím celkem klape, takže se asi hned tak stěhovat nebudeme. A to se dostáváme k tomu problému. Harry by tě nikdy nepřestal hledat, takže musíš změnit identitu. Jméno, bydliště, prostě všechno. Stane se z tebe úplně nový člověk a domů už se nebudeš moct vrátit. Alespoň ne do té doby, než zase někam odjedeme. Ale to, že jsi žila někde jinde nesmíš nikdy nikomu říct. Prostě všem budeš říkat to, co vymyslel Harry," dokončil a já jsem měla na krajíčku. 

Už se možná nikdy nebudu moct vrátit domů? Na 100% jim nebudu moct říct, co jsem dělala, kde jsem byla, prostě nic? A co Beth? Už teď mi chybí, natož když už ji třeba vůbec nikdy neuvidím. Niall by to ale neříkal jen tak, musí to tak být. Jestli se chci dostat z tohohle domu, pryč od Harryho, tak to tak být prostě musí. 

" Annie?" zeptal se po chvíli, když jsem jen mlčela a nebyla schopná slova. 

" Jo?" konečně jsem se vzpamatovala. 

" Jsi v pohodě?" 

" Jo, já jen... Ale nic, prostě to pro mě bude těžké." 

" Zvládneš to. Neměj strach." 

" Co? Jak si tím můžeš být tak jistý?" 

" Zvládla jsi se postavit nejmocnějšímu mafiánovi v LA a v podstatě všude. Kopla jsi ho do rozkroku a prostě si zdrhla, zvládneš i toto," zasmál se. 

" V ten moment jsem si to tak neuvědomovala," pokrčila jsem rameny. 

" Jsi silná a já a kluci ti pomůžeme, aby jsi byla i fyzicky. A tím se dostáváme k té dobré zprávě. Než tento plán uskutečníme, musíš se umět bránit. Kdyby náhodou. Proto začneme s tréninkem a až budeš něco umět, tak se rozloučíme." 

" Proč se musím umět bránit? To nebude bezpečné?" 

" Noo... Je teoreticky možné, že když tě Harry nenajde a on tě nenajde, tak si obvolá pár kamarádů a až odjedeš je možné, že tě budou hledat." 

" A že mě najdou a.. a znásilní mě?" 

" Ne, tím si můžeš být jistá. Chce tě Harry, takže kdyby na tebe jen šáhli, tak je zabije. A oni nechtějí umřít, věř mi." 

" Dobře," řekla jsem s takovou jistotou v hlase, že jsem tomu opravdu uvěřila. 

" Tak a teď se oblíkej, máme hodinu na to, aby jsme něco stihli." 

" Nemám tu věci," namítla jsem. 

" Harry tu není, takže běž klidně do svého... do pokoje, kde máš věci," trochu se zarazil, ale dokončil to. 

Jen jsem kývla a vydala se tam. Bylo to divné, jít zase do toho pokoje. Jakoby se ty dveře mohly zavřít a zamknout hned, jak do něho vkročím. Jako by tady Harry mohl čekat, než tam prostě vlezu. 

Rychle jsem moje myšlenky zahnala, co nejrychleji jsem vzala sportovní oblečení a převlékla se do něho. Do ruky jsem si ještě vzala nějaké oblečení, protože mi bylo jasné, že často asi z Niallového pokoje chodit nemůžu, a zase šla za Niallem. 

Kill or loveKde žijí příběhy. Začni objevovat