2.32

1.5K 108 19
                                    

POV Amin
Ik ben back!!! We zijn met z'n allen hier bij Yassin. In Antwerpen want hier woont hij. En toevallig Is Sara hier ook. ' Oké boys dus wat is het plan? ' vraagt Yasmir ' we splitsen ons op, Amin met Yasmir, Hwarwa met Walid en ik met Fayssal en Chafik met Mohammed' zegt Yassin. ' Ai en daarna? ' vraagt Hwarwa ' daarna pakken we Sara en Hind ' zegt Mohammed. Dit is best raar ik zit hier met 2 exen van Chaima en ik ben der zelf ook 1 van. Maar ja gelukkig kunnen we nu normaal met elkaar omgaan, we zijn volwassen mannen! ' Oké iedereen app effe je wifey want wie weet komen we niet meer terug ' grapt Walid ' HAHAHAHA kk sukkel ' lacht Hwarwa.

POV Yasmir
De enige echte Yasmir is back bitches!!!!!Eenmaal aangekomen stappen we allemaal uit. ' Oké op 3 gaan we ' zegt Yassin. ' 1 2 3 nu succes mannen moge Allah jullie allemaal beschermen ' zegt Yassin. Amin en ik rennen naar binnen en schieten op iedereen. Van alle kanten hoor ik schoten, ' Amin en ik gaan naar de 3e verdieping is de 2e verdieping veilig ' vraag ik via de speakers op onze vesten. ' Ja Hwarwa en ik hebben gecheckt jullie kunnen gaan ' zegt Walid. ' Safe let's go ' zeg ik tegen Amin. We rennen de trappen op en op de 3e verdieping is er niemand wat verdacht is. ' Wacht' fluister ik tegen Amin als hij wilt gaan lopen. Ik pak een rook bom en gooi die op de grond. ' Dacht ik al ' zeg ik. Lasers ' en nu? ' vraagt Amin.

POV Hwarwa
' Yo Mohammed we kunnen niet verder er zijn lasers ' zegt Amin via de speaker. ' Shit!! Ehm oké hou je gedeisd ik regel het ' zegt Mohammed. ' En nu? ' vraag ik aan Walid ' wachten ' zegt hij. ' Stelletje sukkels jullie kunnen ook niks he ' zegt een onbekend meisje. ' Waar zijn ze? ' vraagt ze ' Ehm 3e verdieping ' zegt Walid. Ze rent de trap op en weg is ze.

POV Walid
' wie tf was dat? ' vraag ik verward ' Ik heb geen idee maar Faka wat gaat ze doen dan? ' vraagt Hwarwa. Ik haal me schouders op en blijf op de uitkijk. ' Boys dat was Zina ze is een elektricien en ICT'r ' zegt Chafik. ' Ze gaat de lasers uitzetten ' zegt Mohammed ' oké is goed ' zeg ik via de speaker.

POV Zina
Hoi bitches ik ben nieuw mijn naam is Amina maar iedereen noemt me Zina omdat ik verdomd mooi ben. Ik ben een goed met computer en elektriciteit en shit. Deze dombos willen iemand pakken maar komen niet voorbereidt. Ik ben Chafiks beste vriendin ook al heb ik gevoelens voor hem. Maar ja it is What it is. Ik doe wat hier en daar met de kabels en voila. ' Het is gedaan geef het door ' zeg ik tegen een van de jongens. Ik hoor iemand de trap oprennen. ' Ik neem het vanaf hier over jullie kunnen hier wachten ' zegt Mohammed. ' Ben je gek ' zegt Fayssal ' nee Sara en Hind zijn voor mij ik heb het recht hun alles terug te geven wat ze mij en me familie hebben aangedaan ' zegt Mohammed. Iedereen knikt en stapt opzij.

POV Hind
De deur gaat open daar staat Mohammed ' h.. hoe ben je binnen gekomen? ' vraag ik. ' Ik druk op de alarm knop maar niemand komt. ' Sorry Hind je mannen zijn dood ' zegt hij. ' NEE NEE DIT KAN NIET NEEEE HUN ZIJN DE BESTE NEE ' schreeuw ik boos. ' Je brengt me nu naar Sara of ik schiet je door je kop ' zegt hij. Ik zet bang mijn hand op de scanner en dan gaat de deur open. ' Hallo Sara ' zegt Mohammed ' H.. h.. hoe? ' zegt ze enkel.

POV Mohammed
Ik bind Hind vast aan een stoel en loop naar Sara. ' Jij hebt mijn familie te veel pijn gegeven alles wat je ons aan hebt gedaan zal nu erger voor jou aankomen ' zeg ik. ' Een voor een zal ik iedereen van je afpakken ' zeg ik. ' Ik schiet door Hind's been en dan haar arm ' NEEE HIND ' schreeuwt Sara. Ik zie zwavelzuur in haar kast staan. Ik pak het en open het flesje en gooi alles over Hind. Ik pak Sara vast en laat haar kijken hoe Hind wegbrand. ' Ik h.. houd van j.. je ' zegt Hind met moeite. ' Neee Hind neeeeee ' schreeuwt ze huilend als er niks over is van Hind. ' Je bent een monster ' schreeuwt ze ' Jij hebt mij zo gemaakt toen je met mij en me familie fokte ' zeg ik. ' Ik pak mijn telefoon en FaceTime Bilal (oude vriend van Yassin toen hij in de drugswereld zat). ' Doe het ' zeg ik. ' Doe wat?? ' vraagt Sara bang. Bilal filmt Sara's ouders ' NEEEE MIJN OUDERS NEEE!!!! ' schreeuwt ze. Ze kijkt weg en huilt het uit ' BLIJF KIJKEN HET IS NOG NIET AFGELOPEN ' schreeuw ik. ' Sara dit is allemaal jou schuld je had moeten luisteren toen we zeiden dat je moest stoppen ' zegt haar moeder. ' Yemma alsjeblieft het spijt 'zegt Sara. ' Bilal doe het ' zeg ik. Bilal knikt en zo worden Sara's ouders geliquideerd ' NEEEEEEEEEEEEEE MAMAAA PAPA NEEE ' schreeuwt ze. ' Mohammed ik maak je af ' zegt ze boos en springt op mij en begint me te slaan. Ik schiet haar door haar been en ze valt pijnlijk op de grond. ' Veel plezier in Hell ' zeg ik en bind haar vast. Ik gooi over gasoline op de grond. ' Boys doe het ' zeg ik via de speaker. ' NEEEEEE NEE ALSJEBLIEFT IK ZOU ALLES VOOR JE DOEN NEE ' schreeuwt ze. ' Te laat ' zeg ik en gooi een lucifer op de grond. Ik loop via de geheime deur de trap af naar beneden. Ik uit aan de achterkant van het gebouw. Ik loop naar de voorkant en gooi de nog een lucifer op de begane grond. ' Hebben jullie op elke verdieping gasoline gegooid? ' vraag ik ze knikken ' en ook een lucifer? ' vraag ik. ' ja ' zegt Yassin. Ik knik tevreden en kijk hoe het huis wegbrand.

POV Yassin
Dit was gruwelijk ik heb Mohammed nog nooit zo boos gezien. Ik ben inmiddels al thuis. De andere zijn nog onderweg denk ik want ja het duurt een uur ofzo van Antwerpen naar Rotterdam. Noëlle en de kids slapen al gelukkig. Ik neem een douche en poets mijn tanden. Ik trek mijn jelleba aan en pak mijn gebedskleed. Ik vraag Allah om vergiffenis en doe wat dua's voor mensen. Daarna kruip ik in bed en val gelijk in slaap.

POV Fayssal
' Ilhem... ' zeg ik zacht. Ik loop naar boven en ze ligt de slapen. Ik neem een douche en poets mijn tanden. Nadat ik om vergiffenis heb gevraagd trek ik mijn pyjama aan en loop naar beneden. Ik doe de tv aan en zet het nieuws op. ' Een pand is afgebrand in Antwerpen hoeveel doden weten we momenteel niet aangezien er geen vingerafdrukken te vinden zijn '. Ik zucht gelukkig hadden we allemaal handschoenen aan die ene die de kleur hebben van je huid. ' Schatje kom naar bed ' zegt Ilhem en komt op me schoot zitten. Ik doe de tv uit en til haar op. We hebben allemaal besloten niks tegen de vrouwen te zeggen voor hun eigen best wil. Ik leg Ilhem in bed en omhels haar strak. Mijn up wanneer ik down ben!

 Mijn up wanneer ik down ben!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Amina (Zina) Spatek - 22 jaar. Half Syrisch half Afghaans. Ze werkt als ICT'r en Elektricien. 

Einde😍😍😍















Neeeeeeee geintjeee HAHAHAHHA okeeeee doeiii

Chaima's life {voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu