019

5.1K 292 55
                                    

POV Yassin

' wat the fuck doe je hier wollah ik ga zelf slachten als je me aanraakt vader of niet ' zeg ik. Hij steekt zijn handen in de lucht ' ik kom in vrede ' zegt hij ik kijk hem raar aan. ' Amin, Fayssal kom nu naar buiten ' zeg ik. ' ja ' zeggen ze helemaal buiten adem. ' wat doet hij hier? ' vraagt Amin boos ' safe hij zegt hij komt in vrede ' zeg ik. ' Ai kom binnen en vertel je verhaal en beter laat je het uit je kop om domme dingen te doen ' zegt Fayssal.

Ik heb mijn vader wat te drinken gegeven en eten want hij zag er mager uit man. ' safe praat ' zeg ik. ' jou moeder is ontsnapt maar ik ben sinds een jaar vrij voorwaardelijk dan en sinds 2 weken mocht mijn enkelbandje eraf en ben ik helemaal vrij ' zegt hij ' maar jou moeder heeft nog steeds woede in haar en ze zal alles doen om jullie te pakken ook heeft ze een nieuwe vriend die haar gaat helpen ik heb haar gezegd dat ik niet meer wil meedoen omdat ik al zoveel slechte dingen heb gedaan ' zegt hij. Ik knik. ' dat je nu dit zegt betekent niet dat ik je gelijk vertrouw en je hoeft Chaima en Ilhem niet te zoeken want ze zijn ergens veilig dus bespaar je energie ' zeg ik.

POV Chaima
Na echt lang te hebben geshopt besluiten Noëlla en ik naar huis te gaan. We stappen in de limo ' champagne? ' vraagt ze ' nee ' zeg ik.

Thuis
We lopen lachend naar binnen en zien allemaal jongens in de woonkamer wat fucking awkward is. ' ewa zina's ' zegt eentje ' Ey mo hou je bek niffo ' zegt de andere. We lopen snel naar de trappenhuis en gaan allebei onze eigen weg op. Ik kleed me uit en neem een warme douche en trek mijn pyjama aan. Mijn haar kam ik uit en vlecht het in 2 vlechten. Ik haal mijn make-up eraf en smeer een nacht crème op mijn gezicht.

Na het koken besluit ik om te eten maar dan wordt er op mijn deur geklopt. Ik doe open en zie Ilhem, Safira, Noëlla, Sinem en Inaya in hun pyjama ' we dacht al dat je had gekookt ' zegt Ilhem ik lach en neem stap opzij zodat ze naar binnen kunnen komen. Na het eten wassen de dames en ik af terwijl de kindjes spelen. Na een tijdje vertrekken ze allemaal, en binnen een paar minuten krijg ik een app dat ze thuis zijn en veilig. Ik poets mijn tanden en smeer labello op mijn lippen. En weer wordt erop mijn deur geklopt ik loop erheen en doe open en al snel heb ik daar spijt van...

Wie staat er voor de deur?!

Hi sorry dat het zo lang duurde anyways 70 stemmen dan ga ik verder 💋

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now