Future

2.7K 121 38
                                    

POV Chaima

' Chainez en Miriano stop met vervelend doen!! Ines slaapt ' zeg ik, Chainez haalt haar wijsvinger langs haar nek en Miriano steekt zijn middelvinger op. ' Willi willi wat is dit dan???? ' zeg ik boos. ' Ga jullie kamers opruimen bezoek komt zo ' zeg ik geïrriteerd. Ik zet al het eten klaar op tafel en loop naar boven. Mohammed is in de tuin alles aan het klaar zetten, de stoelen etc. ' Ines wakker worden prinsesje ' zeg ik, ze is abnormaal schattig!! I can't.... Ze is inmiddels al 3 maanden oud, de manier hoe Mo omgaat met Ines is geweldig. Het is niet zijn biologische dochter maar toch behandeld hij haar zo. Ze had al gedoucht in de ochtend dus hoef ik haar alleen te verschonen en aan te kleden. Ik trek haar witte legging aan met haar witte oversized t-shirt en haar witte ballerina's. Eenmaal beneden zet ik haar in haar wieg en zet baby tv voor haar. ' Mo let je effe op haar ik ga snel douchen ' zeg ik, hij knikt en geeft me een kus. Chainez en Miriano zijn ook al aangekleed hun hebben gewoon een basic spijkerbroek aan en hun t-shirt met hun initialen op de achterkant. Aangezien ze gaan spelen buiten in de tuin hoeven ze er niet helemaal fancy uit te zien. 

Na het douchen smeer ik me in en trek mijn rode bh set aan en mijn Marokkaanse trainingspak met mijn  zwarte Fenty x Puma slippers. Mijn haar laat ik los langen, heb me krullen gemist tbh.. Make-up doe ik niet veel van, mascara en lip gloss. Verder spuit ik een lekker luchtje op en ga ik weer naar beneden. De tuin is al helemaal klaar voor ons om te zitten en voor de kinderen om te spelen. ' Mo ga douchen ze zullen hier zo wel zijn ' zeg ik hij knikt en sprint de trap op. Na 10 minuten komt hij beneden met zijn Marokkaanse trainingspak en slippers aan. Zijn haar is mooi gedaan en hij ruikt heerlijk!! Naar Rituals Roi d'orient om precies te zijn. ' Waar zijn die twee boefje's? ' vraagt Mo, ik wijs naar boven ' Mir is aan het playstationen en Chai is met haar poppen aan het spelen ' zeg ik. ' Miriano is echt zijn vaders zoontje, altijd met die playstation... De bel gaat en ik open gelijk de deur. Iedereen loopt naar binnen ' zo offa hebben jullie afgesproken om allemaal te verzamelen voor mijn deur ' zeg ik lachend. Yassin geeft me een klap op mijn achterhoofd en geeft Mo een boks. Na het eten hebben de dames en ik afgewassen, ik voor iedereen een bakje gemaakt met eten zodat ze niet hoeven te koken morgen. De reden waarom iedereen hier is, is omdat Marokko gaat spelen tegen Iran vandaag. ' Kill deze homo scheidsrechter is echt poep man ' zegt Yassin. Tijdens de 5 min pauze maak ik thee voor iedereen en zet ik gebakjes op tafel. ' Fuck!!! ' zegt Mo boos, als de wedstrijd is afgelopen schudden ze elkaar de handen. Iran heeft gewonnen met 1-0. ' Nou jongens volgende x tegen Portugal hoop dat ze wel winnen... ' zegt Ilhem. Inmiddels liggen de kids al in bed en Mo en ik kijken onze favoriete serie '' On my block ''. Ons leven is een perfect voorbeeld van '' Allah test alleen zijn sterkste soldaten ''. Kijk wat we allemaal hebben meegemaakt en toch staan we sterk, wij allemaal Fayssal, Ilhem, Noelle, Yassin, Mo en ik. Ik kan met trots zeggen dat ik blij ben met mijn leven ik ready ben voor de volgende obstakels met Mohammed bij mijn zijde!

Eindeeee 🤪

Dankjewel voor het lezen poppetjes!! I had blast writing this... Maar jullie zijn nog niet van mij af. Ik heb twee nieuwe boeken Farah Dilayla's life en Le Banlieue du France, make sure to check those out. 💖

Chaima's life {voltooid}Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang