2.13

1.6K 116 35
                                    

POV Chaima
' Mama... ' zegt Chainez. Ik omhels mijn dochter en huil het uit. Mijn dochter oh mijn Allah! Alhamdoulillah leeft ze nog. ' Mama, ik moest zeggen van een meisje Hind dat jij, ik en Miriano nooit meer in Nederland mogen komen ' zegt ze. ' En ik moest zeggen dat het haar spijt dat het zo moest gaan ' zegt ze. Ik knik en knuffel haar strak. ' Mama laat je nooit meer gaan, vanaf nu zal ik jou en Miriano beschermen tot mijn laatste adem ' zeg ik. Ik til haar op en doe de deur dicht. Ik loop naar boven en zie dat Miriano nog slaapt. ' Lieverd, weet je waarom we hier zijn? ' vraag ik. ' Ja ' zegt ze en schud haar hoofd. ' Ook dat je een nieuwe man hebt ' zegt ze. Ik knik en sla mijn ogen neer Pff.. ' Luister we gaan nu hier wonen en we gaan het et beste van maken ' zeg ik. ' Ja mama ' zegt ze. Nadat Chainez en ik hebben gegeten was ik alles af en laat wat over voor Zayn. Ik geef Chainez een douche en stop haar dan in bed. Ik pak de koffers beneden en ruim ook al haar kleren op. Ik poets mijn tanden en kruip dan in bed. Ik pak de Koran en lees een beetje erin en reciteer wat dingen. Vanaf morgen ga ik mijn gebeden verrichten, misschien komt alles dan toch wel goed. Ik sluit mijn ogen en val al snel in slaap.

Volgende Ochtend

POV Mohammed
Ik wordt wakker gemaakt door de dokter ' Jongeman u mag naar huis alles ziet er goed uit ' zegt hij. ' Oké, kunt u mijn vrouw bellen? ' vraag ik. ' Ja komt goed effe haar nummer zoeken ' zegt hij en loopt weg. Ik neem een douche en trek mijn rode Nike trainingspak aan samen met mijn rode nike 2017. die hier op bed ligt, ik fix mijn haar en poets mijn tanden. Ik loop de badkamer uit en ruim mijn tas op. Ik maak het bed op en pak mijn telefoon. Ik ben er al lang niet op geweest sinds mijn ongeluk niet. De dokter komt mijn kamer binnen en kijk me medelijdend aan. ' Meneer ik moet u helaas zeggen dat uw vrouw gisteren van u is gescheiden... ' zegt hij. ' Wat dat kan niet.. ' zeg ik. Hij overhandigd mij de papieren, ik geef ze boos terug en pak mijn tas op. Serieus kon ze me gewoon niet nog een kans geven niet eens voor Miriano? Als ik thuis ben ruim ik mijn kleren op en pak een blikje Redbull uit de koelkast en een appel. Ik kijk op mijn telefoon en zet mijn WiFi aan. Ik krijg iets van duizend berichtjes.

Chafik: Yoo

Chafik: kill waar tf ben jij?

Chafik: safe je negeert me, ga ga me ballen likken

Ilhem: Mohammed waar ben je mee bezig man! Wollahi als haar nog een keer met jou zie snij ik jullie geslachtsdelen eraf

Yassin: ** zemmel, je bent vreemdgegaan eh jij gaat zien Wollah

Noah (werk): meneer als u beter bent kunt u dan bellen naar hier aub we hebben dringende informatie

Ik reageer op Chafik met " Hahaha Bro lag in het ziekenhuis ". Dan op Ilhem met " wat boeit het? Ze is gescheiden van zonder mijn toestemming man ". En dan op Yassin met " Bro het was niet express ik zat in een zware tijd door Chainez enz maar ja ze is toch van me gescheiden sinds gisteren zonder me ook maar iets te melden ". Ik verwijder de 2 anonieme berichtjes. Ik haat anonieme berichtjes Wollah als je dat bij me doet en ik weet wie je bent faya! Laat me langs me ma gaan en haar inlichten want tja anders komt ze er toch ooit achter. Ik stap in mijn auto en rijd richting mijn moeder.

POV Sara
Perfect! Chaima is alleen in Saoedie-Arabië zonder familie niks. Geweldig dit! Mohammed weet dat ze gescheiden zijn en hij is boos. Niemand die weet waar Chaima is. Behalve Hind en ik dan 😈😈. Hind is sinds een uur of twee terug uit Saoedie-Arabië. Ze was daar met Chainez, ja denk je echt we gaan een klein meisje vermoorden. Zo harteloos zijn we ook weer niet he. Inmiddels zijn we al in Frankrijk. We hebben ons appartementje hierzo en werk. Nu dat Chaima weg is en Mohammed alleen is heb ik mijn wraak. Ik hang de laatste set op in de kast en ruim mijn koffer op. Ik neem een douche en trek dan mijn zwarte broek aan met mijn rode t-shirt en mijn rode Balenciaga's. Mijn haar laat ik los hangen verder breng ik make-up aan en spuit een lekker luchtje op.

POV Hind
Ik droog me af en smeer me in. Ik trek mijn grijze jumpsuit aan met mijn grijze Royaums. Mijn haar borstel ik in 2 knotjes. Verder breng ik make-up aan en spuit parfum op. ' Klaar? ' vraagt Sara. Ik knik en trek mijn jas aan. We lopen naar buiten en stappen in Sara's auto. Eenmaal in een cafeetje bestellen we beide een biertje en een broodje met varkensvlees. ' Ik kan het niet geloven dat onze plan is gelukt ' zeg ik ' echt he ' zegt Sara. Ik lach en neem een slok van mijn bier. Dit is pas leven wraak nemen en ermee wegkomen.

Einde ☺️












Neeeeeee geintje, dit boek gaat gewoon verder 😂😂😈😈 .

Chaima's life {voltooid}Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora