2.24

1.5K 110 20
                                    

POV Zayn
' Waar denk je heen te gaan eh kk hoertje? ' vraag ik aan Chaima. Ik pak haar bij haar keel en gooi haar op de grond. Ik doe de deur dicht en loop naar haar toe. ' Jij en ik vertrekken morgen vroeg naar een ander land en als je maar een scène begint op het vliegveld sla ik je tanden kapot ' zeg ik. Ze knikt bang en probeert op te staan, ik laat haar daar achter en loop naar boven. Na het douchen droog ik me af en smeer me in ik trek mijn pyjama aan en kruip in bed. Lekker voor haar dat ze dit meemaakt ze verdient het allemaal!

Volgende ochtend

Ik sta op en neem een douche, ik trek mijn zwarte pak aan en mijn zwarte Clarks. Ik poets mijn tanden en breng mijn haar in model. Chaima ligt beneden te slapen op de grond, ik til haar op en leg haar boven neer. ' Ga douchen nu we moeten zo weg ' zeg ik streng. Even later komt ze douche uit, ze heeft haar grijze Nike trainingspak aan en haar grijze Nike slippers. ' Ik moet me haar nog doen ' zegt ze ' Wollah schiet op ' zeg ik. Ze kamt haar haren uit en borstel het in een strakke middenstaart. Ik breng de koffers beneden en als ik boven kom zie ik dat ze make-up heeft gezet. ' WAAROM DRAAG JE DIE TROEP?! ' schreeuw ik ' als jij me kk gezicht niet had verpest hoefde het niet ' sist ze terug. Ik geef haar een klap op haar wang ' praat met respect tegen mij ' zeg ik. Ik zet de koffers in de auto en Chaima loopt naar beneden met haar Gucci rugtas. Ik heb haar alles gegeven he deze hoer en toch verraad ze me zo. We stappen in en ik rijd snel langs mijn ouders. ' Terwijl ik wat dingen regel blijf je bij mijn ouders ik ben over een uur terug ' zeg ik. Ze stapt uit en loop naar de deur.

POV Illias
Ik doe open en zie Chaima yekk kaolo kechie. Ik groet haar niet en doe de deur dicht. ' Selem Yemma ' zegt ze lief, Wollah kaolo nep ' selem benti ' zegt mijn moeder. ' Wanneer gaan jullie eens trouwen he?! ' vraagt mijn moeder ' kijk Zayn is getrouwd met een mooie vrouw ma sha Allah! ' zegt ze. Danyal en ik beginnen te lachen. ' Wat lachen jullie? ' vraagt mijn vader verward. ' Chaima is vreemd gegaan met haar ex man ze hebben laatst gezoend ' zegt Danyal ' E willi willi ' zegt mijn moeder en slaat Chaima in haar gezicht. ' Ik kan het uitleggen alsjeblieft ' zegt ze huilend. Opeens loopt al haar make-up uit en komen allemaal blauwe plekken tevoorschijn. ' Ooooohhhh!!! ' roept mijn moeder geschrokken ' Heb ik dat gedaan? ' vraagt ze bang. ' Nee Zayn.. ' zegt Chaima zacht. ' Ja zou ik ook doen als mijn vrouw vreemd was gegaan ' zegt Danyal, ik lach en knik. ' I.. ik ben niet vreemd gegaan.. ' zegt ze huilend. ' Wat lieg je Danyal zag je toch kk kehba ' zegt ik boos. ' IK WAS NOOIT VERLIEFD GEWEEST OP ZAYN! IK WAS GETROUWD IN NEDERLAND EN HAD 2 KINDEREN MET HEM ' schreeuwt ze. ' Wat ik begrijp er niks meer van leg uit nu!! ' zegt Danyal. ' Dus je wilt zeggen een of andere Sara ontvoerde je dochter deed alsof ze dood was toen werden jij en je zoon ontvoerd en werd je uitgehuwelijkt aan Zayn en moest je met hem verhuizen naar hier van Sara. Anders zou ze je familie wat aan doen en toen kwam je er achter dat je dochter leefde. Toen kwam Mohammed je ex man je zoeken met je broer en schoot Mohammed op Zayn. Jij hielp hem en stuurde Mohammed en je broer weg, toen de volgende dag sprak je af met Mohammed en toen zag ik jullie zoenen? ' vraag ik. Chaima knikt ' En nu heeft Zayn mijn kinderen aan iemand meegegeven en wilt hij me meenemen naar een ander land ' zegt ze huilend. Iedereen kijkt elkaar aan en begint te lachen ' Wollah goeie fantasie heb jij ' zegt mijn vader.

POV Chaima
Ze geloven me niet, ze geloven me gewoon niet. Ik zit hier vast voor eeuwig, met hun zou ik nog kunnen ontsnappen maar nu.. De deur gaat open en Zayn loopt naar binnen. ' Ey Bro geloof je dit, Je zegt dat ze hier is door een of andere Sara en dat je haar kinderen aan iemand hebt meegegeven ' zegt Illias. ' JE HEBT HET ZE VERTELD ' schreeuwt hij ' oh dus het is waar? ' vraagt mijn moeder. ' WAT ZEI IK JULLIE! JULLIE WAREN MIJN ENIGE MANIER OM TE ONTSNAPPEN ' schreeuw ik boos. ' Bro waarom doe je dit? ' vraagt Danyal, ' ik heb geen keus, anders doet ze jullie wat aan ' zegt hij. Dus hij doet dit omdat hij wordt gedwongen. ' Stap in nu! En als een van jullie de politie belt hebben jullie een probleem ' zegt Zayn. Gelijk als hij instapt krijg ik 2 vuisten tegen me wang aan ' kon je je kk dikke grote bek niet dicht houden ' zegt hij geïrriteerd maar toch wel kalm. Ik zeg maar niks en probeer niet te huilen.

Eenmaal op het vliegveld staan we in de rij om in te checken. ' Mag ik naar de wc? ' vraag ik ' nee je gaat maar als we zijn geland ' zegt hij. Ik zucht, ik moet hier hoe dan ook weg. Het is nu of nooit. Rustig loop ik naar achteren en ren weg, ik ren zo hard ik kan. 'CHAIMAAAAAAAA ' schreeuwt Zayn. ' Ik haal je toch wel in ' zegt hij. Rennen met slippers is kapot moeilijk, ik ren zo hard ik kan met mijn tas op mijn rug. Ik bots tegen iemand aan terwijl ik achter om kijk.

POV Mohammed
' Chaima? ' vraag ik voor bevestiging. Ze kijkt omhoog en springt in mijn armen. ' Mo oh my Allah je bent er ' zegt ze huilend. Ik omhels haar strak en kus haar haren. ' Mohammed laat haar los of ik bel Hind en laat haar je kinderen wat aan doen ' zegt Zayn. Ik leg Chaima neer en kijk hem boos aan. ' Ik waarschuw je Mohammed ik doe het ' zegt hij. Ik trek Chaima tegen me aan ' luister slik dit in, dit is een GPS zo kan ik je weer vinden. Ga met hem mee ik beloof je dat zodra ik de kinderen veilig heb ik voor jou kom ' zeg ik. Ze knikt ' Doe alsjeblieft voorzichtig ' zegt ze ik knik ' houd je sterk! Binnen een week ben ik bij je beloofd ' zeg ik. Ik kus haar lippen en laat haar met moeite gaan. ' Goeie keuze ' zegt Zayn en pakt Chaima bij haar arm. Pfff ik hoop maar dat wanneer ik Chaima haal ze tenminste nog heel is. Ik pak mijn telefoon en bel Yassin.

Ik: Bro zoek Hind, ze heeft Miriano en Chainez! Ik heb Chaima net gezien maar als ik haar zou meenemen zou hij de kinderen iets aan doen. Dus heb ik Chaima een GPS chip laten inslikken, ik boek morgen een vlucht naar haar toe. Zorg dat je over 2 dagen weet waar de kinderen zijn voor ik Chaima kan redden moet ik eerst de kinderen hebben.

Yassin: komt goed Bro ik ga der nu mee aan de slag

Ik hang op en loop terug naar de garage, morgen boek ik gelijk een vlucht naar Chaima.

Extra XL deeltje!! Nou mijn proef examens beginnen morgen dus ik ga pas volgende week zaterdag weer schrijven schatjes❤️.

Chaima's life {voltooid}Where stories live. Discover now