026

4.6K 269 51
                                    

POV Dina
Ik stap uit en bel aan bij Amin's huis. Niemand doet open Pff, ik bel nog een keer aan. Een bekende man doet open ' hallo? ' vraag ik ' hallo kan ik je helpen? ' vraagt hij ik knik. ' woont Amin hier? ' vraag ik hij knikt ' hij is op vakantie voor werk dus hij is er helaas niet ' zegt hij ik ga over een weekje ook op vakantie dus dan moet je maar wachten tot hij iets van zich laat horen ' zegt hij. Ik knik begrijpelijk. Ik stap in mijn auto en rijd weg. Zou Amin in Engeland zijn? Of is hij echt op zakenreis?

Thuis
' Walid ik ben thuis ' roep ik Walid stormt de trap af en loopt boos op mij af. ' waar was je? ' vraagt hij. ' ik was eerst op werk en ben toen voor een noodgeval naar Amin's huis gegaan ' zeg ik ' hoezo? ' vraagt hij bot ' omdat er vandaag iemand op mijn werk vroeg naar Chaima en Ilhem hij had een pistool ' zeg ik ' jij gaat niet meer werken ' zegt hij. ' jawel Walid ik kan voor mezelf zorgen ' zeg ik ' nee ik heb jou gezegd als er iets zou gebeuren zou je niet meer werken ' zegt hij ' IK BEPAAL ZELF OF IK GA WERKEN IK BEN NIET VAN DIE ANDERE MEISJES DIE JE KON COMMANDEREN ' schreeuw ik boos.

POV Chaima
' ja praat dan Amin? ' vraag ik. ' eh Ojah ik wil dat je de baby wegdoet.. ' zegt hij. Ik knik ' dat wou ik zelf ook mooi dat we het eens zijn ' zeg ik hij lacht blij en geeft me een kus op mijn hoofd. ' ik moet rusten ' zeg ik hij knikt en drukt nog een lange kus op mijn lippen en loopt de kamer uit. Morgen mag ik weer naar huis en kan ik over een weekje of 2 de baby weghalen. Ik sluit me ogen en al snel val ik in slaap.

N E X T M O R N I N G

Ik wordt wakker door mijn open gordijnen die licht naar binnen laten schijnen. Ik sta op en neem een douche en trek mijn roze Nike trainingspak aan en mijn witte Nike 2017. Mijn haar heb ik ook gewassen na een lange tijd, ik kam het uit breng er wat olie in en föhn het droog. Ik borstel het in een simpele staart en spuit nog wat parfum op voilà. Ik pak alvast al mijn spullen in een plastic tas en loop de kamer uit. Ik check mezelf uit en wacht beneden op een taxi.

Thuis
Ik open de deur en zie die ene mo, ik ren als een speer naar de deur en open die en ren dan het trappenhuis op. Ik open mijn deur en loop naar binnen. Ik zie Amin daar liggen, ik trek mijn kleren uit en trek dan mijn Pyjama aan het is rond 08:00u of zo ik ben nog moe. Ik kruip in bed naast hem en nestel me tegen hem aan. Voor ik het weet lig ik al te slapen..

POV Ilhem
Deze Chaima verpest letterlijk alles, gisteren kwam Fayssal zo boos mijn moeders huis binnen. Hij begon te schreeuwen en te vragen waarom ik zo ben alles uiteindelijk legde hij het uit. En begreep ik alles deze Chaima heeft iedereen alles verteld vieze verraadster. Ik sta op en neem een warme douche, daarna trek ik mijn bordeaux velvet setje aan ( t-shirt & broek ) met mijn bordeaux faux fuzzy slippers. Mijn haar kam ik uit en zet mijn witte hijab op. Ik breng mascara aan en eyeliner. In de keuken ben ik heel geconcentreerd op het maken van ons ontbijt. Na een tijdje loop Fayssal de keuken binnen helemaal fresh en gedoucht. ' ik wil dat je het goed gaat maken met Chaima ' zegt Fayssal ik kijk hem droog aan ' nee doe is effe normaal ze heeft de islam verraden ' zeg ik hij zucht. ' Ilhem stop met je druk maken hierom het is haar keuze je kan niet voor altijd boos zijn nigh ' zegt hij ' wollah teh ik ga je slaan ' zeg ik 

' doe normaal Ilhem ik heb helemaal geen familie meer koester wat je hebt wollah ' zegt hij oke hij heeft wel gelijk. ' safe kom eten dan gaan' zeg ik. Hij knikt blij en schuift aan aan tafel. Na het eten poets ik opnieuw mijn tanden en werk mijn lip gloss bij. ' kom we gaan' zegt Fayssal.

Op naar Chaima....

Zal het nog goed komen of hun band voor goed weg?

Mensen stem effe bij different menn!!! 60 stemmen kom op!!!, 71 stemmen dan ga ik verder. 

Chaima's life {voltooid}Où les histoires vivent. Découvrez maintenant