029

4.4K 225 110
                                    

POV Ilhem
Het licht gaat aan en ik zie daar 3x raden mijn ouders MIJN FUCKING OUDERS!! Ik walg van hun ' kifesh? ' vraag ik rustig. Me ma lacht en mijn vader pakt haar hand ' denk je dat we jullie echt zouden vergeven Jullie ondankbare kut kinderen ' zegt mijn vader. Ik sta op en loop naar hun toen en spuug op hun gezicht. Opeens komt er een meisje lopen naar mijn moeder en gaat tussenin hun staan ' LINA? ' schreeuwt Chaima. ' LINA ZEG ME DAT DIT EEN GRAP IS?! ' schreeuwt ze. Chaima staat op en begint Lina uit te halen. ' STOPPEN!! ' schreeuwt mijn moeder. ' dit is Lina mijn lieve actrice die jullie erin heeft geluisd of naja alleen Chaima de gevoelige van jullie allemaal ' zegt mijn moeder. ' ik ben helemaal niet Christelijk ik heb al die tijd gelogen ik ben gewoon een Moslima en ik heb een shirk op je uitgesproken ' zegt Lina.

Chaima's ogen worden opeens wit en ze valt weg. ' YA ALLAH ' schreeuw ik. Ik ren naar een badkamer en was mijn handen. Ik verstop me achter Fayssal en verricht een paar dua's voor Chaima. Dat verklaard alles waarom ze zomaar is bekeerd en ze opeens zegt dat er meer goden zijn dan Allah. ' is Chaima bezeten? ' vraagt Noëlla bang ' NOELLAAA HOU JE BEK ZEG DIE DINGEN NIET ' schreeuwt Yassin.

POV Yasmir
Ik rijd naar Chaima's huis en zie daar allemaal boys verzamelen. ' wats hier aan de hand? ' vraag ik. ' wie ben jij a hond? ' vraagt eentje. Ik pak hem bij zijn kraag en duw hem tegen de muur aan ' oud genoeg om je zus te neuken als je interessant wilt doen ' zeg ik. Ik gooi hem op de grond, er komt zo'n jongen naar beneden en kijk me lachend aan. ' ik mag jou wel' zegt hij. ' we gaan de familie van Chaima zoeken ' zegt hij. Mijn hart zonk naar mijn komt e willi willi. ' ik ga mee ' zeg ik.

We wachten op Mo's teken en dan wordt de deur ingetrapt. Ik ren naar binnen en schiet iedereen dood die in mijn weg staat. De ouders van Chaima hebben Mo & Sahid die worden zo opgepakt door de politie. Ik ren een kamer binnen en zie Chaima daar liggen met witte ogen helemaal bezeten. Ik til haar op en laat de andere mannen de rest helpen.

Inmiddels zijn we allemaal thuis en zijn de ouders van Chaima, Ilhem & Yassin opgepakt. ' Chaima moet naar een imam ' zeg ik bang. Iedereen knikt. Ik zet Chaima in haar kamer en wacht op de imam die komt. ' Chaima als je me hoort geef niet op Allah swt zal jou helpen ' zeg ik. Na een uur is de imam er, hij loopt naar binnen en doet haar ding.

Enkele uren later..

De imam loopt de trap af en kijkt iedereen verschrikt aan. ' ze heeft het net net gehaald als jullie langer hadden gewacht zou het fataal kunnen zijn ' zegt hij iedereen bedankt hem. Ik sprint naar boven en blijf staan bij de deur. ' kom verder ' zegt ze schor. Ik loop naar toe en neem plaats op bed ' gaat het? ' vraag ik ze knikt ' Dank je voor alles ' zegt ze.

POV Amin
' ik ga checken bij Chaima ' zeg ik. ' hoeft niet Yasmir is er al, wie the fuck is Yasmir. Ik loop naar boven en zie haar daar liggen in de armen van Yasmir ofzo ze slaapt. ' je bent zeker haar broer? ' vraagt hij ' nee haar man ' zeg ik boos. Hij kijkt geschrokken en staat boos op ' sorry man wist het niet ze had niks gezegd ' zegt hij geschrokken. Ik knik, ook al zijn we niet meer samen niemand krijgt Chaima.

' waar is Yasmir? ' vraagt ze ' jij vieze hoer wat moet je met hem? ' vraag ik boos. ' Amin ga weg alsjeblieft ' zegt ze ik schud me hoofd. ' Amin ga weg ik heb hier geen zin in ' zegt ze ' ik ga niet weg als ik jou niet krijg krijgt niemand jou ' zeg ik. ' HELP HELP ' schreeuwt ze ik leg me hand op haar mond ' Hou je bek ' schreeuw ik. Yassin stormt de kamer binnen met Fayssal ' wat is er? ' vraagt hij ' niks niks ' zeg ik. Chaima haalt mijn hand weg ' hij wilt me niet met rust laten, we zijn niet meer samen want hij wilt de baby niet en ik wel ' zegt ze. Yassin trekt aan me arm en duwt me de kamer uit. ' ga weg nu ik wil je hier niet meer zien ' zegt hij. ' hier gaan jullie allemaal voor boeten ' zeg ik.

POV Chaima
' haal Yasmir alsjeblieft ' zeg ik. Ik weet niet maar bij hem voel ik me veilig en mezelf. Na enkele minuten is Yasmir er ' waar is je man? ' vraagt hij ' het is uit Yasmir ' zeg ik. Nadat ik hem alles heb verteld is het enige wat hij doet mij knuffelen ' bedankt ' zeg ik hij lacht. ' morgen als je wilt gaan we scheidingspapieren onderteken ' zegt hij ik glimlach. ' en voor de baby ik zal je altijd helpen en je wordt mijn vrouwtje ' zegt hij. Ik lach en loop naar de douche om te douchen. Morgen moet ik me weer bekeren naar het Islam ik weet niet wat me bezielde was ik niet sterk genoeg om dit te weerstaand ofzo?

 Morgen moet ik me weer bekeren naar het Islam ik weet niet wat me bezielde was ik niet sterk genoeg om dit te weerstaand ofzo?

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Yasmir Kohnazet - 22 jaar. Hij is volbloed Marokkaans en hij heeft 2 zusjes Safira en Selena. Hij heeft een lichaam waar je een moord voor doet verder voetbal en bokst hij.

 Hij heeft een lichaam waar je een moord voor doet verder voetbal en bokst hij

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Lees allemaal haar boek en zorg dat je haar volgt. Ze heeft sowieso een leuke boek ❤️❤️ mocrogirllxx

Heb effe opnieuw erbij gezet, Yasmir was te zien in hoofdstuk 3

Peeps heb het een beetje veranderd. Chaima is niet uit eigen wil bekeerd ze was bezeten en iemand heeft Shirk of haar uitgesproken Lina dus.

78 stemmen dan ga ik verder.

Chaima's life {voltooid}Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ