2.18

1.6K 122 22
                                    

POV Chaima
Ik duw Mohammed aan de kant en ren naar Zayn toe. ' Nee nee nee ' zeg ik huilend. ' Zayn blijf bij mij alsjeblieft ' zeg ik. Ik druk mijn hand op zijn borstkast en ' Pak nu mijn nooddoos ' zeg ik tegen Yassine. Hij geeft me mijn nooddoos en ik open het meteen. ' Leg hem op de tafel ' zeg ik tegen Yassine. Ik trek mijn handschoenen aan en doe mijn mondkapje om. Ik snijd zijn borstkast open en haal de kogel eruit. Ik hecht zijn snee weer dicht en smeer er zalf op. Ik zet verband erop en Yassine legt hem boven op bed. Ik open zijn mond en laat via een buis de antibiotica vloeistof in zijn mond gaan. Ik check zijn hartslag en alles is goed Alhamdoulillah! Ik sluit de infuse in bij hem en laat hem verder rusten. Ik zag net hoe jaloers Mohammed keek toen ik zijn borst aanraakte. Ik neem een douche en trek een schone pyjama set aan en een schone ondergoed. Ik loop naar beneden en drink een slok water. Pff ook al is dit mijn baan dit blijft ontzettend moeilijk..

' Chaima.. ' zegt Mohammed ' nee jij hebt helemaal geen recht meer om iets te zeggen! ' zeg ik boos. ' HIJ HAD DOOD KUNNEN ZIJN EN DAN HAD IK IEMAND DOOD ZIEN GAAN WEET JE HOE EEN ERGE TRAUMA DAT KAN OPLEVEREN ' schreeuw ik. ' En jij Yassine, ik ben zo teleurgesteld! Je hebt me belooft niks te vertellen en toch deed je het ' zeg ik. ' Ik wil jullie me huis uit nu! ' zeg ik boos. ' Chaima.. ' zegt Mohammed huilend ' Nee mo nee laat me met rust, je denkt alleen aan jezelf! Alleen aan je eigen geluk! Denk je dat ik hier ben voor de lol? Ik ben hier om er voor te zorgen dat Sara jullie niks aan doet ' zeg ik. ' Dus je bent bang voor Sara? ' vraagt Mohammed spottend ' nee dit heeft niks met bang te maken. Je moet weten wanneer je de strijd hebt verloren, als ik tegen haar in was gegaan wie weet dan wat ze met jullie had gedaan of mijn kinderen ' zeg ik. ' Je bent niet altijd de machtigste ' zeg ik. ' Allah is de enige met macht Chaima en dat weet je hij is de enige die mensen het leven kan ontnemen ' zegt hij. ' EN HEEFT DAT ANDERE MENSEN GESTOPT MET HET VERMOORDEN VAN ONSCHULDIGE MENSEN? ' schreeuw ik. ' je loopt nu wel dit te zeggen maar bijna had je zelf iemand vermoord' zeg ik. ' Mohammed het is klaar ' zeg ik. Ik pak de ring uit de kast en geef het aan hem. ' Je hebt me vandaag en zelfs meerdere keren bewezen dat je alleen aan jezelf denkt. Trouwens Zayn heeft me deze afgelopen dagen beter behandeld dan dat jij ooit hebt gedaan de afgelopen jaren ' zeg ik. ' HOE DENK IK AAN MEZELF ALS IK HIER BEN OM JOU TERUG TE HALEN ' schreeuwt hij. ' DAT BEDOEL IK JE HAD NOOIT HIER MOGEN KOMEN IN DE EERSTE PLAATS! JE HEBT IEDEREENS LEVEN IN GEVAAR GEBRACHT ALS SARA DIT WEET EN ZE DOET IETS MET MIJN KINDEREN OF MIJN FAMILIE.. MOHAMMED OP ALLAH IK VERMOORD JE MET MIJN EIGEN FUCKING HANDEN ' schreeuw ik. ' EN NU MIJN KK HUIS UIT! OPDONDEREN EN KOM NIET MEER TERUG JE BRENGT IEDEREEN ZO IN GEVAAR! ' schreeuw ik.

De Volgende Ochtend
POV Zayn
Ik wordt wakker met een steek in mijn buik en een druk gevoel op mijn borst. Ik lig in bed met een infuse.. ik probeer me te herinneren wat er is gebeurt gisteren. Ik sluit me ogen en krijg allemaal flashbacks. Hoe Mohammed mij schoot in mijn buik en ik Chaima naar me toe zag rennen. Ik haal de infuse weg en sta met moeite op. Ik loop naar de deur en algauw wordt die opgemaakt door Chaima. ' Zayn! ' zegt ze streng. ' Ga terug naar bed gek, je bent net een paar uurtjes een herstellende man!' Zegt ze. Ik zucht en kruip met moeite weer in bed. ' Hier neem in na het eten ' zegt ze. Ze legt het dienblad op mijn knie. Ze heeft roerei gemaakt en bonen in tomatensaus met halal worst en kalkoenbacon (geen varkensvlees maar die van een kalkoen). En een glaasje jus 'd Orange. ' Eet eerst je eten op en neem dan je paracetamol in en doe rustig aan alsjeblieft ' zegt ze. Ze loopt de badkamer in en ik hoor het water stromen. Ik neem mijn laatste hap in en slik het in, ik neem de paracetamol in en drink daarna jus 'd Orange op. Chaima loopt de badkamer uit, ze heeft haar paarse Puma trainingspak aan met haar zwarte Puma x Fenty slippers. Haar haar heeft ze in een middenstaart en verder ziet ze er all naturel uit. ' Je ziet er prachtig uit ' zeg ik ze bloost en pakt het dienblad op. ' Ga nu maar rusten, ik ga de kids halen ik ben over 35 minuten terug haal geen gekke dingen uit ' zegt ze. ' Ja mama ' zeg ik zuchtend. Ze loopt naar beneden en even later hoor ik de deur dichtvallen.

Ik doe de tv aan en zet de serie Prison break op. Ik zak onderuit en probeer in een goede positie te liggen.

POV Mohammed
Ik ben haar kwijt.. Mijn lieve vrouwtje! Als ik haar beter had behandeld en wat meer betrokken was in haar leven was dit allemaal niet gebeurd. ' Yassine sorry man door mijn domme acties zit je in de shit ' zeg ik. ' Geen probleem broer, ik ken Chaima ze draait wel weer bij ' zegt Yassine. Ik weet niet echt of ik dat geloof.. Chaima zei me ooit eens dat als ik ooit iemand weer zou dood maken ze me nooit ervoor zou vergeven. We hebben besloten om toch eerder te gaan. We vertrekken morgen ochtend in sha Allah. Hopelijk krijg ik nog een kans om met Chaima te praten al is het maar voor even. Want ik weet nu wel zeker dat ze niet bij me terug wilt, zolang die Zayn haar maar behandeld als een prinses die ze is. Dan pas kan ik haar voor goed los laten.

Ohh wat zielig dit 😭☹️

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now